bende şu zehranın çalıştığı eve takıldım o yemekleri yaptrıp yiyen adam zehranın babası veya yakın birşeyi gibi sanki bence zengin ya hani adam ortaya çıkacak ferihada dolaylı yoldan zengin olacak emirle eşit konuma gelecekler gibi off tam yeşilçam oldu yaaa
face te o gizemli adamın ferihanın gerçek babası olduğu yazılmış..
feriha ile mehmet ikiz ya o zengin adamın çocukları çıkıolarmış zehra tam hamile kalmışken görücü husulü ile rıza efendiye veriliomş sonra hamilelk ortaya çıkınca zaten evli olduklarından rıza efendiye kalıo bebekler falan filan
Biraz fazla salladım ama dizi bu olurmu olur
ferihanin babasi degildir ya olsa olsa zehranin babasidir.galiba ferihada zengin olucak ve emirle esit konuma gelicek. sonra ferihada emire yüz vermiycek bi süre filan. Bölümünde basini izleyemedimki durun bi netten izliyim ben yorumlarim su yasli adam neyin nessiymis bakalim
Bence o kadin zehranin kiz kardesi ve adamda babasi !!!!!!
bende senin gibi düşünüyorummm
ferihaya kızan emir ferihadan uzaklaşacak bana neden yalan söyledci diye...
ve aileler samimi olunca cansu emire sırnaşacak .. emirin babası cansu iyi aile kızı onunla ol gibi baskılar yapacak...
ferihanında ilerde zengin olabilmesi için ancakkkk miras kalmalı yoksa kapıcı kızından hanfendiliğee :))
o adam bencede zehranın babası yada bi akrabası ve zehraya para kalacak...
ay o değildeee o mehmetin zilli kız yüzügü götürdüya kuyumcuya 45 bin dolar yaniiii 90 milyar
ferihaaa gitti yüzük ona ağlasınnn
bende öyle düşünüyorum ferihanın gerçek babası olsa çok saçma olur
bence o gizemli adam rümeysa hanımın oğlu,
önceki bölümlerde o adam hep zehraya dolu dolu bakardı bence aşıktı
ferihanın babası olması saçma mehmetle feriha ikizler nasıl babaları ayrı olsun..
ne güzel bölüm bu yaaa
ferihagilin yalanlar biirr biiiirrr dökülüyo ortayaaaa
garip bir tatmin yaşıyorumgalibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?