• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

yok sevgılısıymıs canım,oglan yakısıklı ama kıtlık varken bu kadınla tanıstı galıba

saskina döndüm o ne öyle be nenesi gibi yaninda. kizlar karistiriyor olmayasiniz annesi filan olmasin....

simdi bak hayranligim biraz gitti. disi cok güzelde ici pek bi bosmus cocugun yazik olmus yani :23:

aynen yani baskabi aciklamasi olamaz. kadin cok disi diye desem nice güzel disi kadinlar var yasiti :68:

kızlar o kadın emirin çalıştığı ajansın sahibiymiş sizce bunda bir mantık yatmıyormu feriha dizisine bile kadın ayarlamış yerini kadın türkiyenin en iyi ajanslarının birinin sahibi bayağıda zengin jet sosyeteden bu kadınla bir süre takılıp dizilerde vs. organizasyonlarda olup adını duyuracak kendini tanıtacak bir nevi ününe ün katacak belli bir çevreye ulaşıncada kadını sepetleyecek adım gibi eminim planı budur

kızlar o kadın emirin çalıştığı ajansın sahibiymiş sizce bunda bir mantık yatmıyormu feriha dizisine bile kadın ayarlamış yerini kadın türkiyenin en iyi ajanslarının birinin sahibi bayağıda zengin jet sosyeteden bu kadınla bir süre takılıp dizilerde vs. organizasyonlarda olup adını duyuracak kendini tanıtacak bir nevi ününe ün katacak belli bir çevreye ulaşıncada kadını sepetleyecek adım gibi eminim planı budur

hımm o zaman kesın oyledır canım ıyı yapmıs uyanık oglan:37:

of son bölümde ağladım ya yazık oldu feriha'ya :( keşke halil vazgeçse olmaz dese ooff...:(
Çağatay'ın maşallahı var zaten :D ekrana pek yakışmıyor daha, donuk bir tip, elinden geldiği kadar uğraşıyor herhalde :) biraz daha sıcak ol emiiiirr :)))
Diziyi çoooook beğeniyorum asıl herşey şimdi başlıyor bence :)

neyse yine mantikli bi ssebebi olsunda...... en azindan kafa calisiyomus deriz

cuma günü ferihayı izlemeyeceğim artık sıktı diyerek izlemedim
bugün eşime küstüm trip atıyordum onunda ferihayı izleyeceği tuttu
trip attığımdan kumandayı alamadım izledim mecburen

veeeeee yine deli oldum bunaldım bunaldım
resmen deniz yıldızının kopyası oldu bu feriha
ya hiçmi yönetmen izlememiş daha önce o diziyi denizyıldızı şu an çok farklı ama ilk bölümleri falan tamamen kopyası farksız
ve ferihanın babasından nefret ediyorum
bu kadar cahillik olur mu yaa
bu ne şimdi okul arkadaşına sarıldı diye namusu kaçtı kızın eyvahhh bekareti gitti
hemen başını bağlayalım ki daha çok bozulmasın dmi

o fotoğrfta öpüşüyor olsaydılar demekki adam ferihayı alıp hamile zannederek kürtaja getirecekti herhalde :9:
Allahım ya bu ne büyük bir saçmalıktır

Son düzenleme:

haklısın güzelim..e o zaman bunun adı jigololuk olmuyor mu..

sacma bi bolumdu:19:

bi erkek o kadar dertli olacak, icecek icecek, tas hatunlardan biri gelip diyeri gidecek,
hepsi ona sirnasacak oda reddedecek oylemi?

Alkollu bi erkekten beklenmeyecek bi hareket bu :27::27:

ayyy yeni bolumde emir kendi sesini kullaniyor galiba cok garip geldi :)) ferihanin nisanlisiyla emir kavga ediyor fragmanda pek bisey gostermedi koray emiri tutuyor disari cikacakken ferihayla biyikli gidiyor

ferihanin davranislari cok sacma geliyor bana. sürekli surati asik. sürekli somurtkan. zorla evlendiriyorlar hayir demiyor. bide o cocukla nisanlisiylada arasi iyi yani. naptigi belli degil. biraz hissiz oynuyor ne hissettigini lansedemiyor pek seyircilere

ferihanin davranislari cok sacma geliyor bana. sürekli surati asik. sürekli somurtkan. zorla evlendiriyorlar hayir demiyor. bide o cocukla nisanlisiylada arasi iyi yani. naptigi belli degil. biraz hissiz oynuyor ne hissettigini lansedemiyor pek seyircilere

bende aynısını düşünüyorum,çok ruhsuz oynuyor,
bunlar aşkı memnu dizisinden snra rol yapma yeteneklerini kaybetmişler heralde:26:

ay bi de o ferinin nişalısı okul önünde öpüşen çiftlere baktı cık cık tirbiyesizler :20: dedi yaa orda bittim:60:. yazık dedim içimden çocuk özendi herhalde dedim bi de:60::60::60:te allam yaa:60::60::60:

Son düzenleme:
Back