• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

heee bide hande cansuya başsağlığına gitti.daha çok görüşelim ortak noktamız çok dedi.emir feriha falan dedi.cansu emirin kendisiyle daha çok ilgilenmesini bekliyormuş muş :9: hande dediki bazen ortak bi düşman insanları daha çok birbirine bağlar dedi.kimbilir ne oyunlar oynayacaklar daha ferihaya.:47:

asil zehrada gidiyor ferihanin derdi bundan sonra basliyor. o evde o cadilarla nasil yasiycak tek basina bakalim. emire siginsin sicacik kollarina. levent beyde okula ögretmen oldu oh heyecan yeni basliyor

bölüm sonu süperdi yaaa -sarrafoglu ...... cik sinifimdan...- süper oooohhh güclü ve disli bi rakip geldi emire.

emir okula gelip ferihayla ne konusacak acaba merak ettim

zehra anneçiğimin gitmesii kötü oldu yahuu :2: ay bide emir cok saf asık harbiden ferihanın hastanede söyledigi her sözü hiç unutmadı aklına kazındı resmen ya :26: feriha bayıldıgında kalk birisi görcek filan demesine koptum ya :27::27::27: tüyo yok mu tüyo?:37:

Neyse su yüzük olayi aydinliga kavustu ya...rahatladim...Su Seher cadisina diide fazla yüz vermesinler.Cansu ve hande cadisi yeter bize..Yoksa üclü koalisn u kuracaklar?

levent ferihaya abayı fena yakmış.kız çok yalnız kaldım okulda dedi diye hemen gitti iş için başvurdu.emire sen onun hayatından çıktın artık diye diklendi.bakalım neler olacak.

çok teşekkür ederim yaaa.:46::46::46::46:.... çok güzel anlattın ağzına sağlık sağol:38:..izlemiş kadar oldum..peki nerde bittii..son olarak sorayım...

rica ederim ve teşekkür ederim :70:
ohcanımadeysin anlatmış bile devamını :71:

bende burdan devam edeyim bari.:9:
emir seherle feriyi arabasıyla götürüyordu feri inelim burda dedi kenara çektirdi bağırış çığırış.paralıcam seni diye diyesehere .emir sürekli engelledi feriha tamam yeter diye.gel konuşalım dedi.seherde arkadan bana bişey yapmayın diye cak cak bağırıyor.emir bi sus kızım gibi bişey dedi:9:emir ferihadan özür diledi.kuyumcu aradığında seni göreceğimi sanmıştım satanın sen olduğunu düşündüm dedi.
ferihada neden "özür diliyorsunki?,seni sınıf atlamak için kullandım,cansunun hayatını çaldım,levent beyle gizli ilişkim var,bi yüzüğü çalmışım çokmu" dedi.emirde" sen o yüzüğü hiç takmadın bile dedi".ferihada" sana hakettiğimde takacağımı söylemiştim,o yüzüğü hiç haketmedimki,zaten hakedeceğimizde yok" dedi.emirde bunun üstüne yüzüğü denize fırlattı seherin bi koşuşu vardı ki arkadan atlayacak sandım..seher eve gelince zehrayla ferihaya bağırdı.yaptıklarınızdan mehmetle babanın haberi varmı söylersem ne olur isterseniz deneyelim hangimizin canı daha çok yanacak dedi.bir daha bana bu evde gıkınız çıkmayacak dedi pislik.:47:levent üniversiteye görüşmeye gitti,orda hoca olarak işe başladı.emirin aklından ferihanın söylediği sözler hiç çıkmadı.okula konuşmaya gitti ferihayı sınıftan çıkardı.o sırada levent geldi sarrafoğlu çık sınıfımdan dedi.ay barışsın artık şunlar yaaa:5::5::5:

harika anlatmışsın :29::46:

Son düzenleme:
Ya kızlar benim dikkatimi birşey cekti ama o konuyla ilgili yorum göremedim :26:
Birşey sorucam.

Bundan önceki bölümünde Hasan eskiyi hatırlıyordu, Rıza abi kardeslerime sahip ciktin sağol falan diyordu Hasan.. O Rıza bizim Rıza mı sizce yaaa :37: Gitmiş Hasanın sevdiğiyle evlenmiş :47:

Gelelimmm bu bölümün yorumlarına..

