• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Allahım yaa bide feriha satamadı ben satayım bari, dedim diye yalan söylüyor pis yaa.bunun sonununda gelmesini merakla bekliyorum.bide çirkef halası:47::47:

o çirkef halaya zaten sinir oluyorum bende...gerdek gecesii "e yalnız bırakalım bari gençleri" dediği zaman iyice uyuz olmusştum..Kovdu resmen hatun...
Umarım emir bu kızın foyasını çıkarır ortaaya..

Son düzenleme:
eşim babam milli maç izliyorlar bende netten açtım artık küçücük ekran sıkıcı ama napalım merak ettim iyice şu yüzüğün akıbetini:9:

amann cok sıktı yüzük mevzusu
hatta emirin siniride sıktı ve cok uzadı
feriha kapıcı kızı ama sonucta güzel bir okulu burslu okuyabilen basarılı bir öğrenci geleceği parlak dimi ama fazla kücümsediler.

allahım bu yüzük mevzusu beni delirtti.emirin annesi de işin içine girdi iyimi.bi de levent ne olacak ferihayla aralarında birşey olmasa bari.bi an önce barışsalar ya.handenin lafı da komik geldi bu kapıcı hikayeleri de bulaşıcı heralde demezmi.

şu dizilerde kapıcıları aşağılamasa olmaz. yıllarca öle yaşamış şuan zengin bisürü insan var.istanbulda zengin olmanın en kısa yoluydu bi zamanlar kapıcılık. ama artık pek apartmanlar istemiyor

bide öle pahalı yüzükleri kolay satamazsın şeklini değiştirmeden.hemen yaptıranı bulur haber verirler. ahanda emiri aradılar. satan kadında pek cahilmiş :) hehee:52:

oh be emir bari anladı.ferihaya da varoş dedikleri kadar var.saçını başını yolarım diye nasıl saldırıyor herkesin içinde.ben niye bilmem bu sene bu diziye bayılıyorum yaaa

Son düzenleme:
oh be emir bari anladı.ferihaya da varoş dedikleri kadar var.saçını başını yolarım diye nasıl saldırıyor herkesin içinde.ben niye bilmem bu sene bu diziye bayılıyorum yaaa

bende bu sene bayılıyorum..:69:
geçen sene deli oluyodum sinirden.. o yalanlar beni benden alıyodu :41:

Oh nihayet şu yüzük mevzusu açıklığa kavuştu.:81:

Levent hocamızın karar isabetli oldu.:81:

Zehra annecik önümüzdeki hafta diziden ayrılıyor sanırım.:58:Allah tez zamanda şifa versin,sevenlerine bağışlasın inşallah.

Vahide Gördüm diziden nasıl ayrılıyor?
Köye dönüyormuş sanırım neden peki hangi sebeple gönderiliyor :44:
Umarım iyileşir de döner diziye tekrar :31:

Back