Emir'in Yolu Show Tv

ya son anda bışe cıkıcak açmıcak annesi falan açıcak, ya da bu apartmanda oturuyorum zaten bişe için indim dicek kıvırcak

hayır akşam muhteşem yüzyılın arasında verilecek diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyoeum

verildi az önce..
emirgil, feriyagillerin kapısını çalıyu,annesi aç feriya kapıyı diyo..:86:

Son düzenleme:
Ayy gördüm fragmanı Emirle Feriha lunaparkta.Sanem seksi bi kıyafetle o denizdeki arkadaşının yanına gidiyo.Mehmet çok kötü dayak yemiş.Emir Feriha'nın kapısını çalıyo. Kesin karşılaşırlar ordada biter...

ya bu ferihanın ikizinden nefret etmeye başladım ne kadar saf aptal bişey önce ona emanet bırakılan bir arabayı hava yapmak içn aldı gezdi tozdu kaza yaptı aldı başına bela sonuçta herkes arabasını tamirciye servise vs. bırakıyor her tamircide arabalarınızı alıp dolaşsalar alem yapsalar kızmazmısınız aynı durum
onun kafasızlığı yüzünden ailesi çekio cefayı birde bişeymiş gbi gitmiş güvenliğin yanında dayılanıo adam olaydıda emirden düzgünce özür dileseydi başında emir babasını ikna ederdi o daha en başında bile gidip emire vurmuştu

ya bide birşey söyleyeceğim
aşkı memnuda nihal ne kadar güzel ve çekiciydi
bu dizide vucudu çirkin ve basık boyu falan küçücük duruyo bacakları da yamuk bi tuhaf sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…