Emir'in Yolu Show Tv

bence emır kapıya gelecek ferıha acıcak ve ...

ben burada ufaklıga ders calıstırmaya gelmıstım cart curt

bence ... bunlar kavga etmisti ya hani emir ferihaya "oturdugun yerden konusmak kolay tabi" fln demisti mehmet yüzünden kavga ederken
bence feriha kapiyi acacak "sen dememismiydin böyle böyle diye bende denemeye geldim" diyecek böylece yirtmis olacak

Son düzenleme:
birşey söyleyebilirmyim
mutlak emir ferihanın soyismini biliyor
eee mehmetinde soyismini biliyordur
ne tesadüf herikiside aynı apt oturuyor ve zile basınca feriha kapıyı açıyor
yani bu durumdada anlamamk için

aman sezon başından beri feriha yırtmanın yolunu buluyor bundada bulur artık hiç düşünmüyorum tek uyuz olduğum bi bölüm iyi bi bölüm kavgalı olmaları sıktı artık gerçekten

ya emir salak mı handenin kendine aşık olduğunu anlamıyormu hadi koraya diyodum salağa yatıyor anlamıyor diye ama koray çaktı,emir hala mal mal dolanıyor

allaım ben bu saçma diziyi niçin izliyorum inan bilmiyorum affet beni.heycanını kaybetti artık nasıl uzatıcaklar merak ediyorum sıkıldım ben ha öğrendi öğrenicek basit hallerinden,iki de bir kavga etmelerinden falan filan.zehra ayrıca ne ayaksın anneem feriaaa gız feriaaa diye sızlanıyon da niye yardım ediyon abartı olmaya başladı ve saçma!bi de bunları sarılırken görüyoo ilk başta kızıp sonra ayyyy çocuklar seviyo diyen gözlerle bakıyo.kızın yalan içinde yüzüyo sen de boğulsun diye mi yapıyosun

birşey söyleyebilirmyim

Ya Azracım biz de işte bu banallikten,saçmalıktan sıkıldık zaten,yoksa sürükleyici bi konusu var,izletiyo...

Aynen,yalandan gına geldi ve annesinin davranışları da çok anlamsız,ben reklam arasında bakıyorum

ara sıra ve inanın anlaşılıyo ne olduğu,hatta bir dakkalık fragmandan bile neler yaşandığı çok bariz belli oluyo...

Sanem naptı izleyemedim ben:26::26:

2 bölümdür aklı leventteydi zaten.görmenin yolunu bulmaya çalışıyordu.
arkadaşıyla yanına gittiler leventin
sanem orda küpesini unutmuş
başka gün haldun ve cansuyla yemeğe gidecekti,aklına küpesi düştü nedense.cansuya sen git ben kendi arabamla geleceğim dedi leventin teknesine gtti süper mini bi elbiseyle..mini bile denmez nerdeyse badi giymiş desek yeriat gibi dikildi karşısına,küpenimi unuttun dedi levent,sanemde duygularına gem vurmaya çalıştığı için agresif davranmaya başlamıştı güya yüz vermiyor.levent küpesini takmaya çalıştı ama dudaklar birbirine bakıyor içine girdi..sanemde yapışıverdi leventin dudaklara.adamda hemen karşılık verdi.

1 dkl lık sahneyi amma uzun anlatmışım

Not: küpesini özellikle bıraktı yeniden gelmeyi aklına koyduğu için

hey allahım bunaldım bu saçmalıklardan valla kısır döngü hep aynı şeyler her bölümde ferihanın yalanı ya ortaya çıktı ya ortaya çıkıcak diyorum ama çıkmıyor benim de bir sabrım var bu kızın yalanının ortaya nasıl çıkacağını merak ediyorum sırf onun için izliyorum

Son düzenleme:
iyide kızlar emir mehmete gelmediki, ferihaya defter bırakmaya geldi sanırım evde kimseyi bulamayınca(sanemleri tabiii) kapıcıya bari vereyim diye aşağıya indi.

daha öncede ferhanın çantasını kapıcı karısına verdiya, bunuda verir diye düşündü galiba.

ayrıcada sanem sahnesi çok güzeldi, kadın kocası için bişeyler yapmaya çalışıyor ama odun kocası mal gelmiş mal gidince kadın sevgiyi aşkı başka yerlerde arıyor.

bakalım bu sefer ne yalan uydurcak feriha

birşey söyleyebilirmyim

bizim anlamamamız gerekiyoo akıllıııımmmmm
ayrıcaaaa,
bunca tesadüfün normal olduğuna,
yalanın yatsıya kadar sürmeyip istediğin yere kadar sürdürülebileceğine,
insanların da kediler gibi 4 ayak üstüne düştüklerine,
koca istanbulda tek bir eğlence yeri,tek bir restoran,tek bir çarşı,hele hele tek bir cafe olduğuna
vs vs vs
inanmamız gerekiyo..
hatta onların aşkının çok özel olduğuna da inanmamız gerekiyo..ki en zoru da bu bence..
buzdolabı feriyagil

bakalım bu sefer ne yalan uydurcak feriha

tabi devreye yine annesi gircek.aa feriha hanim bana yardim ediyordu.
hani emir demisti ya sen onlarin hayatni yasayabilirmisin diye.ferihada bak emir deniyorum onlarin icine dünyasina girdim diycek yine yalan ortaya cikmayacak

tabi devreye yine annesi gircek.aa feriha hanim bana yardim ediyordu.
hani emir demisti ya sen onlarin hayatni yasayabilirmisin diye.ferihada bak emir deniyorum onlarin icine dünyasina girdim diycek yine yalan ortaya cikmayacak

tabii canım mutlaka yine bir yalan uydurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…