• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Kızlar dizideki Sanem'in yani Deniz Uğur'un kıyafet sponsorunu bilen varmı belki dizi bitiminde ki yazılardan gören olmuştur.

Handenin mayo dan bozma mayokinisi midemi kaldırdı yahu, eşimi tv den uzak tutucam diye izleyemedim :D:D:D

Her 10 dk da bir yatak sahnesi vardı, iğrençti, reyting için çok ucuzladı diziler..

“ADINI FERİHA KOYDUM”DA VAHİDE KRİZİ!... DİZİNİN ÇİLEKEŞ ZEHRA’SI SEZON FİNALİNDE KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU!... VE ÇİLEKEŞ ZEHRA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİDE YER ALMAYACAK!.. NEDEN Mİ?

Aldığımız duyumlara göre “Adını Feriha Koydum” dizisinde çilekeş Zehra ile Feriha arasında set arkasında sürekli tartışma çıkıyormuş!..

Ve dizinin yapımcıları, ikili arasında çıkan tartışmalar son vermek için sezon finalinde kurşun yağmuruna tutulan Çilekeş Zehra yani Vahide Gördüm’ü öldürmeye karar vermiş.

Çilekeş Zehra, önümüzdeki sezon dizide yer almayacakmış!..

“ADINI FERİHA KOYDUM”DA VAHİDE KRİZİ!... DİZİNİN ÇİLEKEŞ ZEHRA’SI SEZON FİNALİNDE KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU!... VE ÇİLEKEŞ ZEHRA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİDE YER ALMAYACAK!.. NEDEN Mİ?

Aldığımız duyumlara göre “Adını Feriha Koydum” dizisinde çilekeş Zehra ile Feriha arasında set arkasında sürekli tartışma çıkıyormuş!..

Ve dizinin yapımcıları, ikili arasında çıkan tartışmalar son vermek için sezon finalinde kurşun yağmuruna tutulan Çilekeş Zehra yani Vahide Gördüm’ü öldürmeye karar vermiş.

Çilekeş Zehra, önümüzdeki sezon dizide yer almayacakmış!..

ooooo şok oldum acaba dogrumu :53:
annesiz napacak ferihaaa :60:

aaaaaaa inanmıyorum ya dizinin başrol oyuncularından biriydi zehra.bence öle olduğu zaman dizi eskisi gibi olmuyor,tadı kalmıyır

ferihaya eğlence var o zmaan

aaaa çok şaşırdımm :53:
Zehra diziye renk katıyor sesi ve hareketleriyle :61:
Hele bir 'anneeeeeeem' deyiişi var :52::9:

feriha, koskoca kadınla mı kavga ediyrmuş yok artık :52:

Back