• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bende herşeyden geçtim şu cadı seherin o yüzüğü takmasına sinir oluyorum.
haldun gerçekten öldü bence,rüya falan değil.cansu sanem iş tecrübesi olmadığı için idare edemeyecekler ve iflas edecekler,batacaklar.ferihada zehranın sevgilisi sayesinde zengin olursa roller değişir.ama şu yüzük olayı çözülsün yaa.şimdi yangın çıktı ya hastaneye kaldırılırlarsa metal şeyleri,özel eşyaları aileye veriyorlarya tedavi esnasında.o zaman belkide zehranın avcuna gelir kendiliğinden.

ne bölümde ya emir ile cansunun kardeşleri dikkatimi çekti sanli üvey kardeşler ama emirin kardeşi ne şeker cansu eline sağlık sanemi ne güzel dövdün kadının boynu iz doldu

sehere gelinlik ne güzel yakışmıl bu arada memet hastane denen gebelik testi denen bişey var seher hamileyim dedi hemen nikah masasına oturdun

ne bölümde ya emir ile cansunun kardeşleri dikkatimi çekti sanli üvey kardeşler ama emirin kardeşi ne şeker cansu eline sağlık sanemi ne güzel dövdün kadının boynu iz doldu

sehere gelinlik ne güzel yakışmıl bu arada memet hastane denen gebelik testi denen bişey var seher hamileyim dedi hemen nikah masasına oturdun

zaten hastaneye kaldırılırsa orda ortaya çıkar.klasik sahne "bebek nasıl doktor bey durumu iyimi"."bebekmi?seher hanım hamile değilki!"gümmmmmmm

cansuyla sanem artık iflah olmaz valla.emirin babası da öğrendi.artık o adam ferihayı da ailesini de mahfeder.

face te yazmışlar sürekli zehra kızım kızım diyor rıza da kızın kızın diyor.acaba feriha ve mehmet hasanın mı ki ?? yok canım zehra yapmaz öyle şeyler dimi:2:

bencede zehra yapmaz öyle seyler..... zehrayi diziden nasil cikaricaklarki belki riza kizi dövmeye devam edince zehra alip kizini gidicek eski sevgilisine :34: :32:

ayyy çok heyecanlı ya,bu bölümü,yazık ferihaya nasıl dövmüş

kesin o 2 ekmek 1 süt yazısı hande zillisi yazdı

çalışmayan arkadaşlarım saba tümerin programı var sanırım gündüzleri
ben gece kızımı sallarken tesadüf gördüm levent vardıda gözüm takıldı
dizi hakkında tüyolar falan diye sürekli altyazı geçiyordu
yalnızca feriha ile aşk olabilir gibi bişey dedi ama devamını getirmedim
zira uyumak daha tatlı geldi:21:
varsa tamamını seyreden başka ne dedi acaba bu levo
ayrıca mehmet ve seherin yanmayışına çok üzüldüm
zira ikisinede sinir oluyorum

Kızlar Barış Kılıç ( Levent ) Lise aşkıyla evli ve 2 cocuğu varmış, face de gördüm şimdi... Çok karizmatik adam ya, yüzüne baktığımda adamın içinde hiç kötülük yokmuş gibi geliyor bana. Cok naif.. :30::17:

çalışmayan arkadaşlarım saba tümerin programı var sanırım gündüzleri
ben gece kızımı sallarken tesadüf gördüm levent vardıda gözüm takıldı
dizi hakkında tüyolar falan diye sürekli altyazı geçiyordu
yalnızca feriha ile aşk olabilir gibi bişey dedi ama devamını getirmedim
zira uyumak daha tatlı geldi:21:
varsa tamamını seyreden başka ne dedi acaba bu levo
ayrıca mehmet ve seherin yanmayışına çok üzüldüm
zira ikisinede sinir oluyorum

o yüzüklü parmak haricinde gerisi yanabilir.:27:

özet:

FERİHA'YI OKULDA ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Feriha'nın Emir'le tanıştığını öğrenen Rıza'nın tepkisi büyük olur. Feriha'nın dayak yediği gerçeği ile yüzyüze gelen Emir şaşkındır. Emir, dayak olayı ile birlikte Feriha'nın aslında hiç tanımadığı dünyasına bir adım daha yaklaşırken, yalanların ortaya çıkmasından sonra okulda da Feriha'yı zor günler beklemektedir. Emir, okulda yaşananlara sessiz kalabilecek midir? Öte yandan Feriha'nın gerçek kimliğini öğrenen Ünal büyük bir şok yaşarken, Haldun'un cenazesi herkesi biraraya getirir. Seher ve Mehmet ise, yangının ardından kapıcı dairesine sığınmak zorunda kalır. Seher'le aynı çatı altında olmaya dayanamayan Feriha sonunda yüzük konusunda sessizliğini bozar.

öf be o kadinla ayni evde yasanirmi. hele sürekli elindeki yüzükle görmek. ama olsun emir ferihaya dayanamadi yakinda barisirlar ferihada alir basini gider sorunlar biter :52:

öf be o kadinla ayni evde yasanirmi. hele sürekli elindeki yüzükle görmek. ama olsun emir ferihaya dayanamadi yakinda barisirlar ferihada alir basini gider sorunlar biter :52:

seher uyuyorken feriha alır yüzüğü bence parmağından..
alsın ama yani bi şekilde dimi

Back