Emir'in Yolu Show Tv

artik öyle olucak aama o cadi uyurkende sImSIkI tutar o yüzügü. mehmet gibileri bu dünyada varken feriha ve zehra gibileri daha cooookkk aci cekerler....

Feriha yüzüğü alsın,Emir'in annesine en uygun şekilde iade etsin.Levent'le güzel bir aşka yelken açsın.:97:

Emir'i saçmalıklarıyla başbaşa bıraksın.

Koray Gülsüm'e aşık olsun.:97: Hande içinin fesatlığıyla öylece kalakalsın.:95:

Sanem ve Cansu en yakın psikiyatri kliniğine yatsın.

:97::97:

Son düzenleme:

vallahi o seher cadısını dövseler öldürseler genede vermez o yüzüğü biliyor onun değerini çünkü
feriha salaklık yapıp direk o yüzük benim derse bence seher halasına sahte yüzük aldırır onu verir feriye
bu konuda benim aklım aşu geliyor bence emir onu seherin parmağında görecek

sehere en ağır uyku haplarından 2-3 tane verilip yüzük alınabilir...
yada evdeki tüm pencere ve kapıları kapatıp seheride karşısına alıp tehdit etsin feriha
o an almalı bencede sonrası olmamalı
yüzüğü bozdurup ortadan kaybolabilir seher sonraya bırakırsa..

ay süpersinnnn psikiyatri kliniğine çok güldüm

ay süpersinnnn psikiyatri kliniğine çok güldüm

evet harika çözümmüş doğrusu :))))

ama en güzeli o ikisini aynı odaya kapasınlar birbirlerinin icabına bakarlar zaten olan adama oldu..

Emir Feriha'nın dayak yediğine neden şaşırıyor onu anlamadım yani kendisi yaptıkları ile dayaktan beter etti zaten, tam saçmalık yani.. evet Levent diyen arkadaşlara katılıyorum en azından adam gibi adam ..

feriha yüzüğü vermeseydi keşke ya..
hazır almış

Üüüüff seher ve halası olacak cadıyı bir kasık suda bogumak istiyorum ya!
Ama halası olacak kadın güzel rol yapıyor umutsuz ev kadınlarında da izliyorum..

yüzük olayı fazlasıyla uzadı ve gerdi beni artık o halasına uyuz oldum kadın bi tip zaten hep uyuz rollerde.zaten mahsun rolünü oynayacak bi tipte yok.bazı mimikleri var aynı spawn filmindeki şeytanı gördüm kadında.

benzetme süper diziyi çok izlemem ama bugün gördüm kadını :) vallahi bravo

benzetme süper diziyi çok izlemem ama bugün gördüm kadını :) vallahi bravo

öyle ama yusyuvarlak bi yüz,fesat fesat konuşmalar,gözlerini pörtletiyor.bi çirkin hallere sokuyor.o gözler zaten çok kötü kadının.hani rol icabı değil normaldede negatif enerji saçıyor resmen.gıcık oluyorum ya.bu yüzük olayını da daha fazla uzatırlarsa kabak tadı verecek.hepten sinir oldum bırakıcam valla izlemeyi.ben o hareketi zehradan bekliyordum şahsen.yüzüğün aynısından alıp değiştireceğini umuyordum tıptış tıpış verdiler pisliklere.

ayy aynen ya bende farkettim kadının mimiklerini
çok gıcık yüz mimikleri var ..
şu ferihanın anneside sinirlendiğinde konuşmalarını alt yazı geçsinler kouştuğundan bşy anlamyorum kadının

Son düzenleme:
ferihada fakir olduğu anlaşılalı saçları düzeltti.dalgalı daha çok yakışıyordu bence.

yaşasınnn seher yüzüğü satamıyor.sanırım elmas pırlanta gibi değerli şeyler sertifikası olmadan satılmadığı için,satmaya kalkıştığı kuyumcu olaya el koymuş olabilir.yoksa feriha nerden öğrenecek.pislik seher.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…