• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

uffff cansuya ben kadar sınır olan bırıs yoktur herhalde,,

kulagımı tırmalıyor sesı

bırde anlamadıgımm ,mesela ferıhaya annesı ıcıcek sunarken uzun uzun bakısıyor kımse bunlar neden bakısıyor dıye dıkkat cekmıyor yada kapıya dogru ılerlerken goz goze gleıyorlar uzun uzun ben kesın anlardım yahu

nası 's'leri söylüyor bi de dimi; şanem hanımmm gibi :27:
yani tam bilemiyorum.. sanem, annesi hayattayken mi babasını ayartmış ama eğer böyle değil,sadece babasıyla evlenen kadınsa sanem,ben olsam saçını başını yolardım o gıcık cansunun :57:

uffff cansuya ben kadar sınır olan bırıs yoktur herhalde,,

kulagımı tırmalıyor sesı

bırde anlamadıgımm ,mesela ferıhaya annesı ıcıcek sunarken uzun uzun bakısıyor kımse bunlar neden bakısıyor dıye dıkkat cekmıyor yada kapıya dogru ılerlerken goz goze gleıyorlar uzun uzun ben kesın anlardım yahu

aynı şeyi düşündüm sürekli izlerken,nası oluoda anlamıyolar,mesela koray zehra ona dikkatli bakınca hemen noluyo? oldu =) ferihayla bi saat bakıştılar kimse şüphelenmedi noluyo die :53:

cok mantık hatası var ama yıne de ızletıyor dızı gercı ızlenecek bırseyde yok o saatte

yani tam bilemiyorum.. sanem, annesi hayattayken mi babasını ayartmış ama eğer böyle değil,sadece babasıyla evlenen kadınsa sanem,ben olsam saçını başını yolardım o gıcık cansunun :57:

bir sahnede cansu saneme babam seninle ilgilenmemeye başladı farkındamısn annemede son zamanlarda böyle ilgisizleşmişti sen daha iyi bilirsin o günleri demişti o da terbiyesizleşme cansu yeter imalarından bıktım falan filan deyip kavga etmişlerdi

annesi hayattayken başlamış.bi kere cansu annem seni öğrendikten sonra ölmüştü falan gibi birşey söylemişti.yinede dayanılmaz yaa

bu dizinin uzun uzun bakışmaları ünlü zaten.çok güldüm yazdıklarınıza gerçektende ferihayla bir saat bakıştılar.sanki o an zaman duruyor kimse o anları görmüyor.sonra yeniden devam ediyor.

[video=facebook;120810861333471]http://www.facebook.com/video/video.php?v=120810861333471&oid=158020020918298&comments[/video]

o oooooo kritik durumlar...... su halilde bi cikmadi nisan bitti o hala bitmedi. bide gitmis emire dikleniyor yaaaa. bunlari cansuyla bi tanistirmak lazim ikiside manyak. birbirlerinden cok iyi anlarlar tencere kapak :1: feriha umarim cok önce yapmasi gereken seyi yapip kacmistir.

[video]http://youtu.be/7utEBYRQRzo[/video][video=youtube;7utEBYRQRzo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7utEBYRQRzo#at=24[/video]

anam ben anlamadım yahu sessizde izledim kulaklığım yok
koray handeye ben sana aşığım mı diyor dudaklarını okudum:52:

yani bu hazal,aşkı memnudayken de buzdolabı gibiydi..
hadi orda zengin ve lüks içinde yaşayan birini canlandırıyodu..
e bu feriha halktan biri,ama kızda tık yok gene de..
hazalın oyunculuğu bu kadar işte demek ki..
artist olmak için öyle ahım şahım bişey de değil..
paraya para demiyodur şimdilerde sanırım..
şanslı kızmış..

Son düzenleme:
yani bu hazal,aşkı memnudayken de buzdolabı gibiydi..
hadi orda zengin ve lüks içinde yaşayan birini canlandırıyodu..
e bu feriha halktan biri,ama kızda tık yok gene de..
hazalın oyunculuğu bu kadar işte demek ki..
artist olmak için öyle ahım şahım bişey de değil..
paraya para demiyodur şimdilerde sanırım..
şanslı kızmış..

evet banda öyle geliyor çok soğuk hiç güldüğünü görmedim antipatik ayrıca :89:

Ya ALLAH aşkına hangi anne baba-çok çok zengin de olsa- çacuklarına özel jetini tahsis edip de

keyflerine göre o kadar masraf yapmalarına izin verir ki? çok çok uçmuşlar o sahnede yani!!!
:19:

Dizi abartılı uçurumlarla dolu...saçmalık resmen...:63:

Ya ALLAH aşkına hangi anne baba-çok çok zengin de olsa- çacuklarına özel jetini tahsis edip de

keyflerine göre o kadar masraf yapmalarına izin verir ki? çok çok uçmuşlar o sahnede yani!!!

Evet özel jet sahnesi biraz abartılı kaçmış :))

adamın oğlu ölebilirdi.. hayatta kaldığına şükrederken masrafı mı düşünürr..

Son düzenleme:
dizi hiç ilgimi çekmedi bizimkiler bayıla bayıla izliyor .
kapıcı kızının bu kadar tarz giyinmesi :53:
yani benim ablamda öyle giyiniyor tarz giyiniyor az buz para gitmiyor yani
nereden geliyor değirmenin suyu :27:

Back