• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Halil kopardı bu bölümde yani, bir erkek olayım hoytlayım dedi onuda beceremedi :))))) yandan sapık gibi oldu adını bile koyamadım büründüğü karakterin..

Cansu'ya gelince o elbise ile balon gibi olmuştu resmen dişilikten eser yok kızcağızda o kadar Sanem'le kalıyor az biraz bulaşsa ya şıklık

Halil kopardı bu bölümde yani, bir erkek olayım hoytlayım dedi onuda beceremedi :))))) yandan sapık gibi oldu adını bile koyamadım büründüğü karakterin..

Cansu'ya gelince o elbise ile balon gibi olmuştu resmen dişilikten eser yok kızcağızda o kadar Sanem'le kalıyor az biraz bulaşsa ya şıklık

evet yahu o neydi öyle hem çocuk yüzlülüğünden yakınıo,hemde giydiği elbiseye bak.beğenmeyip attığı elbiseleri giyse daha kadınsı olcaktı delü :1::1:

Ay bu bayik Cansu beni olduruyor.Pembe elbisesi kizil gibi gorunen limon curugu renginde saclari gidigina inen dudak kenarlari ile sana kim baksin Emir senin dunya uzerindeki varligindan haberi yok.Yumuldu kose basinda Ferihaya pembe elbisenin icinde bayram sekeri gibi birde hayal kuruyor.Budizinin en guzel kadini Sanem hanim Feriha ve Hande de dahil eline kimse su dokemez.Halili tiras etsen rimel allik peruk en az sanem kadar guzel hatun olur bence adamda kadinsi bakislar yuz hatlari var....Sanemde olmasa guzel goremeyiz dizide .......

hislerime tercüman olmuşsun cnm benm halile o dediklerini uygulayıp tarlabaşına çıkartsak tam olur yani yakışır :D

eşimdennnn cansuya süper benzetmee
şhrek in sevgilisineeee benziyormuş cansuuu
hakkaten benziyor yaaaaaa

bid eşu zehranın konuşmasıııı yohmuuuu:27::27:

buda benden olsun kuzummm
$Shrek-4-Fiona.jpg $adini-feriha-koydum-16-bolum-cansunu-heyecani.jpg

hahahaaa ay çok güldüm yaa
aynen kapçık ağızlı kız diyorum ona ben :)))

Allahım özgüven yoksunuz kız
bu dizide en çok istediğim şey
cansunun önünde emirin ferihaya aşkı ilan edip ele ele çekip gitmeleri :))) :60:

Emirin aşkı çok güzel dünde çok güzeldi..
normalde dizi müptelası olan bir insan değilim ama beni bile bağladı.. :32:

cansuya olmuş mu hiç o pembe tüllü elbise yaa zaten çocuk gibi suratı 23 nisan çocuğu gibi olmuş:1::1:

e bu cansu ferihaya kıyafetlerini verdiği zaman harika şeyler giyiyo feriha bu salakta dandik 1980 lerden kalma kot pantol üzerine kot ceket :60:

lara tatlı kız onunda göbeği kendinden önce gidiyo :60:

emir desen alzaymır hastası gibi ferihaya yaklaşınca böyle bi titriyo dudakları hülya koçyiğit banu alkan arası titreşime giriyo :76:

boynu desen sanki tutulmuşta hafif hafif düzeltmeye çalışır gibi yaklaşıyo ferihaya öpmek için yaklaşırken :60: (ama işte bu hallerine hasta oluyorum zatenya eşim duymasın :60: )

ay böyle ferihaya utangaç bakıyoyaaa içim gidiyoo :32:
sahnede dün akşam o bakışı gülüşüü sanki veliaht değilde karşı apartmanın kapıcısının oğluymuşda ferihaya aşık olmuşşş :60: çok mütevazi yavrucum :) Allah herkeze böyle aşık bakan biri versinnnnn :64::64:

Sanem zehra hanımı arkadaşının teknesine götürcek sonra zehra hanım oraya temizliğe gitmeye başlıycak :97: ileride o teknedeki adam ferihayı bi şekilde görcek :97: feriha her zamanki gibi bön bön bakıcak zaten adamın aradığı da gözlerinin içine bakan kızdı :97: al sana olaylar karıştı :60::60:

