• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

fragmana böyle bakınca çok saçma gibi görünüyor.emir defalarca onalrın kapısına gitti.ferihaların evi diye biliyor nasıl içeri girmişte şaşırıyor

eğer bu sahne rüya ise yönetmen senarist kanal dahil hepsi çok küfür yer söyleyim
küçük bir fragman sayesinde izletecekler diziyi herkes ferihanın yalanlarının ortaya çıkmasını bekleyecek hooopp dizinin sonunda feriha ter su içinde rüyadan uyanacak
ben rüya olduğunu düşünüyorum kesinlikle çünkü
başka fragman yayınlamadılar sadece bu sahneyi gösterdiler eğer başka sahneler gösterseler belki anlarız rüya olduğunu die başka sahne göstermediler
%99.9 eminin inş yanılırım ama eminim rüya olacak ve bir sezon daha uzatacaklar bu yalanları

birde cansuya araba çarpıyormuş araba çarpacak cansu iyileşecek süslenip püslenip emiri eve davet edecek olcak iş değil %100 yaptım rüya tahminimi

Aman bu feriha da sıktı iyice hep yalan hep dolan numara çevirmece ...

izlemiyorum ben eğer gerçekten yakalanırsa feriha öğreniriz nasılsa internetten izlerim

noldu kızlar çıktımı ortaya ben izlemiyorum
cuma akşamına bi düzgün dizi koyamadılar yazıklar olsun
artık cuma akşamları full powerturk izleyeceğim

büyük ihtimal son sahneye bırkacakları o kısmı ve bizde haftaya öğreneceğiz

tabii büyük ihtimal rüyaaaaa

aynen öyle sırf o sahneyle izletiriz haftayada rüya olduğunu çıkartıp başka bişey daha uydururz die düşünmüşlerdir ama hergün bayram olmaz birgün ellerinde patlaycak bu yalan uyduruk sahneleri

sezon finalini ve sezon ilk bölümünüde öyle ortaya çıkıyor gibi gösterip izlettiler bize şimdi yine aynı senaryo

çıkmadı ilkşahcım
şuan bzm gıcık cansıııı emirin babasıyla konuşuyor
emrn babasıda ferihada bahsetti
cansuda bni emirle tanıştırımısınz dedi

yaww nasıl bir karakter yapmışlar şu cansuya neredeyse emir onu şeyyy yapsın die ayaklarına kapanacak:D:D:D:D

Back