• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bu diziyi he gördüğümde sinirlerim bozuluyor:27:
oysa ne kadar severek izlerdim
cıksss olmamış:19::19:
hele şu süt kızı boğasım var:27::27:

Feriha'nn diziye girmesi artik imkansiz cunku Balkanlar dizisinde oynayacak dizi oyunculari toplu foto cekilmis magazin pg :23:.gordum

Ya o ne yapısık, mıy mıy bir kız ya, hemende girivermis ask moduna hayret birsey diziyi sürekli takip etmiyorum aralarda gördüklerim sinirlerimin zıplamasına yetiyor ama, bide izlesem herhalde söver söver dururum sütaşşşaaaa..!

Bide alık alık bakmıyor mu? Cirkin ya, cirkin sevemedim..
Canı sevdim biraz, ferihanın yerini tutmasa da olsun, ne yapalım sütaş zülalden iyidir.. :ssz:
Ula bu emir neymis böyle adam hic bosta kalmıyor, bi sütaş, bir can bacı..
ooohhh adam kebap valla.. :55:

cansu niye estetik yaptırdıysa..

öyle ihtiyacı yoktu yani. kendine has bir yüzü vardı işte..

güzel sanatlar lisesi mezunu , yıldız kenter'le tiyatro oyunlarında yer almış

bilmesi gerekirdi estetiğin bir oyuncuya yakışmayacağını :22: (çok gerektiren bir durum yoksa)

neyse olan olmuş :19:

süt kız
! gerçekten sıkıcı ve sinir bozucu :19:

Burnu estetikli dimi Cansu'nun:52:

Bu arada geçen hafta izleyemedim neler oldu,gerçi dediğiniz gibi hep aynı olaylar ya Emir bir vukuat işliyor Can bacıyla,ya çimento taşıyor ya da küvette su içinde oluyor:9: O süt kız zaten alakasız alakasız dikkat çekmeye çalışıyor,bir insan bu kadar salak olamaz:1:

bence dizinin konusu yavaş yavaş oturmaya başladıkça daha güzel olcak şu an geçiş dönemi ben yeni bir dizi izliyormuş gibi izliyorum ve aralarda çok güzel sahneler var gözlerim doluyor.emirin ferihayı birden unutmasını beklemiyoruz zaten ama bu unutma yada yas dönemi biraz bunlatıcı geçiyor emir bir an önce kendine gelirse çok heycanlı bölümler izliyeceğimizi tahmin eiyorum.ayrıca hazal kayada okadar ahım şahım bi oyunculuk sergilemiyordu hani.alışdığımız için idare ediyodu.oyunculuk olarak can çok daha başarılı benim görüşüm zaten aşk yaşıyacağı kişi de can olucak süt kız değil.zaten süt kızınki tam olarak aşk değil o dinlediği aşk hikayesinden çok etkilemiş ve emire garip bir hayranlık duyan bir kızı canlandırıyor gibi geliyor bana.artık ilerleyen bölümlerde görücez:10:

can bacıyı bende çok beğeniyorum mimikleri,hareketleri bir harika ..

bu kız mıydı güzellik yarışmasında 1.olan .

kizlar ben izlemedim emirin yolunu basladigindan beri. merak ettigim Ferihayi kim öldürdü neden öldü feriha ? bilen varmi ? :44:

Son düzenleme:
$578532_526094417416096_1309017906_n.jpg

:1::1::1::1::1::1::1::1:

Emir'in Yolunu bende izlemedim. Ama bu aksam ki bölümün fragmanını görünce içim cızz etti, Emir ve Korayla birlikte benimde gözlerimden yaş geldi.. İkisi de icten oynamıs :43::43:

ben izleyemiyorum. hem o acı bana fazla geliyor hem de dizilerin başrolü gidince izlerken bir şey eksik kalıyor. yer gök aşkı da izlemem artık. lale devrini de lale ölünce bırakmıştım. şimdi partneri ölen eleman yeni aşka yelken açıyor ya, sinir oluyorum

yaaa Allah gunah yazmasında su sut kız ne kadar cırkın tovbe yarabbım :50: bıde polıs cocuk cıllop gıbı ona asık ettıler hay allahım

Back