• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Feriha'nın yalanlarını daha çok izleyeceğiz
Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'nın Emir'e söylediği yalanın ne zaman biteceği belli oldu.

Dizinin senaristi Melis Civelek, kapıcı kızı Feriha'nın playboy Emir'e söylediği yalanın ne zaman son bulacağı konusunda tarih verdi.

Bu sezonun finalinde buna son vermeyi düşündüklerini ancak daha sonra vazgeçtiklerini söyleyen Civelek, "Bu heyecan gelecek sezona devretmeliydi. Yani sezon sonuna kadar Feriha'nın yalanı devam edecek" dedi.

Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'nın Emir'e söylediği yalanın ne zaman biteceği belli oldu.

Dizinin senaristi Melis Civelek, kapıcı kızı Feriha'nın playboy Emir'e söylediği yalanın ne zaman son bulacağı konusunda tarih verdi.

Bu sezonun finalinde buna son vermeyi düşündüklerini ancak daha sonra vazgeçtiklerini söyleyen Civelek, "Bu heyecan gelecek sezona devretmeliydi. Yani sezon sonuna kadar Feriha'nın yalanı devam edecek" dedi.

aman yaaa... sonunda bıraktıracaklar bana diziyii..

onu bunu geçtim de şu kızı bi düzgün giydirseler ya zaten ufacık tefecik :92::92: ayrıca hal,le uyuz oluyorummyaaaa tam ferihayla tencere kapaklar:52:

heycan ki ne heycaaan :22:

bende kalpten gidiyorum zaten "ferihanın yalanlarının heycanına"

üff saçmalamasınlar lütfen ya.şu topiği bi okusunlar da adam gibi senaryo yazmaları gerektiklerini anlasınlar

tuyo yazarken fragman cikti orda replikler var .. fragman cikti yine ayrildilar ..hay allahim yaa

Son düzenleme:
te allam yaaa.tüküreyim bu işin içine.2 bölüm güzel sahnelerle ağzımızı yayıyorlar sonra 10 bölüm ayrılık poooffff:47:

şu zehrada ferihanın yalanlarını çözüp ona yalan bulmakta yardım edecek aklıyla zamanında okuyabilseymiş ferihaya bin basarmış =)

yalan konusunda ihtisas bile yapardı valla :60:

çok sıkıcı böyle yaaa... daha da izler miyim bilmem

ben de tamam yeter buraya kadar,bu dizi izlenir mi yahu diyorum,sora bi bakıyorum,gene izliyorum :86::44::60:
bu kadar uydurukluk bir arada çok fazla :47:

Ben bu diziye çok kızıyorum ama yine izliyorum üstelik tek izlediğim dizi nasıl böyle oluyor anlamıyorum. Emirle ferihanın da bu kadar küs kalması kabak tadı verdi biraz da aşk sahneleri izletseler daha güzel olacak.

bunun doğrusu ya da yanlışı olmaz ki :61:

herkes fikrini söylüyo... ben de son zamanlarda çok saçma ve sıkıcı buluyorum ama feriha emire ha şimdi gülmsedi gülümseyecek diye izliyorum..

[video=facebook;112451742175149]http://www.facebook.com/video/video.php?v=112451742175149&oid=158020020918298&comments[/video]

adını keşke feriha koymasaydında annesi
sancı,karın ağrısı falan koysaydın nasıl bir güzel olurdu..
yahu herşeyi bilmek görmek karşılaşmak zorunda mı bu meret
çocukla bahçede koklaşırken çişi gelir hanım efendinin
ee korayla handeyede seyirci lazım tabi
duymaması gereken herşeyi duyacak ve hande yılanına büyük bir itinayla inanacak
handeye daha çok güveniyor emirden baksanıza
hayatımda bir kazulet aliye dizisindeki aliye vardı şimdide feriha
valla bu kadar tesadüf zor olur be anam
artık izleyemez hale geldim valla:63:

Back