• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Kızım ergen bizimde izlememizi istiyor eşim diyor ki bu zenginler gerçek hayatta çok beterler işçilerin ne sigortalarını ne de maaşlarının hakkını veriyorlar jeeplerde,mersedeslerde içindeki adamlar haramzade, ama gençler bunu bilmiyor kötü diyoruz bu diziye ama reytingde sanırım 7 sırada

teşekkürler nilim :71:
evlensin de yalanları kıvıramasın artık bari ferihaGİL :57:

Valla ben sinir olmak yerine trt 1 deki küçük hanımefendiye bakıyorum,daha mantıklı ve daha hoş

geliyo bana,reklam aralarında bakıyorum ferihaya vaktim varsa,yoksa anne babası ve emirin konuşmaları

o kadar bayıyo ki insan dayanamıyo...
:37:

ya bu dizi bana tamamen deniz yıldızının ilk zamanlarını anımsatıo kopyası neredeyse ordada banu böyle zenginim ailem yurtdışında falan die sallıodu zengin biriye sevgili oluodu falanda filan aynısı yani dmi kızlar :S

feriha açıklamaya çalışmadımıki.yani birşeyler söyleseydi doğru değil deseydi.gerçi yine kızardı böyle davranırdı da.saçma sapan ama izlettiren bir dizi

ya bu dizi bana tamamen deniz yıldızının ilk zamanlarını anımsatıo kopyası neredeyse ordada banu böyle zenginim ailem yurtdışında falan die sallıodu zengin biriye sevgili oluodu falanda filan aynısı yani dmi kızlar :S

haklısın deniz yıldızı çok saçmaladı buda saçmalamazsa iyidir :40:

haklısın deniz yıldızı çok saçmaladı buda saçmalamazsa iyidir :40:

fragmanını gördüm de şimdi iyice deniz yıldızına benzedi banuyuda babası zengin sevgilisi ile fotoğrflarını gördü diye istemediği sıradan biri ile nişanlamıştı onunda arabası vardı aaa bak arabası var işi var diyorlardı banuda hem nişanlısı ile hemde zengiin sevgilisi ile yürütüodu nişanlısınıda ailemizn bir tanıdığı diye tanıtmıştı arkadaşlarına ferihada öyle yapar kesin offf
bu ferihayı izlerken o diziyi izliyorum sanki show tvye mail ata ata bir hal oldum kimse tınlamıo arıorum şikayet bildirin bölümünü tuşluyorum suratıma kapatıolar hemen

fragmanını gördüm de şimdi iyice deniz yıldızına benzedi banuyuda babası zengin sevgilisi ile fotoğrflarını gördü diye istemediği sıradan biri ile nişanlamıştı onunda arabası vardı aaa bak arabası var işi var diyorlardı banuda hem nişanlısı ile hemde zengiin sevgilisi ile yürütüodu nişanlısınıda ailemizn bir tanıdığı diye tanıtmıştı arkadaşlarına ferihada öyle yapar kesin offf
bu ferihayı izlerken o diziyi izliyorum sanki show tvye mail ata ata bir hal oldum kimse tınlamıo arıorum şikayet bildirin bölümünü tuşluyorum suratıma kapatıolar hemen

ferihayı değilde aslında deniz yıldınızı şikayet etmek lazım izlemekten keyif aldığın diziden şimdii nefret ediyorum :) :95:

Acaba feriha nın yalanları ne zaman ortaya çıkacak !!!!
artık çıksada meydana dizinin gidişatı değişse...
sürekli yalan sürekli yalan sıkılmaya başladım...

hande gögüsleirne silikonmu yaptırmış yaaa

birde ne kadar çok reklammm veriyorlar ya

emir ve kendınden 15 yaş buyuk sevgılısı ,abla gorunumlu sevgılı:27: $emirin-15-yas-buyuk-sevgilisi.jpg

Back