• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ohaaaaaaaaaaa diyorummm.

inanamıyorum aynen böyle oldumm:53::53::53:

ne uyuz ,itici bşr kız ya.

sehere bayılıyorum valla

bizim masum gülsümcük kafasını kullanmadı salağaa o kadar söyledim boşanma diye:)

konuşma tarzı çok hoşuma gidiyor

yavuz sancaktarda açılıştan umduğunu bulamadı

yine bombayı emir saarrrafoğlu patlattı :52:

aman alahıııım ... imddaaaat.yani güzeller güzeli ferihanın yerine bu kız mı geçti.inanamıyorum.:53::53::53:BURDAN BÜTÜN YETKİLİLERE SESLENİYORUM.LÜTFEN BUNUN Bİ ŞAKA OLDUĞUNU SÖYLESİNLER.ne kadar saçma alakasız bi tip:27:.dizinin adını emirin yolu yerine 'süt kardeşler'olarak değiştirsinler.zira komediye doğru ilerliyor...:1::1:

Kızlar bizim bi arkadas Cahide diye bir mekanda Emir ve Koray'ı görmüs... Etrafı kızlarla doluymus.. Emir normalin aksine cok daha ufak tefekmis.. Cokta havalı :21:

Diziye Feriha yerine, Gizem Karaca katılıyomus.

"Eve Düşen Yıldırım"ın yayından kaldırılmasıyla birlikte Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, yeni planını devreye soktu. Hazal Kaya'nın boşluğunu Zeynep Çamcı ve Beril Kayar'la doldurmaya çalışan Med Yapım, reytinglerde hüsrana uğrayınca çareyi diziye Gizem Karaca'yı katmakta buldu..

Karaca’nın canlandıracağı karakterin Emir’i kendine aşık edip, yeni Feriha olacağı iddia edildi..

Yeni sezona büyük bir reyting
düşüşüyle başlayan "Emir'in Yolu" dizisi şoku atlatmak için ara
veriyor.
Geçtiğimiz sezonu Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Gördüm ve Ceyda Ateş'li kadrosuyla zirvede tamamlayan dizi yeni sezona büyük bir kadro değişikliğiyle girmişti.
Çağatay Ulusoy'un yeni isimlerle uyum sağlayamaması ve dizinin eski senaryo akışını da kaybetmesi sonucu yaşanan reyting düşüklüğü sonrası kanal "Emir'in Yolu"na ara verme kararı aldı.
İddiaya göre 3 hafta ekrandan uzak kalacak olan "Emir'in Yolu" verilecek aranın ardından kadrosuna Gizem Karaca da katılacak.
Tıpkı daha önce Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizisinde yapıldığı gibi diziler arası karakter transferinin yapılacağı "Emir'in Yolu" dizisine Muazzez karakteriyle dahil olacak Gizem Karaca'nın reytinglerde nasıl bir etki yapacağı merak konusu. :6::6::6::6:

Yeni sezona büyük bir reyting
düşüşüyle başlayan "Emir'in Yolu" dizisi şoku atlatmak için ara
veriyor.
Geçtiğimiz sezonu Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Gördüm ve Ceyda Ateş'li kadrosuyla zirvede tamamlayan dizi yeni sezona büyük bir kadro değişikliğiyle girmişti.
Çağatay Ulusoy'un yeni isimlerle uyum sağlayamaması ve dizinin eski senaryo akışını da kaybetmesi sonucu yaşanan reyting düşüklüğü sonrası kanal "Emir'in Yolu"na ara verme kararı aldı.
İddiaya göre 3 hafta ekrandan uzak kalacak olan "Emir'in Yolu" verilecek aranın ardından kadrosuna Gizem Karaca da katılacak.
Tıpkı daha önce Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizisinde yapıldığı gibi diziler arası karakter transferinin yapılacağı "Emir'in Yolu" dizisine Muazzez karakteriyle dahil olacak Gizem Karaca'nın reytinglerde nasıl bir etki yapacağı merak konusu. :6::6::6::6:

yok artık onla onu mu birleştiriyolar..o zaman eve düşen yıldırımı da artık izlemicem demektir..

