ya nasıl anlaşılmıo zengın olmadığı orasıda ayrı mesele handeyle feriha hiç bir duruyomu
oooooooo feriha yine kaptı bedava elbiseleri... ne şanslı kız....
oooooooo feriha yine kaptı bedava elbiseleri... ne şanslı kız....
o şişman olan kız verdi.annemin kreasyonunun reklamı için hergün bunları okula giderken giy soranlara annemin olduğunu söyle dedi.kim verdi yaa elbisleri, orasını kaçırdım gene
az önce bi blazer giymişti yuh didim nerden buldu gene bunu
ayyy cansuya bak helee
yaptı yapacağını gene
o şişman olan kız verdi.annemin kreasyonunun reklamı için hergün bunları okula giderken giy soranlara annemin olduğunu söyle dedi.
anaaaammm bala bak
hemde satışta bile olmayan şeyler
bi bize denk gelmez ölesi
Bu haftaki bölüm fena değildi. En azından az da olsa heyecan vardı. Bu arada erkek arkadaşım bu diziyle acayip dalga geçiyor vala sırf laf söylemesin diye izlemiyorum diyorum. Yine Feriha koyduma mı bakıyorsun dlyor
Ya haklı valla arkaaşın,dizi dalga geçilmeyecek gibi değil ki!
İnsan biraz orjinallik katar diyaloglara falan,tamam senaryo klasik de,ha sürekli takip etmiyoreum da,denk gelince bakıyorum biraz,
Mesela Günce Emire diyo ki 'Feriha sana ihanet etti,bana sadık kaldı',
Bu ne biçim bi söyleme tarzı,biraz doğal konuşur insan sanki aşk romanı yazıyolar.....
Bir de saçma olan Günce Emir'in evine geliyor küretaj olduğunu Hande'nin yanında söylüyor. Sonuçta ayrı bir odaya geçip konuşabilir. Sonra okulda duyuluyor tam bir saçmalık. Hem Günce bu olayı kimsenin duymasını istemiyor hem de Hande'nin yanında her şeyi anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?