• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Gizem Karaca, dizide Yavuz Sancaktar’ın yurtdışında büyüyen saf ve masum kızkardeşi Güneş karakterini canlandıracak. Karaca, “Emir’in Yolu”nun gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde rol alacak ve bu cuma basliyor.

oyunculuğu bir şeye benzese gam yemeyeceğim pek güzel bir kız da değil neyi beğeniliyor bu kadar ?Türkiye bilmem kaçıncısı olmuş demeyin biliyorum o yarışmalardaki kızların çirkinliği akıllara zarar güya güzellik yarışması ama.

dizinin ismi degismi sadece Emir'in yolu olmus ayrica ''1.bolum'' fragmani cikmis yani yep yeni hikayesiyle basliyormus

Allah akıl fikir versin diyorum başkada bişey demiyorum, diyemiyorum....
Kelimeler kiyafetsiz kalıyo:ssz::ssz::ssz:

Kızlar dün kuzenim facesinden bi sayfadan okuttu bunları ama linkini bulamıyorum şuanda aklımda kalanları yazayım..

Yavuz'un yaptıklarına dayanamayan Ünal intihar etcekmiş. Babasının Yavuz yüzünden öldüğünü öğrenen Emir intikam almak için Yavuz'un yurtdışından gelen kız kardeşini kendine aşık etcekmiş. Hatta bi tecavüz kelimesi okudum ordada inanmadım ona. Sanmam yani..

Kızlar ben bu fragmanı yeni gördüm.. Yaa polis kız itiraf etti sonunda hepimizin bildiği şeyi:ssz:

[video=youtube;u4RSMMb9T7E]http://www.youtube.com/watch?v=u4RSMMb9T7E[/video]

Bu arada bence kadroya dahil ettikleri Gizem Karaca tam bir oyunculuk özürlüsü bu kadar yapmacık,oyunculuğa yeteneği olmayan bir kızı niye illa oyuncu yapmaya çalışırlar anlamam.Böyle de reytingleri tutturamayacaklar bence.Hande nerde Hande? Hani geri geliyordu gelse de diziye renk gelse:52::52:

Hazal saclarini kestirmis sanirim aralik gibi burak ozcivit ile yeni bir dizide oynayacakmis boyle soylentiler varmis :6:

Bu Çağatay Ulusoy da çok keko çıktı.Niye hala oyuncu kadrosu bile kalmamış dizide çırpınıyor ki?Yok işte arkadaş ölmüş bir dizi dirilmiyor:19: İnşallah Hazal'ın dizisi tutar.Gerçi Burak Özçivit gayet iyiiiii:23::23::23::23::23:

Son düzenleme:
aslında gizem karaca yı görünce emir ne o süt kıza ne de can a aşık olmıycak demek ki dedim sevindim.

ama yok ! dizi izlenilecek gibi değil.

ya artık adını feriha koydum ay pardon adını emir koydum emirin yolu yayından kalksın yeter ama yoksa diziye girmedik kız kalmayacak çok kötu yolda gidiyor bu emir

ya artık kafaya huniyi taktılar:27:.geçen oturdum izleyeyim diye zorladım zorladım izlenmiyor arkadaş.şiştim yeminle.gizemin de saçını boyamışlar öyle yutturacaklar güya.çağatay ulusoy(berrak tüzünataç) gözden çok düştü dizinin tutmamasında bununda büyük bi payı var:20:

Back