Tabi bunlar benim tahminlerim :97: tutabilirde tutmayabilirde :94:

ama sen öyle bi dedinki cansunun elinden emiri aldı feriha
anasının da elinden izmirli aşkını alırsa aile katliamı çıkarrrr dizide :60::60::60::60:

dun aksam nasıl bıtıt sonu ızlıyemedım

emir bu laranın annesini defilesine çıktı kimsesiz çocuklara yardım amaçlı
ferihada gelmiyecekti laralar görür filan diye ama son anda karar değiştirip gitti göründü kenarda emiri bekliyordu emirde iner inmez ferihanın yanına geldi köşede ferihanın yüzü tam görünmüyo direk dudaklara hooooop:54: tabi arkada kahve fincanı ağızlı cansu gördü emiri biriyle öpüşürken öyle bitirdiler ..ama eminim ferihayı görmiyecek ama yine yataklara düşecek sevgili varmış emirin diye :60:

böyle işte :82:

emir bu laranın annesini defilesine çıktı kimsesiz çocuklara yardım amaçlı
ferihada gelmiyecekti laralar görür filan diye ama son anda karar değiştirip gitti göründü kenarda emiri bekliyordu emirde iner inmez ferihanın yanına geldi köşede ferihanın yüzü tam görünmüyo direk dudaklara hooooop:54: tabi arkada kahve fincanı ağızlı cansu gördü emiri biriyle öpüşürken öyle bitirdiler ..ama eminim ferihayı görmiyecek ama yine yataklara düşecek sevgili varmış emirin diye :60:

böyle işte :82:

allaaaammm kahve fincanı ağızlı cansu heeeee :60::60::60::60::60::60::60:

yorumlarınıza çok güldüm kızlar yaaa:60::60::60:
o fionayı kim bulduysa aynı cansu töbe yarbbi çarpılcaz kıza demediğimizi bırakmadık.bende yarısından sonra izleyemedim.netten bakarım bir ara..o göbekli kim çok merak ettim lara mı cansumu???

cansu tam piskopat yaa manyak.emir seni napsın..ergenlikten çıkamamışsın daha....emir emir diye ağlıyor salakyaaa..gerçek hayattada böyle hayal dünyasında yaşayanlar varmıdır acaba

yorumlarınıza çok güldüm kızlar yaaa:60::60::60:
o fionayı kim bulduysa aynı cansu töbe yarbbi çarpılcaz kıza demediğimizi bırakmadık.bende yarısından sonra izleyemedim.netten bakarım bir ara..o göbekli kim çok merak ettim lara mı cansumu???

cansu tam piskopat yaa manyak.emir seni napsın..ergenlikten çıkamamışsın daha....emir emir diye ağlıyor salakyaaa..gerçek hayattada böyle hayal dünyasında yaşayanlar varmıdır acaba

var tabii
benim bi arkadaşım yabancı bi artiste hastaydı her gece onun şarkısını walkmanine koyuyor onunla uyuyordu bir gece walkmanın pili bitti dinleyemiyor anneside kızdıki otur aşagı manyakmısın kız gece boyu ağladı hıçkıra hıçkıra annesi inat etti göndermedi pil almaya oda ağlaya ağlaya şiş gözlerle uyumadıı ben onsuz uyuyamam diye bir kaç sene oldu olay ama hiç unutmamm şok olmuştum :53:

bu arada göbegi kendinden önde giden lara :)) ama tatlı kız :87:

Son düzenleme:
var tabii
benim bi arkadaşım yabancı bi artiste hastaydı her gece onun şarkısını walkmanine koyuyor onunla uyuyordu bir gece walkmanın pili bitti dinleyemiyor anneside kızdıki otur aşagı manyakmısın kız gece boyu ağladı hıçkıra hıçkıra annesi inat etti göndermedi pil almaya oda ağlaya ağlaya şiş gözlerle uyumadıı ben onsuz uyuyamam diye bir kaç sene oldu olay ama hiç unutmamm şok olmuştum :53:

bu arada göbegi kendinden önde giden lara :)) ama tatlı kız :87:

:60::60::60::60::60::60:Allah akıl fikir versin ne diyelim

Back