Emir'in Yolu Show Tv

Bir yerde okuduğum yazı...Ne kadar doğru bilemem...Feriha kapıyı açacıkken Ünal tarafından aranan Emir, polislerin geldiğini ve kenisini aradığını söyleyecek, bunun üzerine Feriha kapıyı açmadan Emir ordan ayrılmış olacak ve yalanlar yine ortaya çıkmayacak.
21. bölümde ortaya çıkan Lara’nın babası ve hizmetçileri arasında bi ilişki olduğu konusu işlenecek.
Sanem hanım Levent olayından dolayı Cansu’yu şüphelenedirecek...

zaten lara'nin babasinin bir anda ortaya cikmasi hizmetciyi suzum suzum suzmesinden boyle bisey olacagi belliydi ee tabi artik feriha ve emir kavgasi ferihanin hep yakalanmasina ramak kalmasindan baska bisey islenmiyordu dizide..yakinda da ferhanin annesinin basi belaya gircek kesin

sahi laranın babası vardı.kaç bölüm görmeyince unuttum.

aldatması tabiki affedilmez aşağılayıcı bir olay erkeğin. ama kadında gözüne gözüne sokmuş adamın taş gibi hizmetçiyi

bende yatmasını bu kadar erken beklemezdim ama niye şaşırıyorsunuzki, heyecana kapılıp ilişki sonrası eşşekler gibi pişman olan binlerce insan vardır. onun için derlerye iki karşı cins biraradaysa üçüncü kişi şeytandır diye.

valla ferihadan çok sıkıldım eşim çok seviyor ama onada izletmiyorum
babam sağolsun izliyoruz artık...
bukadafrda her yalandan sıyırılmaz heralde çok saçma...

emirle ferihanin yatin orada ne isi var beraber acaba sanemle karsilasiyorlar. kesin bozar simdi ferihani sanem ne annesi diyerekten....

valla ferihadan çok sıkıldım eşim çok seviyor ama onada izletmiyorum
babam sağolsun izliyoruz artık...
bukadafrda her yalandan sıyırılmaz heralde çok saçma...

Canım çok şaşırdım benim eşimde tam tersi izlediğim için bana çok kızıyor. Pek erkeklere hitap eden bir dizi değil ya o açıdan söyledim

merak ediyorum bu akşam gerçekten yalanını açıklayacakmı reklamlara güvenmemek gerek bence bu yalan muhabbeti sezon finaline kalacak gibi.

senem hanım fena yakalandı ne yapacak bakalım şimdi ferihanın annesi olur artık itiraz edmez bence öfya dizilerde hep aldatma var ne olacak böyle her dizide aynı her kesbirini aldatıyo ailce izlenecek dizi yokgibi birşeyyy

Evet bu yalanıda sürecek gibi görünüyor Feriha'nın.Birbirlerine şantaj yapar dururlar artık :))

Ya o değilde,benim en çok dikkatimi Lara'nın sesi çekti.Değişmiş galiba farkettiniz mi bilmiyorum.Çok kötü olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…