Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45.000 dalııraaa yüzük olurmu be yawww
oldu diyelim gidip o gıcık karıyı bulduuu
emir görünce topik coşmuş
şimdi uzuuuun bir süre emir ferihayı affetmeycek,cansuyla kıskandıracak,feriha mahvolacak,handeye gün doğacak,feriha okulda rezil olacak falan filan...sonra hiç bişey olmamış gibi küllerinden doğacak,başı dik bi şekilde dolaşcak kimse laf edemeyecek,sonra feriha bi şekilde hastaneye yatacak.emir onu kaybetme korkusuyla affet beni diyecek vs vs
emir görünce topik coşmuş
şimdi uzuuuun bir süre emir ferihayı affetmeycek,cansuyla kıskandıracak,feriha mahvolacak,handeye gün doğacak,feriha okulda rezil olacak falan filan...sonra hiç bişey olmamış gibi küllerinden doğacak,başı dik bi şekilde dolaşcak kimse laf edemeyecek,sonra feriha bi şekilde hastaneye yatacak.emir onu kaybetme korkusuyla affet beni diyecek vs vs
Aynen yazmışsın valla canım,klişe senaryo işte,zaten hep hastanede çözümleniyo böyle affedilemeyecek kırgınlıklar,yoksa hayatta
affetmiyo senaristler,sırf acitasyon,fragmanlarına denk gelirsem bakıyorum,ne olduğu anlaşılıyo iki-üç dakikada
valla,izleme eziyetine katlanamıyorum artık da...;
bi şekilde feriha kıvırırmı acaba diyodum..ama yanılmışım herşey ortaya çıktı gerçekten Adını Feriha Koydum 28. Bölüm Fragmanı (30 Eylül Cuma) | izle Sinetif.com
cansuya cok gıcıgım yaa meydan ona kaldı..uyuz.bıde tektaşa çok yazık oldu yaaaa