Emir'in Yolu Show Tv

hayır ya halil öldürdü.. ferihanın babası "kızımı da karımı da ferihayı zorla nişanladığım manyak öldürdü hepsi benim yüzümden" diyodu..
o ayakkabının sahibini de hemen açıklıyorum:

xxxxxxx

offf :1::1::1: aklım karştı ya güzelce göstermediler ki anlayalım

kizlarrrrrrrrr 73.fragmani gordunuz mu?:53::53::53:
sut kiz soyunmus Emir'in yoluna dogru uzanmak uzeree :52::52::52:

Son düzenleme:
arkadaşımın annesi " diğer kanalı aç ben kapıcının kızını izlicem " diyormuş : ))
anneler ne tatlı :))

ay bu kız ne yavaş ki fragmanda bile bio dadan öbür odaya gelene kadar 10 dk geçiyo :19:
fragmanı görünce iyi ki bırakmışım izlemeyi dedim :ssz:

Emir'i bende öyle görsem soyunurum heralde. :1::1::1:
Şaka maka diziye giren 2 kizi da sevmemistim. Ama bu hayalet suratlı kızı göre göre polise kanım kaynadı.

Bende sezon basından beri izlemiyorum. Böyle fragmalardan anca. :27::27:

hayır ya halil öldürdü.. ferihanın babası "kızımı da karımı da ferihayı zorla nişanladığım manyak öldürdü hepsi benim yüzümden" diyodu..
o ayakkabının sahibini de hemen açıklıyorum:

xxxxxxx

ama polis kiz internette okurken emir sarrafoglunun eski nisanlisi diye okudu :44: saniyordum ki anam simdi baktim gercekten halil oldurmus ya hem ferihayi hem zehrayi :30:
feriha sarrafoglu yaziyormus demekki ben emir sandim eski nisanli diyincede bak goruyonmu yanlis anlamisim.._:1:

Son düzenleme:
ama polis kiz internette okurken emir sarrafoglunun eski nisanlisi diye okudu :44: saniyordum ki anam simdi baktim gercekten halil oldurmus ya hem ferihayi hem zehrayi :30:
feriha sarrafoglu yaziyormus demekki ben emir sandim eski nisanli diyincede bak goruyonmu yanlis anlamisim.._:1:

işte bazı siteler ece diye yazmış sallamışlar..

[video=youtube;a1LIbXEJRqs]http://www.youtube.com/watch?v=a1LIbXEJRqs[/video]

bu kız kadar daha ömrü hayatımda itici bi tip daha gördugumu sanmıyorum

bu nasıl bi iticiliktır boyle yaa ! dızıde ferıhanın yengesıne uyuz olurdum ama

bu kız geldı gelelı o ferıhanın yengesı bıle gozume pek tatlı gorunuyor

dizi zaten sacmalık otesı oldu ,bı'de şu ezigi katmadılar mı kadroya ıyıce

uyuz bı dızıye dondu :41:

inanmıyorum ya biraz önce bir defile gösterdi.bu salak süt kız mankenmiş.bu da bir tane görüntüsü yürüyüşü aynı uyuz uyuz[video=youtube;2-vRF6IxTPw]http://www.youtube.com/watch?v=2-vRF6IxTPw[/video]

Merhaba, iyi sohbetler herkese. Beni de aranıza alırsanız bir iki şey söylemek istedim...
Geçen gün Emir i çekimlerde gördüm Kireçburnu'nda.
Ne öyle göründüğü gibi kaslı ne de iri-yarı.
Zayıf bir çocukcağız. :) Uzaktan resimledim ama sanırım ekleyemiyorum resim 100 mesaj olmadan...
Yoksa sizle bu kareyi paylaşmak isterdim...

Su durumda tek izlenilirligi kalan karakter seher bence.. rolunu cok guzel yapiyor canim benim :16:

Back
X