• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ya bide birşey söyleyeceğim
aşkı memnuda nihal ne kadar güzel ve çekiciydi
bu dizide vucudu çirkin ve basık boyu falan küçücük duruyo bacakları da yamuk bi tuhaf sankii

kilo almış beli kalınlaşmış falan o üzden iyice kısa görünüo

Evet bencede söylemeli artık...

Belki sezon finalinde söyler :52:

Bencede çok sıktı artık nereye kadar yalan yalan ya Emir o kadar diyo sana hiç yalan söylemedim diye hiç mi utanmıyor,içine dert olmuyort ya,hem Emir onu o kdr seviyor ki affeder bence,heran birinden öğrenebilir Feriha'nın ağzından duyması daha iyi..

Son düzenleme:
Bencede çok sıktı artık nereye kadar yalan yalan ya Emir o kadar diyo sana hiç yalan söylemedim diye hiç mi utanmıyor,içine dert olmuyort ya,hem Emir onu o kdr seviyor ki affeder bence,heran birinden öğrenebilir Feriha'nın ağzından duyması daha iyi..

yani bencede kapıcı kızı diye bırakacaksada bıraksın zaten o korkuyla yaşamaktansa

tüyo doğruymuş... mehmeti çok fena dövüyolar yaaa.. feriha bunu emirin yanına bırakmaz

kabahatli olan emir degilki mehmet hem suclu hem güclü gitmis bide adama dayilaniyo ilk o vurdu emire durup dururken ki birakin vurmayi zaten kabahat onda birde yumruk atiyor öyle yersin sopayi oturursun iste ama o dayaklada akillanmaz o ben söyliyim.

kabahatli olan emir degilki mehmet hem suclu hem güclü gitmis bide adama dayilaniyo ilk o vurdu emire durup dururken ki birakin vurmayi zaten kabahat onda birde yumruk atiyor öyle yersin sopayi oturursun iste ama o dayaklada akillanmaz o ben söyliyim.

ne olursa olsun.. ben emirin babasının gazına gelip böyle birşey yapmasını uygun bulmuyorum. beklemezdim de ondan.

ayrıca bu durum emir farkında olmasa da ferihayla aralarını bozucak yine.

ben mehmete üzülüyorum yaa cahit çocuk sonuçta

cahil olmasinn oda kendini gelistirsin. gelismek icin para gerekmiyorki akil gerekiyor. heee bence emir mehmetin ona ikidebir yumrukla karsilik vermesinden birde ferihanin önünde yumruk yedigi kücük düstügü icin kendine yediremedi dövdürttü. :27:

"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz" :60::60:

Back