Emir'in Yolu Show Tv

emirin ferihanın yalanlarını öğrenmesini öyle çok istiyodum kiiiiiii.... ama öyle çok istiyodum kiiiiii

ama pis cansunun bundan zevk almasını istemezdim de doğrusu..

keşke kendi söyleseydi.. ama nerde onda o dürüstlük,o cesaret..

Son düzenleme:
kız eve kör kütük sarhoş geliyor,midem hasta diye odasında uyuyor...
anca dizide olabilir zaten değil mi ya?

o Feriha nelerden sıyrıldı be bunu mu atlatamayacak...
okul ödevim vardı kapıcı rolüne soyundum bile diyebilir.
:90:

emir görünce topik coşmuş
şimdi uzuuuun bir süre emir ferihayı affetmeycek,cansuyla kıskandıracak,feriha mahvolacak,handeye gün doğacak,feriha okulda rezil olacak falan filan...sonra hiç bişey olmamış gibi küllerinden doğacak,başı dik bi şekilde dolaşcak kimse laf edemeyecek,sonra feriha bi şekilde hastaneye yatacak.emir onu kaybetme korkusuyla affet beni diyecek vs vs

Aynen yazmışsın valla canım,klişe senaryo işte,zaten hep hastanede çözümleniyo böyle affedilemeyecek kırgınlıklar,yoksa hayatta

affetmiyo senaristler,sırf acitasyon,fragmanlarına denk gelirsem bakıyorum,ne olduğu anlaşılıyo iki-üç dakikada

valla,izleme eziyetine katlanamıyorum artık da...

Aynen yazmışsın valla canım,klişe senaryo işte,zaten hep hastanede çözümleniyo böyle affedilemeyecek kırgınlıklar,yoksa hayatta

affetmiyo senaristler,sırf acitasyon,fragmanlarına denk gelirsem bakıyorum,ne olduğu anlaşılıyo iki-üç dakikada

valla,izleme eziyetine katlanamıyorum artık da...
;

inan bende bakmıyorum artık cuma 2 defa açtım birince mehmet yüzüğü sehere vermiş deli oldum.diğerinde cansuyla emir arabayla eve gidiyorlardı sonrada feriha gördü zaten

ay kızlar sıkıntıdan face de dolaşırken farihayla ilgili tüyolar buldum doğrumu acaba???

Adını Feriha Koydum'da haftaya bunalım var.
Emir'in gerçekleri öğrenmesi ve hiçbir şey demeden gitmesi sonucu
Feriha bunalıma giriyor.Her şeyini kaybettiğinin farkına varan Feriha
... olanların acısını cansu'dan çıkarır.
Öte yanda tatilden döndüğünde oğlunun her şeyi öğrendiğini ve yıkıldığını
gören Aysun ise oğlunun iyiliği için Feriha'yla birkez daha görüşmek Feriha ile
görüşmek ister.Aysun'a her şeyin bittiğini anlatırken aysun'un ona destek
çıkması onu şaşırtmıştır.

:Kozlar Feriha'nın elinde.
Aşk acısı çeken Feriha bir yandan da mehmet'in dertleriyle ilgilenir.
Annesinin ve mehmet'in arasını yapmak için seher ile konuşmaya giden
Feriha gördükleri karşısında şaşırmıştır.Abisinin sevdiği seher patronu
olan Feyyaz beyin kollarindadir.

Feriha'ya çok kızgın olan Emir onu unutmak için her şeyi yapar.
Okulların ve işlerin başlamasıyla cansu ile yakınlaşan Emir bir yandan
da Feriha'yı kıskandırmaya çalışır.Feriha'yı Emir'e unutturduğu için mutlu
olan cansu ise Emir'in cansu'ya bakarken bile Feriha'yı düşündüğünden habersizdir.

Feriha'nın ne durumda olduğunu gören levent,Emir ile konuşmaya karar verir.
Levent'in Emir'e söyledikleri;
'Bir gün tekneme kaybolmuş,çocuk gözlerinin ürkekliğine sahip küçük bir kız
geldi.Anladım ki ona sunulan kalıplardan kaçmış,kendi yalan dünyasına sığınmıştı.
Rahatça sınırlar olmadan köklerini salacağı bir yer arıyordu.

Feriha'nın Emir'e kendini affettirme çabaları olumlu bir sonuç vermez.
Emir'den özür dileyen Feriha,Emir'in küçümseyici tavırlarına dayanamaz
ve içindeki acı ile Emir'e tokat atar
Öte yandan okula yeni gelen öğrenci olayları karıştırır.Feriha'ya yakın davranır.
Emir Feriha'yı kıskanır.Böylece içindeki aşk daha da alevlenir

[COLOR=""]Feriha her şeyin bittiğini düşünürken bir çok kişi ona yardım etmeye çalışır.
Ünal,Aysun,Levent ve Zehra,Feriha'ya destek olacaktır.Ilerleyen bölümlerde
Emir ve Feriha'nin yakınlaşmasını sağlayacak olay ise Ünal'ın Feriha'yı yeni
hillste çalıştırması olacaktır.
[/COLOR]

sonundA öğrendi ya emir bundan sonra izlerim bu diziyi... ferihanın yalanları, her sefernde yakalanmadan sıyrılması canımı sıkıyordu... neler olacal haftaya bakalım...

bende bir an önce emirin gerçekleri öğrenmesini istiyordum ama keşke baka şekilde olsaydı yaa
şu salak cansuya prim verilmeseydi

Son düzenleme:
cansu istediği kadar emir'i etkilemeye çalışsın...en fazla yanaklarını sıkar emir bu kızın...
her an cebinden jelibon çıkartıp yiyecekmiş gibi duruyo bu cansu..

bende şu zehranın çalıştığı eve takıldım o yemekleri yaptrıp yiyen adam zehranın babası veya yakın birşeyi gibi sanki bence zengin ya hani adam ortaya çıkacak ferihada dolaylı yoldan zengin olacak emirle eşit konuma gelecekler gibi off tam yeşilçam oldu yaaa

Bence Zehranın gittiği evdeki adam Feriha ya anlattığı sevdiği kişi,küllü tatlı deyince yüzü bir tuhaf oldu

Emirin cansuyla yakinlasabilecegini hicmi hic düsünmüyorum. ne alaka. yani ne tip. kapici aslinda cansu olmaliymis. umarim tüyolar dogrudur. emir ferihaya döner.

süpersin kizim yaaa merak edilen bölüm. yaa emir pek kizmis beee kolay dinse öfkesi. acaba kapici olsada yine onla olmak istermi. aman emir milletin doldurusuna gelme. al git su ferihayi olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…