Emir'in Yolu Show Tv

bana kalırsa feriha zengin olucak ama nasıl olucak orası bi kaç bolume çozulcek :) zengin olup emire gunuunu gostericek yihuuuuuuuuu

şu emiri abarttılarda abarttılar artık hee.. bütün kızlar pervane gece uykudan uyandı ferihaa kızı defol etti saçma oldu bu bölüm ama sonu iyi bitti ekşını severimm

bence feriha kabul etmicek ,eger kabul ederse basit kız muamelesi görücek ki yapmaz sanmıorum ya ,emir anlıcak hatasını falan ,sonra emir daha çok uğraşıcak okulda handeler falan fakir kız gibi ezik durumlara düşürmeye çalışıcaklar ,sonra da emir aptal gibi aşık ya hani ,yalvarıcak ama sonra kendisi sürünücek ,evet ya bir de o adam çıktı sanmıyorum zengin olacaklarını ben .saçma olur

feriahnın annesi çıkacak ya diziden gerçek hayatta kanser olduğu için.. acaba o adamamı kkaççak

o adamda kesin ölecek çünkü sofia dedi ya benim babamın hikayesi bitiyor diye.herhalde az ömrü kaldı ondan buldu zehrayı.vahide gördümde kanser tedavisi için çıkacaksa bence ikisini beraber öldürebilirler.büyük aşk beraber bitti gibisinden.önce adam sonra üzüntüsüne dayanamayan zehra arkasından gider.adamda zehraya miras bıraktıysa mehmetle feriha otomatikmen zengin olur.şu seher cadısınında yüzüne görse artık mehmet.Allahım yüzük hala onda yaa

ay bence feriha kendini sakın feda etmesin,şehrazata haber gönderi versin bir rica etsin o alışık binbirgeceden bir seferlikte feriha için yapıversin nolur yani.

Aynen.. Ben de ona dikkat ettim. Kız dedi ama benim babamın hikayesi bitiyor diye. Bence o adam onlara miras bırakacak ama babaya nasıl kabul ettirecekler mirası, onu bilemiyorum. Bence baba da ölebilir. Yok belim ağrıyo yok yaşlandım deyip duruyo bikaç bölümdür. Ben de herkesi öldürdüm durduk yerde.

adını feriha koydumda toplu katliam!!! emirin anneside kanserdi zaten oda çıksın aradan

cansunun kıyafet nasıldı ama...embesil ilkokul bebeleri gibi olmuş..bi boynunda ortasından ip geçen silgisi eksik..

ya evet bende koptum orta deli bide kendini hepten rezil edici seyler giymis bide emirin ilgisini cekmiyorum diyor. ilkokul önlügüyle ancak onun kardesinin ilgisini cekebilirsin sen.

Emirin kameraya kıçını döndüğünde sürekli eliyle kazağını pantolonunu düzeltmesine uyuz oldum!!! Nası farketmiyo bu yönetmen bunu ? Bi benmi görüyorum yoksa onlar mı kör :26:

ben hic farketmedim be adamin kicina kicina bakiyonuz siz aaaa cok ayiiiippp.

O annesinin eski sevgilisi adam ölücek. Ve miras bırakıcak bence.

adam bencede ölcek kizi öyle sseyler söylediya... ama zehra hic yanasmiyor hemde cocuklarinin derdinden gözü eski sevgili filanda görmüyor. adam miras biraksada kocasina nasil acikliycaklar..... kabul etmez ne cocuklari ne kocasi bence o parayi

ben size demistim dimi teklif kismini bölümün en sonuna sakliycaklar birdaha ki bölümde ancak cavabini ögrenicez diye. aynen öyle oldu. ne meraklilar bizi meraklandirmaya su senaristler.bu bölümde levent bi tuhafti pek rolune giremedi galiba.

Ama en cok sevindigim olayda sanem hanimin yaptigi büyük hatayla kocasina o sekilde yakalanmasiydi. oooohh cok iyi oldu sana sanem hanim. burnu havalarda kibirle geziyordun ego ego. zehrayla ferihayi kücümsüyordun. simdi yerlerde süürünmeni izliyecegiz artik. ohh olsun sana .bisey degil leventin bu olaydan basi agrimasa.

Birde levent hic o tekneden inmiyormu anacazim. her giden onu teknede buluyor adam sanki gelen gideni bekliyor orda teknede oturmus.

evet ya çalışmıyor etmiyor parayı nerden buluyor ya halat çekip duruyor ya 2.80 uzanıyor ohhh ne ala memlket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…