• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

hayır ya halil öldürdü.. ferihanın babası "kızımı da karımı da ferihayı zorla nişanladığım manyak öldürdü hepsi benim yüzümden" diyodu..
o ayakkabının sahibini de hemen açıklıyorum:

xxxxxxx

offf :1::1::1: aklım karştı ya güzelce göstermediler ki anlayalım

kizlarrrrrrrrr 73.fragmani gordunuz mu?:53::53::53:
sut kiz soyunmus Emir'in yoluna dogru uzanmak uzeree :52::52::52:

Son düzenleme:
arkadaşımın annesi " diğer kanalı aç ben kapıcının kızını izlicem " diyormuş : ))
anneler ne tatlı :))

ay bu kız ne yavaş ki fragmanda bile bio dadan öbür odaya gelene kadar 10 dk geçiyo :19:
fragmanı görünce iyi ki bırakmışım izlemeyi dedim :ssz:

Emir'i bende öyle görsem soyunurum heralde. :1::1::1:
Şaka maka diziye giren 2 kizi da sevmemistim. Ama bu hayalet suratlı kızı göre göre polise kanım kaynadı.

Bende sezon basından beri izlemiyorum. Böyle fragmalardan anca. :27::27:

hayır ya halil öldürdü.. ferihanın babası "kızımı da karımı da ferihayı zorla nişanladığım manyak öldürdü hepsi benim yüzümden" diyodu..
o ayakkabının sahibini de hemen açıklıyorum:

xxxxxxx

ama polis kiz internette okurken emir sarrafoglunun eski nisanlisi diye okudu :44: saniyordum ki anam simdi baktim gercekten halil oldurmus ya hem ferihayi hem zehrayi :30:
feriha sarrafoglu yaziyormus demekki ben emir sandim eski nisanli diyincede bak goruyonmu yanlis anlamisim.._:1:

Son düzenleme:
ama polis kiz internette okurken emir sarrafoglunun eski nisanlisi diye okudu :44: saniyordum ki anam simdi baktim gercekten halil oldurmus ya hem ferihayi hem zehrayi :30:
feriha sarrafoglu yaziyormus demekki ben emir sandim eski nisanli diyincede bak goruyonmu yanlis anlamisim.._:1:

işte bazı siteler ece diye yazmış sallamışlar..

[video=youtube;a1LIbXEJRqs]http://www.youtube.com/watch?v=a1LIbXEJRqs[/video]

bu kız kadar daha ömrü hayatımda itici bi tip daha gördugumu sanmıyorum

bu nasıl bi iticiliktır boyle yaa ! dızıde ferıhanın yengesıne uyuz olurdum ama

bu kız geldı gelelı o ferıhanın yengesı bıle gozume pek tatlı gorunuyor

dizi zaten sacmalık otesı oldu ,bı'de şu ezigi katmadılar mı kadroya ıyıce

uyuz bı dızıye dondu :41:

inanmıyorum ya biraz önce bir defile gösterdi.bu salak süt kız mankenmiş.bu da bir tane görüntüsü yürüyüşü aynı uyuz uyuz[video=youtube;2-vRF6IxTPw]http://www.youtube.com/watch?v=2-vRF6IxTPw[/video]

Merhaba, iyi sohbetler herkese. Beni de aranıza alırsanız bir iki şey söylemek istedim...
Geçen gün Emir i çekimlerde gördüm Kireçburnu'nda.
Ne öyle göründüğü gibi kaslı ne de iri-yarı.
Zayıf bir çocukcağız. :) Uzaktan resimledim ama sanırım ekleyemiyorum resim 100 mesaj olmadan...
Yoksa sizle bu kareyi paylaşmak isterdim...

Su durumda tek izlenilirligi kalan karakter seher bence.. rolunu cok guzel yapiyor canim benim :16:

Back