Emir'in Yolu Show Tv

zordur ya böyle şımarık sosyete kızlarının içinde yaşamak
sürekli onların ezme çabalarına boyun eğmek
ben eşimin arkadaşlarının sosyetik karılarıyla 1 mekanda oturup sohbet etmeye tahammül edemiyorum
kapıcıları ya da hizmetçileri olmak ise felaket birşeydir
dünya onların mış gibi bir afra tafralar

kapattım ööfff daha fazla aşk kelebeği cansuyu izleyemem

feriha herbişeyi hakediyo ohh olsun ona

ama cansu bundan paye almamalıydı..

emire gicik oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm insan bi dinlerr beee hemen cansuda aldi soluguuuuuuuuuuuu
handeyle cansunun kafalarini birbirineeeeeeeeeeeeeeee vurmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

piskopat cansuuuuuuuu kendi dusuncelerini ferihanin dusunceleriymis gibi anlatiyor hastaaaaaaaaaaa dergilerden o hastaydi emireeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaaaal

başladı feriha denize düştü levent kurtardı

ay en komik an koray ferihalara geldi tuvalet borusundan ses geldi ya o andı hahahah :))

feriha hazal hayatının ennnn başarılı rolünü yaptı boğulma rolüüü yane bayılma olayıyane mumya duruşuuu
allam end dı oskır goğz tooo feriyaaaa

Son düzenleme:
tamammm sırayla cansuynan feriyagili dövelim..
yorulunca ara verelim,gene dövelim

dövelimmmmmmmmmmmmmmm
bu arada kanallar kardes olmus galiba zehranin tvsinden umutsuz ev kadinlarinin dizi muzigi geliyorduyduduaaaa

Son düzenleme:
feriha hazal hayatının ennnn başarılı rolünü yaptı boğulma rolüüü yane bayılma olayı
allam end dı oskır goğz tooo feriyaaaa

bayildimidaaa sudan ciktigindan ayikti sanki buraya yazmaktan diziyi kaciyiriyommm bi susunnnn be bi susuuuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…