• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

dizi hiç ilgimi çekmedi bizimkiler bayıla bayıla izliyor .
kapıcı kızının bu kadar tarz giyinmesi :53:
yani benim ablamda öyle giyiniyor tarz giyiniyor az buz para gitmiyor yani
nereden geliyor değirmenin suyu :27:

ilk başlarda cansunun beğenmediği ya da giymediğpim kıyafetlerini giyiyordu...

sonra kavga ettiler iade etti onları... lara var tombul kız... o bu duruma üzülüp canlı reklam yaptı ferihayı.. annesinin yeni kreasyonunu ona tanıttırıyorlar... yani bir sürü kıyafet verdiler ona... hiçbirini o parasıyla almadı yanii

dizi hiç ilgimi çekmedi bizimkiler bayıla bayıla izliyor .
kapıcı kızının bu kadar tarz giyinmesi :53:
yani benim ablamda öyle giyiniyor tarz giyiniyor az buz para gitmiyor yani
nereden geliyor değirmenin suyu :27:

Diziyi izlemediğiniz belli oluyor :))
Cansu ve Lara Marka kıyafetler onlar...

izlemiyorum dan daha açıklayıcı bir cümle olamazdı sanırım .seyretmiyorum, nasıl aldığını bilmiyorum ki soruyorum .

starlicya35 açıklama için teşekkür ederim. cebinden para çıkmıyorsa sorun yok :1:

Son düzenleme:

izlemiyorum dan daha açıklayıcı bir cümle olamazdı sanırım .seyretmiyorum, nasıl aldığını bilmiyorum ki soruyorum .

starlicya35 açıklama için teşekkür ederim. cebinden para çıkmıyorsa sorun yok :1:

Pardon ama ters bişey söylediğimi düşünmüyorum sea_d!

emir hem o kadar ünlü hemde feriha'dan önce hangi kızla görülse manşetlere çıkıyodu.maşallah ferihayla her yerde geziyorlar bi allahın kulu da görüp haber yapmıyor bunu anlamıyorum işte:37:

ah be sanem!

ben olsaydım o cansuya he he deyip geçerdim.o evdende ne alacağım varsa alırdım boşanırdım napıp nedip o kayıkçıyla olurdum

pelin de zaten yazık annesinin peşinde bir üvey babadan bir üvey babaya koşturcak

iki lüks şey için şizofren bir üvey kıza nasıl sabredilir ki ?

şu zehrada ferihanın yalanlarını çözüp ona yalan bulmakta yardım edecek aklıyla zamanında okuyabilseymiş ferihaya bin basarmış =)

cansu o folımde hıc olmadı ..cocuksu cok..emır dunyada bır o kalsa ona bakmaz..bıraz daha cekıcı olabılırdı sanem muhtesem begenıyorum onu..

Ferıhada sımdı tekrar doner eskı nısanlısına onu saf saf sevıyor

diziyi ara ara izliyorum, son bölümü tesadüfen izledim
sanem hanim balikciyi nerden taniyor?
bence dizinin belkide en masumu sanem.
bastan cok kötü gelmisti gözüme, ama öz anneler bile bazen bu kadar ugrsamiyor cocuklari icin.
kadincagiz cansu icin harab etti kendini :26:

diziyi ara ara izliyorum, son bölümü tesadüfen izledim
sanem hanim balikciyi nerden taniyor?
bence dizinin belkide en masumu sanem.
bastan cok kötü gelmisti gözüme, ama öz anneler bile bazen bu kadar ugrsamiyor cocuklari icin.
kadincagiz cansu icin harab etti kendini :26:

balıkçı :) bu dizidede bir balıkçımız kayıkçmız oldu yahu demii

Back