• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ya fregmani izlemedim ama galiba cok romantik sahneler var anlattiginiza bakilirsa. aman hic heveslenmeyin feriha buz dolabi öylleeee kös kös bakar emirin yüzüne hatta bakmaz bile gecer gider. bulmus öyle cocugu ......... iste...... ben olsam coktaaaaannnn emire kacmistim

ben bu ferihaya harbi kılım yaa
bizim sünepe damada bile üzülmeye başladım
yazık çocuk hem seviyor hem parasını harcıyor
ben geçen bölümde şunada takıldım
ikiside taksiden indi
taksiciyi hiç söylemiyorum zaten
haketti o kalın abide hem o gitti hem müşteriler
öylece açık araba
üstelik ferihada benzinliğe doğru yürüyordu:))

ayyy şu ferihanın halasına uyuz oldum yaaa gıcık kadın...ferihanın nişanlısına da yazık yaaa çok üzüldüm bee,,,,

vay arkadaşş üni ne ortammış da bilmiyomuşuz bi yardım edermisiniz sözüne bakıyomuş sahneyi kapatmak.ne kadan iyi insanlar varmış daha edermisiini zzz demeden tabi tabi tabi diyolar.emir anacım o kadar konsept falan hazırlamışsın ben de bişey dicen sandım.allah iyiliğini versin emi.
gız ferihaaaa gızzz(zehra sıtayla) masumiyettt(!) halile iyi davran bak bacaksızz.tamam pek sünepe ben burda sinir oluyorum sen orda napmayasın doğru da-boyuna posuna bakmadan kendini ölçüp biçmeden ters ters konuşma bakkk.hadi devamını sonra...

Benim kızda en çok şu cümleye gülmüş 'bugün hiç okul havamda değilim'

Feriha Emir'den gizli olanlar yüzünden anlatamadığı için iyice ezildi..bu yüzdende Emir'in arkadaşlarına avazla bağırıp yırtınıp nasıl yaparsınız bunu diyeceği yerde birden görünmez kanatları çıkıp tepesinde bir hare oluştu değişik davranıyor..oysa ki aynı Feriha Hande'nin kantinde tepesine atlamıştı..

herkes ayrı bi uyuz bu dizide bu hazal kaya nasıl oyuncu olmuş allah aşkınıza hiç rol yapamıyor. O nişanlandığı adamı gördüğümde sinirlerim bozuluyor ağır sünepe bir tip ben o adamla evlensem katil olurum. Emir de giderek oturuyor role onu beğenmekteyim hazaldan daha iyi olduğu kesindir. Bi de o Mehmet e işve yapan cadı yok mu her tarafı ayrı oynuyor o da ayrı bir sinir:9::9::9:

herkes ayrı bi uyuz bu dizide bu hazal kaya nasıl oyuncu olmuş allah aşkınıza hiç rol yapamıyor. O nişanlandığı adamı gördüğümde sinirlerim bozuluyor ağır sünepe bir tip ben o adamla evlensem katil olurum. Emir de giderek oturuyor role onu beğenmekteyim hazaldan daha iyi olduğu kesindir. Bi de o Mehmet e işve yapan cadı yok mu her tarafı ayrı oynuyor o da ayrı bir sinir:9::9::9:

Sinem kobal 1
Hazal kaya 2 zaten canmm :27::27:

bölümü simdi izledim güzeldi. cok akiskandi. iyi hersey ortaya cikiyor artik yavas yavas, ciksinda yeni gelismeler olsun. ferihaninda sabrina pes diyorum tas olsa catlar yani. bi agzini acipta cocuga bisey söylemiyor

yapma emir
lütfen emir
ferihanın tüm replikleri...
bişey söyleyemeyen bir yüz ifadesinden ziyade
saçma bir tavır içinde

evet yaa sürekli emir yapma deyip duruyor sinir oluyorum...yeniden aşk sahnelerini göremkistiyorum

bide şu cansu emir feriha ilişkisini nasıl öğrenecek,öğrendiğinde ne tepki verecek çok merak ediyorum..car car öter kesin gıcık sesiyle.sanem hanım iyi dayanıyor valla

Halil..seçipte mi koyuyorlar bu tipleri acaba dizilere bir erkekte olası görüntüler değil yani Halil'in tavırları..

"tokanızı takmamışsınız Feriha hanım,beğenmediniz mi?"
"- yok çok beğendim ama Serpil Çakmaklı modunda değilim Halilim!!"

Halil..seçipte mi koyuyorlar bu tipleri acaba dizilere bir erkekte olası görüntüler değil yani Halil'in tavırları..

"tokanızı takmamışsınız Feriha hanım,beğenmediniz mi?"
"- yok çok beğendim ama Serpil Çakmaklı modunda değilim Halilim!!"

verdiği tokada bişeye benzese pazarda 1 tl ye daha güzelleri var..kelebekleri çok severmişşşş...eşim bile gıcık olmaya başladı feriha hanım demesine..hay senin feriha hanımına diyor:1:

Back