Gizem Karaca'nın canlandıracağı karakterin yurt dışından geleceği ve tanıştıktan kısa bir süre sonra Emir'le(Çağatay Ulusoy) büyük bir aşk yaşayıp yeni Feriha olacağı öğrenildi.

Gizem Karaca'nın canlandıracağı karakterin yurt dışından geleceği ve tanıştıktan kısa bir süre sonra Emir'le(Çağatay Ulusoy) büyük bir aşk yaşayıp yeni Feriha olacağı öğrenildi.

öğgh yaaa valla iyice baymışlar işi bitmiş diziyle daha hala ne diye uğrşıyolarsa..

Show TV'nin fenomen dizisi " Emir'in Yolu" kadrosuna Ceyda Ateş "Hande" karakteriyle geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon " Adını Feriha Koydum"dan ayrılarak, "Evlerden Biri" dizisinde rol almaya başlayan Ceyda Ateş, " Emir'in Yolu"nun yeni bölümünde rol alacak.

Show TV'nin fenomen dizisi " Emir'in Yolu" kadrosuna Ceyda Ateş "Hande" karakteriyle geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon " Adını Feriha Koydum"dan ayrılarak, "Evlerden Biri" dizisinde rol almaya başlayan Ceyda Ateş, " Emir'in Yolu"nun yeni bölümünde rol alacak.

aaa cok iyi olur, o kızı bile özledim valla :1:

amaaaaan çorba yaptılar resmen.kim nerde belli değil.ya zaten ferihanın süt kardeşi olacak çitlenbik :27::27: on kuruş etmiyordu.diziye almaları felaket oldu.o polis memuru canında polis olduğuna 100 şahit gerek kuzu mübarek kuzu,mee liyor resmen:52::52::52:.ferihanın annesi zehra da fox tv de tutmayacağı gün gibi ortada olan bi dizide rol almış:19::20::20:.ceyda ateşi hangi akla hizmet rekor kıran diziden çıkıp belli belirsiz dizilere transfer oldu aklım almıyor:53:.bu ne ya.kim kiminle nerde belli değil.ölen geri geliyor her dizi de madem feriha da gelsin 'ruhsar' a bağlasınlar tam olsun:1::1::1::1::1:

Gizem Karaca, dizide Yavuz Sancaktar’ın yurtdışında büyüyen saf ve masum kızkardeşi Güneş karakterini canlandıracak. Karaca, “Emir’in Yolu”nun gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde rol alacak ve bu cuma basliyor.

Gizem Karaca, dizide Yavuz Sancaktar’ın yurtdışında büyüyen saf ve masum kızkardeşi Güneş karakterini canlandıracak. Karaca, “Emir’in Yolu”nun gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde rol alacak ve bu cuma basliyor.

Ne kadar saçma ya,ne varmış bu kızda da Show tv bırakamıyor. Daha dur bismillah yeni final yaptı dizisi,insanların hafızasından bir çıksın tak diye de ekranlara geri dönülmez ki ?
Örneğin Feriha karakteri,bu dizide ölüyor daha kırkı çıkmadan pat başka dizide başka karakterde,sonra bekle ki diziler tutsun. Yazık günah yani,onların tuzu kuru ama bu bünyede çalışan kaç insan var,ekmek yiyor.
Bir taraf bitmeden diğer taraf başlıyor,diziler inandırıcılığını kaybediyor bence.
İnsanlarıda ahmak yerine koymanın alemi yok,kınıyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
Gizem Karaca nedir yaa?M.çtık dizinin içine bari bi de tüy dikelim demişler herhalde:37: sezonu tamamlayamaz

Back