• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

yeni bölümde cansu salak kendini arabalarin önüne atiyor. ferihada pek bi perisandi öfff ama olsun nolcaksa. son bölüm iyiydi gene civigini cikarmaya basladilar. hep depresif hep depresif kizimiz yahu.

bugun yeni bolumun fragmanini izledim.feriha elinde cop seysiyle (adini bilmiyorum :D)arbasiyla diyelim cansiularin kapisinin onune geliyo cansu kapiyi aciyo feriha cop varmiy diyo.cansu 1 dakika diyo kapi iyice aciliyooo vee oda kim emir ve feriha burun burun a geliyo emir feriha diiyo ferihada bon bon bakiyo.

sonra siz diyin 10 dk ben diyim yarim saat agzim acik kaldi :D

anlamdığım bişey feriha kapıcı kızı durumları ortada o giydiği elbiseleri nerden ve nasıl alıyor anlamadım pahalı şeyler kullanıyor

bugun yeni bolumun fragmanini izledim.feriha elinde cop seysiyle (adini bilmiyorum :D)arbasiyla diyelim cansiularin kapisinin onune geliyo cansu kapiyi aciyo feriha cop varmiy diyo.cansu 1 dakika diyo kapi iyice aciliyooo vee oda kim emir ve feriha burun burun a geliyo emir feriha diiyo ferihada bon bon bakiyo.

sonra siz diyin 10 dk ben diyim yarim saat agzim acik kaldi :D

feriha rüyasinda kavus görüyodur kesin :37:

yada cansu rüya görüyordur. :37:

Son düzenleme:
ay kızlar bana rüya değilde gerçek gibi geldi fragramı izleyince şok oldum ya...ama eğer ki rüya ise bidaha da izlemem:19:

rüya değildir bence koca bır sezon ferıhanın kapıcılık olayını gızlemesi ile gectı baska tarafta hürrem 1 haftada cocuk doguruyor...bızım ferıha hala söyleyemedi..bu sezonda artık emirin kendısını affetmesı ıcın ugrasır ....

kesinlikle rüya veya hayal.yani emirin cansunun evinde ne isi olsun ki. hemde samimi gibi duruyolar bide. O cansunun yanaklari neydi öyle yaaa silikonmu yaptirmis ne normal degildi. yaptirmissa kayma yapmis yani hemen aldirsin.

Bu arada emir bu sezon pek role giremedi galiba. gecen sezon cok güzel role giriyordu. gercek gibi oynuyordu sanki ferihaya bakisi filan tam asik gibi gözlerinden okunuyordu. bu sene pek bi uyduruk. Emirin gercek hayattaki sevgilisi hala duruyormu acaba yoks a biraktimi bilen varmi

kızım bi şaşır,bi şok ol,bi tepki ver yaaaa :22:
mumya mısın nesin :57:

Back