Emir'in Yolu Show Tv

oooooooo feriha yine kaptı bedava elbiseleri... ne şanslı kız....

artık belli ferihayı zorla o çocuğa vercek.bide nişanlı feriha olacak.cansu da ferihayla emirin beraber olduğunu öğrenince neler yapar kimbilir.şu şişko kızın ismini unuttum önceleri itici geliyordu,şimdi sempatik geliyor

kim verdi yaa elbisleri, orasını kaçırdım gene

az önce bi blazer giymişti yuh didim nerden buldu gene bunu

ayyy cansuya bak helee
yaptı yapacağını gene
o şişman olan kız verdi.annemin kreasyonunun reklamı için hergün bunları okula giderken giy soranlara annemin olduğunu söyle dedi.

oo lara ne ya öle
asık bir surattttt acaip bi konuşma tarzıııı
hiç hoşlaşmam bu tiplerden yawwwww

hee bidee yürüyüşü yokmu öldürüyo beni:84::84::84::84:

bu dizide yaprak dokumune benzeyecek yakinda..ali riza gibi inme oneer en sonunda ferihanin babasinada

anaaaammm bala bak

hemde satışta bile olmayan şeyler

bi bize denk gelmez ölesi

aslında amacı o değil.feriha çıkınca laranın annesi bu da nerden çıktı.ferihaya iyilik olsun diye yaptın demi dedi.lara da cansuya sinir oldum diye de diyebiliriz dedi.

Allahım kıskançlık insana neler yaptırıyor :26:
cansuya inanamadım

Son düzenleme:
cansu'dan nefret ettim bu bölüm o ne biçim kiz öyle yaaaaa, kendinden büyük birine nasil çemkirir öyle!!! ama böyle yüz vere vere bu hale geldi, uyuz sey;
birinin haddini bildirmesi gerekiyordu ki Zehra oldu, yazik ezildiginede yanmiyor kiz daha ugrasiyor Feriha'yla....

Korayyyy korayyyyy.... valla koray gibi dostum olsun hande gibi 40 düsmanim olsun, ne vefali ne harbi dostmus bu koray, saglam karakter!!!!

lara'yada ben uyuz oluyordum; sevmeye basladim ben bu kizi yawwww, hizir gibi yetisti feriha'ya :))))))

Bu haftaki bölüm fena değildi. En azından az da olsa heyecan vardı. Bu arada erkek arkadaşım bu diziyle acayip dalga geçiyor vala sırf laf söylemesin diye izlemiyorum diyorum. Yine Feriha koyduma mı bakıyorsun dlyor

Ya haklı valla arkaaşın,dizi dalga geçilmeyecek gibi değil ki!

İnsan biraz orjinallik katar diyaloglara falan,tamam senaryo klasik de,ha sürekli takip etmiyoreum da,denk gelince bakıyorum biraz,

Mesela Günce Emire diyo ki 'Feriha sana ihanet etti,bana sadık kaldı',

Bu ne biçim bi söyleme tarzı,biraz doğal konuşur insan sanki aşk romanı yazıyolar.....

Bir de saçma olan Günce Emir'in evine geliyor küretaj olduğunu Hande'nin yanında söylüyor. Sonuçta ayrı bir odaya geçip konuşabilir. Sonra okulda duyuluyor tam bir saçmalık. Hem Günce bu olayı kimsenin duymasını istemiyor hem de Hande'nin yanında her şeyi anlatıyor

Aynen valla......

izliyorum ama niye izlediğimi de bilmiyorum..:86:
saçmalıklar,acaip ilginç enteresan tesadüflerle dolu bir senaryo esasen
diyaloglar hep aynı gibi vs vs vs

ferihanın son bakışı neydi ya boş boş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…