Emir'in Yolu Show Tv

cansu ne kadar nefret dolu bi manyak öyle. ne tehlikeli. o hayal kurmusmus. anlasilan cok asiri simartilmiski hersey her hayal onun saniyor. salak ötesi. emir senin neyine baksin. ne yapsan bakmaz. kendinide bisey saniyorya büyük cesaret emire akil koymasi

feriha ile mehmet ikiz ya o zengin adamın çocukları çıkıolarmış zehra tam hamile kalmışken görücü husulü ile rıza efendiye veriliomş sonra hamilelk ortaya çıkınca zaten evli olduklarından rıza efendiye kalıo bebekler falan filan
Biraz fazla salladım ama dizi bu olurmu olur

o kızına çok ahkam kesen rıza efendi zehrayı evlendiklerinde anlamamşmı:44::44::44::44::44::92:

o kızına çok ahkam kesen rıza efendi zehrayı evlendiklerinde anlamamşmı:44::44::44::44::44::92:

Ya bir hafta izlemeyeyim dedim neler olmuş neler. Sanki bunca zaman izlediğim dizi o değilmiş gibi ya. Çok mu kritik bir bölüm kaçırdım ne?

ilkşahcımm olur yani beklerim her türlü entrikaya açığız

ferihanin babasi degildir ya olsa olsa zehranin babasidir.galiba ferihada zengin olucak ve emirle esit konuma gelicek. sonra ferihada emire yüz vermiycek bi süre filan. Bölümünde basini izleyemedimki durun bi netten izliyim ben yorumlarim su yasli adam neyin nessiymis bakalim

bende senin gibi düşünüyorummm

ferihaya kızan emir ferihadan uzaklaşacak bana neden yalan söyledci diye...
ve aileler samimi olunca cansu emire sırnaşacak .. emirin babası cansu iyi aile kızı onunla ol gibi baskılar yapacak...

ferihanında ilerde zengin olabilmesi için ancakkkk miras kalmalı yoksa kapıcı kızından hanfendiliğee :))
o adam bencede zehranın babası yada bi akrabası ve zehraya para kalacak...

ay o değildeee o mehmetin zilli kız yüzügü götürdüya kuyumcuya 45 bin dolar yaniiii 90 milyar
ferihaaa gitti yüzük ona ağlasınnn

bence o gizemli adam rümeysa hanımın oğlu,
önceki bölümlerde o adam hep zehraya dolu dolu bakardı bence aşıktı
ferihanın babası olması saçma mehmetle feriha ikizler nasıl babaları ayrı olsun..

ya evet o yüzügü geride alamazlar simdi emir sormiycakmi yüzük noldu diye sormasada merak etmiycekmi. ferihanin adi iyice paragöze cikmasin bide. mehmetde okadar kafasizki iki omuz silkmeye aldandi saptirik .aklina hic gelmiyor bana sikirdayan herkese sikirdar diye...

bende öyle düşünüyorum ferihanın gerçek babası olsa çok saçma olur

Evet hem zehra kücük yasta evlenmis zaten.... O kadinda ona hep icli icli bakti oda yakini onun bence ya kardesi yada artik kuzeni filan biseydir. yada cocukluk arkadasi...

bence o gizemli adam rümeysa hanımın oğlu,
önceki bölümlerde o adam hep zehraya dolu dolu bakardı bence aşıktı
ferihanın babası olması saçma mehmetle feriha ikizler nasıl babaları ayrı olsun..

o olsa kendini niye saklasinki ortada oynardi herhalde. hem onlarda hic görünmüyolar artik

ne güzel bölüm bu yaaa

ferihagilin yalanlar biirr biiiirrr dökülüyo ortayaaaa

garip bir tatmin yaşıyorum galibaa

ne güzel bölüm bu yaaa

ferihagilin yalanlar biirr biiiirrr dökülüyo ortayaaaa

garip bir tatmin yaşıyorum galibaa

al benden de o kadar valla 1 yıldır birtürlü ortaya çıkamayan yalanlar şimdi nedense hepte karşısında çıkıo emirin cansunun babası fotoğrfları bilmem nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…