kesin çıkıyor mu acaba?
o adamda kesin ölecek çünkü sofia dedi ya benim babamın hikayesi bitiyor diye.herhalde az ömrü kaldı ondan buldu zehrayı.vahide gördümde kanser tedavisi için çıkacaksa bence ikisini beraber öldürebilirler.büyük aşk beraber bitti gibisinden.önce adam sonra üzüntüsüne dayanamayan zehra arkasından gider.adamda zehraya miras bıraktıysa mehmetle feriha otomatikmen zengin olur.şu seher cadısınında yüzüne görse artık mehmet.Allahım yüzük hala onda yaa
yarin fregman cikar herhalde ....... bakalim neler olucak..... bence feriha emire bi tokat aticak cünki gözleri ates saciyordu en son. birde artik levente yönelebilir sevdiginden böyle inanilmaz bi teklif aldiktan sonra ondan uzaklasmaya karar vericektir herhalde. yada onun aklini basina getirmek icin kiskandirmaya calisicak. sert bi karsilik verecegi kesin.........heyecan tüm hiziyla devam ediyor ama isin civigini cikarmasalar bari
Evet maalesef meme kanseri..
nette bulamıyorum tekrarını nerden izleyebilirim
TÜYO = Ferihalar borç yüzünden değil başka bişey yüzünden apartmandan kaçacaklarr.
Feriha Emir'in teklifini kabul etmicek.Levent borcu ödeyeceek , ama apartman toplantısında Rızalar apartmandan atılacaklarr. Cansuda sevinecek tabi , kurtuldum Ferihadan Emir benim oldu falan köye dönecekler artık diye.
Emirde Ferihaların apartmandan atıldıgını Cansudan duyacak.
" Ne dedin ?" falan diyecek. Tabi her ne kadar Ferihadan nefret etsedee , yinede çok üzülecek falan.
Ferihada gelecek biz gidiyoruz Emir diyecek.
Emir sarhoş tabi içmiiş , üzülmüş Feriha gidiyo diyee.
Feriha'nın dudaklarına yapışacak :)
~senaryolar~ sayfasından ALINTIDIR
sonu güzelmis. acaba dogrumu oraya bende bakmistim herkes cok farkli seyler söylüyo. bir sürü cetis cesit tüyo var. hic bi dizi icin bu kadar tüyo pesinde kosmamistim.
ne kadar pislikler şu erkek milleti yani hemen bu teklifi sunuyor,insan sevdiğine nasıl söyler bunu
feriha kabul etmicek ve emire tokat atıcak,bir sürü laf dökücek,
şu cansu ile seher 'e sinir oluyorum ya..
ağzını burnunu yırtasım var zillierin:)
ADINI FERİHA KOYDUM 32. BÖLÜM 1. FRAGMAN ÖZETİ
koray ile gülsümü apartmanın önünde gören emir intikam amaçlı bunu handeye söyler.
feriha emirin ahlaksızca teklifine sağ ayağı ile emirin iki bacağın arasına tekme atarak cevap verir.
sofia'nın babası olan hamza bey inadı bırakır zehra'nın oturduğu apartmana doğru sofia ile yola çıkar.
ADINI FERİHA KOYDUM 32.BÖLÜM 2.FRAGMAN ÖZETİ :
seher mehmetin taktığı yüzüğü kuyumcuda bozdurur
haldun sanem ile leventi teknede gördüğünde şok olur ve bağırarak leventin boynuna atlar leventin yeni iğleştiğini bilmeyen haldun leveti darp eder.
sanem alkol aldığından birde üstüne bu olay yaşandığından kendini kaybeder ve bayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?