• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

kızlar ferihanın saçları çok seyrekti baya sıklaşmış çok çabuk uzamış ne yaptığını bilen varmı nasıl bakım yaptıda böyle sıklaştı acaba

Ceyda Ateş'in burun ve göğüslerindeki değişiklikler yalnızca benim mi gözüme çarptı yahu ?
Göğüs ameliyatı çok kötüydü bu kızın şimdi çok çok iyi olmuş , burnuna diyecek yok . bu kadar iyi olabilirdi .

göğüsündeki değişikliği farketmedim ama bana da yüzü ve özellikle burnu değişik gelmişti.heralde benim gözüme öyle geldi dedim durmadım üstünde meğer öyleymiş gerçekten de:

Son düzenleyen: Moderatör:
ferihanin yüzündeki donukluk kalkmis. bayagi bi gelisme var. emirle cok hoslar yaaa ne güzel sevgili olmak. hemde emir gibi sevgili ahhh..gülüp egleniyorlar. evleninde görün

yalnız haberde bu kadar küçük kelimesinin yazılması ne tuhaf...
daha önceden küçük bir göğüs operasyonu yapmışlar
şimdi küçük bir burun
ayrıca küçük bir diş operasyonu yapmışlar..
büyük olan nasıl oluyor
zaten olayın geçtiği alanlar küçük:1:
bu arada kuzey güneyin muhteşem yüzyılın karşısında bir rakip olacağını düşünmüyorum
bence yayın zamanını değiştirirler kuzey güneyin ilk bölümde bayaa fark attı yüzyıl
bende kuzey güneyi seyrettim ama sanmam karşısında rakip olacağını..

emir, sanemle annesini tanıştırınca,sanem memnum oldum dedi,
aysun hanım bişey demedi ya..
emir ne dedi annesine;
'e anne bi memnun olsaydın be' :52:
çok güldüm ama :60::60::60::60:

şu feriha da hala söylücem diyo emire..
e bi söyle artık şişşştiiimmmmmmm :37:
:63::63::63:

anlaşıldı dizi izlenmiyor..
bende inadımdan izliyorum zaten..
şu ferihagilin yalanlarını itiraf ederkenki yüzünün aldığı ifade için tek ..:86::66::66::66:

noldu kızlar ferihayımı gördü.

evet zorla emirin doğum gününe kendisini davet ettirdi , oda emirin babası tarafından odu tabiki emir tarafından değil , sonra bu içeri girince emirle ferihada yeni gelmişler sarılıyolardı birbirlerine hatta öpüştülr dudaktan falan gördü cansu ahadan böyle oldu :53:

feriha kendisi söyleyemeden, bu cansu sayesinde doğum gününde herşey ortaya dökülebilir.feriha rezil olacak gibi geliyor bana

bence feriha söyleyemeden emir bi şekilde öğrenecek ve ferihanın bi zengin avcısı olduğunu düşünüp ondan nefret edecek feriha bi türlü açıklayamaz tipik türk filmi işte

Back