Diziyi bu hafta kardesim ben ve yakın arkadasımızla Emir sahnelerinde sırayla - ay cok yakışıklı - cok sexi - cok güzel bakıyor diye diye izledik içimiz gitti :1:
Herneyse, en güldüğüm sahne Feriha bayılmadan önce Emir diyor ya ' birde bayılsaydın feriha ' :9:
Tabi birde Seher var sahil sahnesinde bakışları cok komikti, bir an yüzük gittiğinde denize atlayacak sandım. :30:

Cansu ve Hande cok gıcıktı gene, Gülsüm şirin..
Saneme de cok kızdım :41:

harika bir bölümdü, içim gitti,benimde böyle sevgilim olsun diye dualar ettim:)))

cansu ile hande fena planlar kuracaklar,levent çok iyi yaptı öğretmenlik olarak,

sanem ne yüzsüz kadın ya,levente gitti,özgürüz dedi,yuh artık dedim

hele seherin o kuyumcudaki hali çok komikti,ben sadece borcu kapatmak için yaptıydım,polise vermeyin beni ahh zavallım yazık sana,heleki yüzğü denize atması emirin,seherin br an denize atlıcak sandım,gitti 45 bin $ yüzük dedi salak:)

emirinde ferihadan beklemesine çok şaşırdım ,o kadarda değil yani..

gülsüm ile koray birlikte olsalar ne güzel olur

handeye ohh olur,kudrur durur

heleki kalkıp gülsüme sen hangi apartmanın kapıcısın demesi saçını başını yolasım geliyor zillinin:47:

Ya kızlar benim dikkatimi birşey cekti ama o konuyla ilgili yorum göremedim :26:
Birşey sorucam.

Bundan önceki bölümünde Hasan eskiyi hatırlıyordu, Rıza abi kardeslerime sahip ciktin sağol falan diyordu Hasan.. O Rıza bizim Rıza mı sizce yaaa :37: Gitmiş Hasanın sevdiğiyle evlenmiş :47:

Diziyi bu hafta kardesim ben ve yakın arkadasımızla Emir sahnelerinde sırayla - ay cok yakışıklı - cok sexi - cok güzel bakıyor diye diye izledik içimiz gitti :1:
Herneyse, en güldüğüm sahne Feriha bayılmadan önce Emir diyor ya ' birde bayılsaydın feriha ' :9:
Tabi birde Seher var sahil sahnesinde bakışları cok komikti, bir an yüzük gittiğinde denize atlayacak sandım. :30:

Kızlar :55: birşey sordum da arada kaynadı :16:

Birşey sorucam.

Kızlar :55: birşey sordum da arada kaynadı :16:

Bu dizilerdeki zenginlik yabancı okul bilmem ne merakından da bayıldım hee:47:
Levent'in mezun olduğu okul melbourne.Bu ne ya bizim ülkemizde okul mu kalmadı da illa yurtdışında eğitim almış çok prestijli imajı veriliyor:27::27:

ya ben kaç haftadır izleyemedim sanemin kocası öldümü ?

evet canım sanem artık dul ve ozgur bır kadın...

incirreceli canikom senın soruna gelince, bence riza abi dediği o rıza ve rizanın, hasanın zehrayı sevdıgınden haberı yok. bana gore yani.. ama dediğinde olabilir o da yuksek bır ıhtımal.. hasanın zehrayı sevdıgını bılerektende evlenmiş olabilir...

FLAŞ!.. VİDEO HABER!.. MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONAN VAHİDE GÖRDÜM, TEDAVİSİ İÇİN “ADINI FERİHA KOYDUM” DİZİSİNDEN AYRILMA KARARI ALMIŞTI!.. ÜNLÜ OYUNCUNUN SON KEZ İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAĞI BÖLÜMÜN FRAGMANI YAYINLANDI!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

14/11/2011 16:09

Hastalığın üçüncü evresinde olduğunu öğrenen ve vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye veda etti.

Vahide Gördüm'ün son kez izleyici karşısına çıkacağı bölümün fragmanı yayınlandı.

Altı ay sonra yeniden dizi kadrosuna dahil olacağını söyleyen Vahide Gördüm, senaryo gereği eski sevgilisinin ölüm haberini alacak ve İstanbul'dan uzaklaşmak için köyüne gidecek.

Back