Emir'in Yolu Show Tv

[video=youtube;ByFKlzCRLPk]http://www.youtube.com/watch?v=ByFKlzCRLPk&feature=related[/video]

sanem hanim oh olsun sana son bir geceyi yasayamadin yine. basildin. leventin basini derde soktun durduk yere. bide ben katil degilim diyor. leventmi katil adamin teknesine gidip iliskiyi baslatanda sen simdi adami zorla öpende sen levent zarar görmese bari

su halimize bakin dizi delisi olduk neler yapiyoruz resmen her ipucunun pesine düstük deli gibi tüyo ariyoruz. pessss. senaristleri tabrik etmek lazim oyuncularida basta emiri

kaç hafta önce ferihanın annesine meme kanseri denidi,kadın halen dizi çeviriyor...tedavi olmuyor mu bu kadın ya merak ettim.....ama çokta üzüldüm...yoksa kadın tedaviden vaz mı geçti.....eğer diziden ayrılırsa bu dizide biter tadı tuzuda olmaz..

Emir’in şok teklifi ile sarsılan Feriha’nın tepkisi sert olur. Büyük bir yıkım yaşayan Feriha da artık Emir kadar öfkelidir. Feriha’nın Levent’le bir ilişkisi olduğundan emin olan Emir ise, onu Levent’le ilgili sıkıştırmaya devam eder.

İhaneti gözleriyle gören ve kalp krizi geçiren Haldun yaşam savaşındayken Sanem ve Levent altüst olmuştur. Sanem, bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan Haldun’un iyileşmesinden sonra olacakların korkusu içindedir.

Emir’den Levent’in borcu kapatmak istediğini öğrenen Feriha ise Levent’ten hesap sorar.

Zehra, geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, anılardan kaçmak kolay değildir. Seher’in hamile olduğuna inanan Mehmet, yeniden evlilik kararı alır. Mehmet’in, Zehra’nın yüzüğün peşinde olduğunu öğrenmesi ise ortalığı karıştırır.

Öte yandan, Hande’nin attığı bir adım onu ve arkadaşlarını gerçeklere götürür. Gerçekleri göğüslemekten artık korkmayan Feriha ise ailesiyle birlikte beklenmedik bir yüzleşmenin eşiğindedir.

herhalde bu gercekde ferihanin önceden nisanlandigidir baskada bisey kalmadiki su yüzüne cikacak..............

bence feriha büyük bir kaza yapıp yoğun bakımda felan kalırsa emir çok etkilenir affeder bana göre

ama şunu da düşünüyorum bu film ferihanın üzerine yapılıyor aslında ferihanın hayata karşı mücadelesi
yani biz emir feriha aşkına çok takıldık ya sanki herşey onlarda bitecek gibi
ama bence gidişat öyle değil gibi
ferihanın güçlenip emir ve tayfasından intikam alacağına gidiyor gibi film

ama handegilin ferihayı çöp toplarken görmesi felan hiç hoş olmadı yaa
keşke birinden duysaydı öyle görmeseydi

neyse bakalım

feriha-emir gecesi..

artık daha severek izler oldum bu diziyi..

bu zehranın eski sevgilisinin gençliği mehmete benzio kesin bu feriha ile mehmet o zengin adamın çocukları çıkacak kessinn

bu laranın durumu ne ama yaaa
töbeee:26:

Bu emire ayar oldum haaa tavırlara bak ya sanki ferihayı pislik yaparken gördü. Ahlaksız ahlaksız teklif yapıyor. çok abarttı

Ay bu ferihada habire çöp toplamaya başladı hey allahım

haldun gerçekten öldümü yaa yoksa rüya felanmı bu
ay ölmesin yaa şu sanemin pisliği ortaya çıksın gıcık şey ferihaya iftira atıyordu

ferihanın kurtuluşu bence zehranın eski sevgilisinde

emir sanki yavaş yavaş ferihaya güzel bakmaya başladı sevindim
can ile konuşmalarında,handegil ferihayı gördüğünde vs emirn bakışları sanki ferihaya haksızlık yaptığını düşünür gibiydi

ay filme herşey iyi kötü gidiyor da
şu seherin yüzük olayı çözülse bari yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…