• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Evet herkesin hoşlanmadığı gibi bende Handenen mayosuna gıçık oldum sanki o sahne herkese Handenini silikonlarını göstermek içindi.Ama Günce cevabı iyi verdi pahalı ucuzlar diyerek.Keşke Handeyede pazardan bikini yada mayo alaydılarda belki pazar mayosuyla birşeye benzerdi.Türk senarsitleri tebrik ediyorum konu bulamayınca dizinin en sakinlerini canavarlaştırıyorlarya helal olsun Halili son 3 bölümde çıldırttılar,Cansu desen ilk bölümlerde melek gibiyken şimdi karaktersiz biri.Lara iticiyken iyilik meleği oldu.Bu dizi çorbaya döndü yani

yuh ya ne rezil bi bölümdü
hep aldatma ve yatak sahneleri..biri hizmetçiyle basılır biri kocasını aldatır biri patronuyla..
ve en garibi de gereksiz handeyle adını hatırlayamadığım çocuğun yatak sahnesiydi
temiz bi aşk gibiyken direk erotizme bağlamışlar
aşık bi adammı azgın bi adammı anlamadım
gençlerin hayranlıkla izlediği bu dizide bukadar iğrenç görüntüler çok fazla

herkesin de dediği gibi handenin o iğrençliği neydi öle yaa mayokinimidir nedir bi anlam veremedim sırf kendini gösteriyor bi emire aşkını anlatıyo bi gidiyo korayla beraber oluyor çok gereksiz bir sahneydi okadar abartmaya gerek yoktu korayın elleri her yerdeydi maşallah:63::63::63::63::63: biraz daha aile filmi olsa aile filmi diye başlıyo sapıtıyorlar artık gerçekler ortaya çıksın:97::97::97::97:

sahte bi kısım olmuş sırf reyting uğruna yapıldığı o kadar belliki ne yani hadi bu kız dengesizin teki diyelim ne yapacağını bilmiyo bu koray da bu kadar kudurmuş mu o zaman handeye olan aşkı sahte bence tamamen erkeksi iç güdülerle beğeniyo bu kızı zaten korayın bu kadar kötü niyetli bi insana bu denli sevgi beslemesi saçmaydı bu teorimi ispatlamış oldular bu sahneyle emirim ferihaya dokunmaya kıyamıyo korayın ki aşksa emirin ki ne merak ettim atladı kızın üstüne hemen resmen ayyy geçmedi hala sinirim :47: :47:

$hande mayosu modeli.jpg
booggg gercekten cok rezıl cok ıgrencmıs dızı berbat bır dızı zaten bence hııc ama hıcc sevmıorum ferıhayı merak ettım mayoyu bır bakayım dedım cıdden cok kotuymus... dızı sacmalık ustune sacmalık bır dızı ve taammm bır kımın elı kımın cebınde dızısı paso yatak sahnelerıyle reytıng yapmaya calısıyor ıste...

emirin annesi ferihaya hastalığını anlatıyor feriha mön mön kadının yüzüne bakıyor hiç bir duygusallık yok
koray handenin emiri sevdiğini kendi kulaklarıyla duyuyor hala handeyle birlikte oluyor
handenin mayosu çok çok iğrençti
bence koray günceyle olmalıydı
bence emir gerçekleri öğrensin ama yine de ferihayı sevsin

Hande'nin mayosunu gördüğümde bu ne dedim.
Giyinmeseymiş daha iyiymiş, üstsüz gibiydi.
Çok çirkin ve gözü rahatsız eden bir mayoydu.
Göğüslerinin bir tek ucu görünmüyordu.
Diziyi iyice ucuzlaştırıyorlar.
Sonuçta bu bir gençlik dizisi ve genellikle genç izleyiciler tarafından izleniyor.
Fakat senaristler tarafından Türkiye'de yaşadığımız unutulmuş olacak ki Türk örf adetleri hiçe sayıyor.
Kimin eli kimin cebinde belli değil..
Özellikle Hande ve Koray sahneleri çok kötüydü.
Kocasını aldatan mı, eşini hizmetçiyle aldatan mı, günübirlik ilişki yaşayan mı, evli patronuyla iilşki yaşayan mı dersiniz...
Herkes buraya toplanmış ne hikmetse...

Kizlar bence Emir artik ogrendi sonunda cunki elinde ki Feriha'nin mektubuna benziyordu, rapor felan degildi bence..

