Emir'in Yolu Show Tv

kesin çıkıyor mu acaba?

ben sacit aslan.com da okuduğuma göre çıkıyormuş cnm.. çünkü meme kanseri tedavisi yurt dışında oluyormuş sanırım.. oya başarında tedavi olduğu yeremi gitçekmiş ne..ama okadının boşluğunu nasıl doldururlar bilmem ..

aynen yüzük olayına bende gıcık oluyorum o kız o yüzzüğün başına bişey getircek.. bide hamileyim yalanını attı hemen..

yarin fregman cikar herhalde ....... bakalim neler olucak..... bence feriha emire bi tokat aticak cünki gözleri ates saciyordu en son. birde artik levente yönelebilir sevdiginden böyle inanilmaz bi teklif aldiktan sonra ondan uzaklasmaya karar vericektir herhalde. yada onun aklini basina getirmek icin kiskandirmaya calisicak. sert bi karsilik verecegi kesin.........heyecan tüm hiziyla devam ediyor ama isin civigini cikarmasalar bari

nette bulamıyorum tekrarını nerden izleyebilirim

TÜYO = Ferihalar borç yüzünden değil başka bişey yüzünden apartmandan kaçacaklarr.
Feriha Emir'in teklifini kabul etmicek.Levent borcu ödeyeceek , ama apartman toplantısında Rızalar apartmandan atılacaklarr. Cansuda sevinecek tabi , kurtuldum Ferihadan Emir benim oldu falan köye dönecekler artık diye.
Emirde Ferihaların apartmandan atıldıgını Cansudan duyacak.
" Ne dedin ?" falan diyecek. Tabi her ne kadar Ferihadan nefret etsedee , yinede çok üzülecek falan.
Ferihada gelecek biz gidiyoruz Emir diyecek.
Emir sarhoş tabi içmiiş , üzülmüş Feriha gidiyo diyee.
Feriha'nın dudaklarına yapışacak :)
~senaryolar~ sayfasından ALINTIDIR

sonu güzelmis. acaba dogrumu oraya bende bakmistim herkes cok farkli seyler söylüyo. bir sürü cetis cesit tüyo var. hic bi dizi icin bu kadar tüyo pesinde kosmamistim.

sonu güzelmis. acaba dogrumu oraya bende bakmistim herkes cok farkli seyler söylüyo. bir sürü cetis cesit tüyo var. hic bi dizi icin bu kadar tüyo pesinde kosmamistim.

yok yaaa sallıyor çoğu.olmasını istedikleri şeyi yazan sallayan dolu orda.çok nadir doğrular çıkıyor.

bence kesin son care feriha kabul edecek sonra emir fena baglancak iice ferihaya
binbir gece misali...

ben kabul etmez diyorum emir zaten şuan mantıklı düşünemez bi halde ferihadan (aklınca neyin intikamını alıyorsa çözemedim bi türlü) intikam almaya uğraşıyor hadi feriha kabul etti birlikte oldular sonrasında ferihaya dahadamı değer verecek sanki bence feriha emir bu haldeyken böyle bişeyi kabul etmemeli söz konusu ailesi bile olsa...

Ben olsam Feriha'nın yerinde sadece tokat değil tekmeyide basarım Emir efendiye çünkü çivisini çıkardı yani..

ne kadar pislikler şu erkek milleti yani hemen bu teklifi sunuyor,insan sevdiğine nasıl söyler bunu

feriha kabul etmicek ve emire tokat atıcak,bir sürü laf dökücek,

şu cansu ile seher 'e sinir oluyorum ya..

ağzını burnunu yırtasım var zillierin:)

ikiside tam sinir tipler nerden buluyorlar böylelerini. fregman hayret daha cikmamis. fazla naz asik usandirir

ADINI FERİHA KOYDUM 32. BÖLÜM 1. FRAGMAN ÖZETİ
koray ile gülsümü apartmanın önünde gören emir intikam amaçlı bunu handeye söyler.
feriha emirin ahlaksızca teklifine sağ ayağı ile emirin iki bacağın arasına tekme atarak cevap verir.
sofia'nın babası olan hamza bey inadı bırakır zehra'nın oturduğu apartmana doğru sofia ile yola çıkar.

ADINI FERİHA KOYDUM 32.BÖLÜM 2.FRAGMAN ÖZETİ :
seher mehmetin taktığı yüzüğü kuyumcuda bozdurur
haldun sanem ile leventi teknede gördüğünde şok olur ve bağırarak leventin boynuna atlar leventin yeni iğleştiğini bilmeyen haldun leveti darp eder.
sanem alkol aldığından birde üstüne bu olay yaşandığından kendini kaybeder ve bayılır

sağol canım..bu arada feriha tamda kendinden bekleneni yapmış bravo kızabu arada bu seher pırlantayı nasıl bozduruyor anlamadım sertifikası falan yok elinde daha düşük fiyata falanmı sattı acaba,ne iğrenç bi kız sinir oluyorum

dizide şu salak cansuya bil ekatlanıyorum ama şu sehere hiç tahammül edemiyorum
ve u yüzük olayı bari çözülseydi yaa offf aklıma gelmişti bozduracağı geç bile kaldı seher pisliği

fragmanlarda bunların hiçbiri yok yalnız.
1. fragmanda emir ferihaya yatağı göstererek ee feriha bu gece ailenin borcunu ödemeye ne dersin diyor ferihada emiri ittirip artık sadece kendimden değil sendende utanıyorum diyor.
2. fragmanda haldun kalp krizi geçirip yere düşüyor sanem panik yapıyor o kalp krizi geçirdi ben bişey yapmadım katil değilim diyor bu kadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…