• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

feriha şehirlerarası bir otobüse otostop ypıp bindi ve döndü istanbula ve koray handeye emirle yattınmı diye bağırırken ayağı kaydı cam sehpaya kolunu geçirdi damar kesildi

Son düzenleme:
tesadüfler zincirene bir halka daha:1:yine sanem hanımla birlikte gördü ferihayı emir.:1:
şu tesadüfler bide ferhanın aleyhine işlese artık

Bir insanın hayatında bu kadar tesadüf olsun yani, doğaüstü varlık oldu bu bizim bahtsız Feriha Emir'de bir garip kız onu azarladıkça daha bir aşık oluyor ya biz yanlış dünyada yaşıyoruz böyle şeyler bizim başımıza gelemez ya da hakkaten masal gibi aşklar varmış..ne adamlar var dedirtesi bir sabır abidesi şeklinde dolaşıyorlar Emir cinsi adamlar ama iş eylem kısmına dökülünce neticede gerçek hayattayız yok böyle adamlarrrrr!!!!..

Bir insanın hayatında bu kadar tesadüf olsun yani, doğaüstü varlık oldu bu bizim bahtsız Feriha Emir'de bir garip kız onu azarladıkça daha bir aşık oluyor ya biz yanlış dünyada yaşıyoruz böyle şeyler bizim başımıza gelemez ya da hakkaten masal gibi aşklar varmış..ne adamlar var dedirtesi bir sabır abidesi şeklinde dolaşıyorlar Emir cinsi adamlar ama iş eylem kısmına dökülünce neticede gerçek hayattayız yok böyle adamlarrrrr!!!!..

çemkirerek ellerinde tutuyolar çiyanlar:97:

yok yaaa kuzum o bölgeden trilyonluk adamlar kapıcı kızıyla takılmazlar bir gece kullanıp bırakırlar bilmese bile en ince ayrıntısını araştırıyorlar neyin nesi bu kız acaba benm param içn birlkte olan bir fakirmi die artı
çok önemli bir ayrıntı var
bu emirler sanemlerin restoranına gidiolar sürekli sanemlerin restoranıda ferihaların sanıolar
bu emir hande vs ferihanın soyadını bilmiomu o kadr ünlü restorana gidiolar o restoran sahibini bilmiomu soy ad farklı vs. vs. vs. hiçmi dikkat edilmez bunlara çok saçma ben kız olarak bile tanıştığım birinin önce adını soyadını sonra anne babasının ismini öğrenirdm hatta araştrırdm neyin nesi bunlar die öyle soyadını bile bilmediği bir kıza bir zengin oğlu böyle deli divane aşık olacak çok saçma

onlar ancak eski türk filmlerinde oluodu cep telefon yok bilgisayar yok
şimdi teknoloji çağı öyle çok zengin insanların ismini soyismini google da yaz çıkıo adam kim karısı kızı kim hangi şirketlerin sahibi bunun gibi bir sürü şey

Son düzenleme:
yani bu hazal,aşkı memnudayken de buzdolabı gibiydi..
hadi orda zengin ve lüks içinde yaşayan birini canlandırıyodu..
e bu feriha halktan biri,ama kızda tık yok gene de..
hazalın oyunculuğu bu kadar işte demek ki..
artist olmak için öyle ahım şahım bişey de değil..
paraya para demiyodur şimdilerde sanırım..
şanslı kızmış..

ben okul tiyatrosunda daha iyi oynuyorum emir bile daha yeni ama daha iyi oynuyor valla:52::52::52:

yaprak dokumunu izledinizmi bilmiyorum ama orda cem vardi hani cok zengin nejla o kadar edepsizligi yaptiktan sonra bile arkadasindaydi, evlendi, etc etc. Cem'i bu emire benzetiyim.

Ama kizlar sizce ne zaman bunlar nisanlanir, feriha ile emir? bu gidisle bes sene ceker gibi geliyi.

yaprak dokumunu izledinizmi bilmiyorum ama orda cem vardi hani cok zengin nejla o kadar edepsizligi yaptiktan sonra bile arkadasindaydi, evlendi, etc etc. Cem'i bu emire benzetiyim.

Ama kizlar sizce ne zaman bunlar nisanlanir, feriha ile emir? bu gidisle bes sene ceker gibi geliyi.

etc.yerine vs kullansaydın daha iyi olurmuş.

Diziyi bastan sona netten izledim o kadar bolum olmus hala Feriha'nin yalanlari cikmadi ortaya.. Bu sezonu oyle kapatirlar artik.. Ogrendi ogrenecek olur ama sezon devam edince yine ogrenemez Emir :31:

Bu arada Feriha'nin abisine cok uzuluyorum ya, takildi saf saf kizin pesine resmen kullaniyor kiz onu, ne pis insanlar var yaaa :19:

feriha tekneye temizlige gidiyorya kadin onlari konusurken görünce resmen kiskandi. neydi su kadinin adi iste ferihayi oraya getiren. teknedeki adama asik aslindada caktirmiyor. bence taaa eskidende asikti ama adamin kadinlarla gününü gün etmesinden dolayi ona hic belli etmedi.

ffffff bunlarda fregmani ne kadar gec veriyor yaaaa. merak ediyoruz burda. utanmasalar ayni gün verecekler. yoksa bu hafta oynamiycakmi :44:

Back