• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

slm arkadaşlar...

Ben Feriha dizisine ilk bölümden beri izliyorum....güzel bir dizi ama artık cok uzadı..bence emir feriha yı bukadar seviyorsa onu affetdib barışsaydı...aşk bütün engelleri aşar...

Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını “Adını Feriha Koydum” dizisinin setinde kestirdi. Ekip arkadaşları, ünlü oyuncuyu gözyaşları içinde izledi.

Sette duygusal anlar

“Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu. Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi. Vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye ara verme kararı aldı ve kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını da çekilen son sahnesinin ardından sette tamamen kestirdi.

İşimden ayrı kalmayacağım

Dizi ekibi, Vahide Gördüm’ü saçları kesilirken gözyaşları içinde izledi. Duygusal anların yaşandığı sette bir konuşma yapan oyuncu, arkadaşlarına iyileşir iyileşmez aralarına döneceğini söyledi: “Hiçbir zaman işimden ayrı kalmayacağım. Ruhum da, elim de bu işin içinde olacak.” Gördüm’ün dizide canlandırdığı Zehra karakteri, senaryo gereği köye gönderilecek. Göğüs kanserinden hayatını kaybeden bir kadını oynayacağı “Ayhan Hanım” filminin çekimleri de bir süreliğine ertelenecek.

Kızım etkileniyor

Vahide Gördüm, hastalığıyla gündeme gelmek istemediğini söyledi: “17 yaşında bir kızım var ve o çok etkileniyor. Bu konuda çok hassasız.” Ünlü sanatçının eşi Altan Gördüm de “Kansere yakalanan birçok insan var. Şükür ki bizim tedavi imkanımız var, mücadele ediyoruz. Eşim de çok güçlü bir kadın. Hasta olmadan ‘hastayım’ diyen insanların olduğu bir ülkede bu konuda konuşmayı tercih etmiyoruz” dedi.

vahidesacsiz.jpg

Allah şifa versin..çok üzüldüm yaaa ..:2::2: lenflere sıçraması kötü olmuş tühh..inşallah metastaz yapmaz daha fazla..

son bölüm biraz gicikti. emirin merdivenlerde ferihanin kafasini tutmasi neydi öyle bogar gibi bide seherde gördü....
bu bölüm daha güzel olur umarim.vahide gördümün diziden cikmayacagina sevindim. Acil sifalar diliyorum. herhalde sevdigiyle birlikte köye gidecek baska bi bahaneylen...

feriha seherin hakkindan ne güzel geliyor yaaa hayranim. hic gelinleriymis filan diye zoraki iyi davranmiyor icinden nasil geliyorsa, hakettigi gibi.... ama yüzügü hazir aldiktan sonra tekrar geri vermesi cok sacmaydi. hele zehrada onu cok firenliyor biraksada kiz milletin sacini basini yolsa

vahide gördüm çıkarsa diziden,dizininde tadı tuzu kalmaz diye düşünüyorum....dizinin baş kahramanı o çünkü inşalah dizi bitmeden tekrar geri döner....o güzel gözleerin hiç solmasın......güzel gözlü vahidem.........

şu yüzük olayı herkes gibi benide gerdi bıktırdı en sonunda
yeter artık şu seherin iç yüzünü öğrensin görsün herkes
feriha ancak feyyazı öğrenirse seher cadısından kurtulur
en azından elinde kozu olur

vahide gördümün diziden ayrılmasını hiç istemiyorum ama sağlık nedeniylede ayrılırsa yapacak bişey yok
bakalım yeni bölümde neler görürüz

halasi geldiya köyden herhalde o boslugu birazolsun onunla doldurmaya calisacaklardir

halası hep eleştiriyorda belki gülsüm olabilir çok destek oluyor.bana şöyle olur gibi geliyor.ömer rıza zehra köye gider.feriha gülsümün yanına taşınır halasına.apartmanada seher ve mehmet bakar hatta seher emire yanaşmaya çalışır sürekli.çöpe falan o çıkar sırnaşır gibime geliyor.

Bir yerde okumuştum seher yüzüğü satmaya çalışırken kuyumcu emiri arıyormus emirde ferihaya haber veriyormus vs.

Allahım yaa bide feriha satamadı ben satayım bari, dedim diye yalan söylüyor pis yaa.bunun sonununda gelmesini merakla bekliyorum.bide çirkef halası:47::47:

Back