ya bu dizi bana tamamen deniz yıldızının ilk zamanlarını anımsatıo kopyası neredeyse ordada banu böyle zenginim ailem yurtdışında falan die sallıodu zengin biriye sevgili oluodu falanda filan aynısı yani dmi kızlar :S
haklısın deniz yıldızı çok saçmaladı buda saçmalamazsa iyidir
ya bu dizi bana tamamen deniz yıldızının ilk zamanlarını anımsatıo kopyası neredeyse ordada banu böyle zenginim ailem yurtdışında falan die sallıodu zengin biriye sevgili oluodu falanda filan aynısı yani dmi kızlar :S
fragmanını gördüm de şimdi iyice deniz yıldızına benzedi banuyuda babası zengin sevgilisi ile fotoğrflarını gördü diye istemediği sıradan biri ile nişanlamıştı onunda arabası vardı aaa bak arabası var işi var diyorlardı banuda hem nişanlısı ile hemde zengiin sevgilisi ile yürütüodu nişanlısınıda ailemizn bir tanıdığı diye tanıtmıştı arkadaşlarına ferihada öyle yapar kesin offf
bu ferihayı izlerken o diziyi izliyorum sanki show tvye mail ata ata bir hal oldum kimse tınlamıo arıorum şikayet bildirin bölümünü tuşluyorum suratıma kapatıolar hemen
yaaaa şuu laraaa nasıl bir tip yaa
soguk nevaleee,
emiri cok begeniyorum ya cok yakisikli süper bi cocuk. masum bi yüzü var. allah sahibine bagislasin
hande gögüsleirne silikonmu yaptırmış yaaa
birde ne kadar çok reklammm veriyorlar ya
gercekte kı sevgılısını gorsen allah bagıslamasın bu kadına dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?