evet ama ben artık sıkılmaya başladım emire söylesin yaa gerçekleri
Evet bencede söylemeli artık...
Belki sezon finalinde söyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama ben artık sıkılmaya başladım emire söylesin yaa gerçekleri
ya bide birşey söyleyeceğim
aşkı memnuda nihal ne kadar güzel ve çekiciydi
bu dizide vucudu çirkin ve basık boyu falan küçücük duruyo bacakları da yamuk bi tuhaf sankii
Selam hatunlarr
Bende bir Feriha tutkunu olaraktan artık bu topikteyimm
kesin öyle olur
Geyik bölümünde ferihanın sohbet topicinede bekleriz
her cuma ordayızzz
Bizi böyle hönkk gibi bırakmayıı pek sever bunlar zatii
Neyse söylesinde ben onada razıyım
Tamam canım , yarın akşam ordayımm , haber verdiğin için teşekkür ederim ayrıca
Bencede çok sıktı artık nereye kadar yalan yalan ya Emir o kadar diyo sana hiç yalan söylemedim diye hiç mi utanmıyor,içine dert olmuyort ya,hem Emir onu o kdr seviyor ki affeder bence,heran birinden öğrenebilir Feriha'nın ağzından duyması daha iyi..
ben bugün izleyemicem sanırım... tekrarını ne zaman veriyorlar bilen var mı
ben bilmiyorum canım ama netten izleyebilirsin onu biliyorum
onu ben de biliyorum ama taşınıyorum ve bir süre internetim olmucak... onun için sordumm
bilmeyenlrle de paylaşayım
pazar 14:30 daymışş
tüyo doğruymuş... mehmeti çok fena dövüyolar yaaa.. feriha bunu emirin yanına bırakmaz
kabahatli olan emir degilki mehmet hem suclu hem güclü gitmis bide adama dayilaniyo ilk o vurdu emire durup dururken ki birakin vurmayi zaten kabahat onda birde yumruk atiyor öyle yersin sopayi oturursun iste ama o dayaklada akillanmaz o ben söyliyim.
kabahatli olan emir degilki mehmet hem suclu hem güclü gitmis bide adama dayilaniyo ilk o vurdu emire durup dururken ki birakin vurmayi zaten kabahat onda birde yumruk atiyor öyle yersin sopayi oturursun iste ama o dayaklada akillanmaz o ben söyliyim.
Sezon sonuna kadar Ferihanın yalanı devam edicekmiş....