Bence mektup Emir'in annesinden.
Emir'e hasta olduğunu bu mektupla anlattı.
Neden Emir'in annesi Feriha'ya oğlumun yanında ol hastayım ben dedi.
Emir'in yüzüne direk söyleyemedi ve mektup yazdı.
Mektubu yolladıktan sonrada Feriha ile konuştu.
Senaristler de Feriha'ya mektup yazdırıp heyecan yaratmak istediler.

evet doğru :31:

Eki Görüntüle 215161
booggg gercekten cok rezıl cok ıgrencmıs dızı berbat bır dızı zaten bence hııc ama hıcc sevmıorum ferıhayı merak ettım mayoyu bır bakayım dedım cıdden cok kotuymus... dızı sacmalık ustune sacmalık bır dızı ve taammm bır kımın elı kımın cebınde dızısı paso yatak sahnelerıyle reytıng yapmaya calısıyor ıste...

aynen valla hiç aileyle izlenecek film değil.başta böyle değildi..herkes birbirine yumulur oldu..eşim varsa eşimden utanıyorum geçen izlerken anneannem vardı yanımda koray sahnesinde.kumandayı bulamadım deli danalar gibi dolandım kadın kafayı nereye çevireceğini bilemedi.yok dedim böyle devam ederse izlemem bu diziyi:26:

mektup feriha'nınki değil bence

çok dikkat etmiştim feriha yazarken ,onun yazısı kocaman kocamandı
emir'in okuduğundaki yazılar ise ufaktı
bence de anesinin mektubuydu o

üstelik senaristler gerçeği emir hemen öğrenmeyecek ,uzayacak gibisinden bir şey mi ne demişler
öyle okumuştum
zaten mektup basit olurdu,yakalasın ferihayı evinde fln

mektup feriha'nınki değil bence

çok dikkat etmiştim feriha yazarken ,onun yazısı kocaman kocamandı
emir'in okuduğundaki yazılar ise ufaktı
bence de anesinin mektubuydu o

üstelik senaristler gerçeği emir hemen öğrenmeyecek ,uzayacak gibisinden bir şey mi ne demişler
öyle okumuştum
zaten mektup basit olurdu,yakalasın ferihayı evinde fln

aslında emirinde eve girer girmez mektup okuması da saçma biraz

Feriha yani Hazal üstündekini çıkarmayacak dedim anneme dediğimde oldu,o çirkin vücudunda bikini nasıl duruyordu acaba göremedik:1:
Hande gerçekten güzel kız ama bikinisi hoş değildi.Sezon finali iyiydi birçok olay ararda oldu önceki bölümleri durağan mıydı nasıldı?Sadece son bölümüne baktım ben action vardı:41::60:

Bencede cnm bende öyle düşünmüştüm,yazacaktım sen yazmışsın...:60:
Kızlar birde ben şunu anlamıyorum bir kapıcı kızı nerden buluyor çeşit çeşit kıyafetleri,topuklu ayakkabıları,çantaları..vs :60::60:

Son düzenleme:
Bencede cnm bende öyle düşünmüştüm,yazacaktım sen yazmışsın...:60:
Kızlar birde ben şunu anlamıyorum bir kapıcı kızı nerden buluyor çeşit çeşit kıyafetleri,topuklu ayakkabıları,çantaları..vs :60::60:

Daha önce Feriha Cansu'nun verdiği kıyafetleri giyiyordu.
Cansu ile tartışınca kıyafetleri iade etti.
Tartışmalarına şahit olan Lara'da annesinin butiğindeki kıyafetlerin reklamını yapsın ve okulda giysin diye Feriha'yabir sürü kıyafet verdi.

lara veriyor canım feriha 'ya

ayy ne bölümmüş ya.halil de zehra anneyi vurdu manyak o ya.

feriha o kadar duygusuz bakıyorkii.

heleki evlenme teklifini ikiside yapamamış orda..

hande ile korayada ohaa dedim ikiside kudurmuş gibiydi..

bön bön bakması beni sinir ediyor ferihanınn ya

Bencede mektup Emir'in annesinden.Zaten hizmetçiler kargo zarfından çıkarttılar,öyle bir ayrıntıyı gösterdiklerine göre mektupta bi sıkıntı olucağının ipucunu verdiler.Koray da maşallah nası zıpladı hemen Hande ye çok masum gösteriyolardı,hiç hoş olmadı malesef.Sanem Hanımında kurtulusu var onuda cevırıcekler bı tanıdık vs dıye onlarda bıterse dızıde actıonlık bısey kalmıyo .Cansu ve Sanem Hanımsız dızımı gıder.Seherİnde foyası ortaya çıkıyo hemde tam adamına denk geldi onların kurtulusu yok .Zehra da ölmez.Lara nın babasıda belliydi zaten sonunun böyle olucagı .Çok klasik bi dizi işte ,ömrü uzun değil.Bir sezon daha oynar biter onuda ite kaka götürcekler . Emir daha sonra ögrenıcek gercegı sonra Feriha ya bı sure trıplere gırıcek ama sonunda dayanamıycak onsuz olamıycak mutlu olcaklar benım tahmınım bu ...

Back