• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

yeni sezonda emirin feriha yokken gecirdigi 3 yil anlatilacakmis ferihayi kimin vurduguda finalde belli olacakmis oyle okumustum:31:

yeni sezonda emirin feriha yokken gecirdigi 3 yil anlatilacakmis ferihayi kimin vurduguda finalde belli olacakmis oyle okumustum:31:

ben tv de emirin annesi aysun hanimi görmüstüm esi ve cocuklariyla deniz sefasi sürüyorlardi orada aciklamasinda ilk bölümlerde kimin vurdugunu ögreniceksiniz demisti. her kes bisey söylüyor. hazal kayada 65. bölümde bitecek demisti. oda cikmadi. sürekli senaryo degisstiriyorlar elle tutulur bi yani kalmadiki. bakalim görelim nasil olur. tabi ferihasiz bi adini feriha koyduma daha fazla bakabilirsek

ben tv de emirin annesi aysun hanimi görmüstüm esi ve cocuklariyla deniz sefasi sürüyorlardi orada aciklamasinda ilk bölümlerde kimin vurdugunu ögreniceksiniz demisti. her kes bisey söylüyor. hazal kayada 65. bölümde bitecek demisti. oda cikmadi. sürekli senaryo degisstiriyorlar elle tutulur bi yani kalmadiki. bakalim görelim nasil olur. tabi ferihasiz bi adini feriha koyduma daha fazla bakabilirsek

Aysun feriha vuruldu gibi bisi söyledi..

Bu benim soyledigimi yapimci soylemisi galiba:26:

Kızlar, feriha' nın yerine miss turkey güzellik yarısmasında dereceye giremeyen merve sarı' nın girecek oldugu söyleniyor.
En kuvvetli ihtimal buymus, yapımcılar bu kızın üzerinde duruyorlarmıs... :26:

Kızlar, feriha' nın yerine miss turkey güzellik yarısmasında dereceye giremeyen merve sarı' nın girecek oldugu söyleniyor.
En kuvvetli ihtimal buymus, yapımcılar bu kızın üzerinde duruyorlarmıs... :26:

çok saçma yaaaa madem feriha diziden çıkıyor dizinin adını da değiştirsinler bence ne yaniii Adını Feriha Koydum ama ortada feriha diye biri yok olucak şeymi canım :37:

Med Yapım şimdiden adayları belirlediği ve adaylar arasında en güçlü ismin Miss Turkey güzellik yarışmasında dereceye giremeyen Merve Sarı olduğu iddia ediliyor.

Merve Sarı'nın Miss Turkey'in iddiaları yarışmacılarından biri olmasına rağmen dereceye girememesi tartışma yaratmıştı. Şimdi Merve Sarı'nın dizinin Emir'i Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı olacağı ve ölen "Feriha"yı unutturacağı iddia edildi.

Ancak iddiaya Armağan Çağlayan, "Merve'yle başka proje için görüşüyoruz. Eve Düşen Yıldırım olabilir" dedi.

Gün geçmiyor ki "Adını Feriha Koydum" için yeni bir isim gündeme gelmesin. Çağatay Ulusoy'un partnerinin kim olacağı konusunda çeşitli iddialara ortaya atıldı.

İlk olarak Merve Sarı, ardından Begüm Süzmen'in dizide Çağatay Ulusoy'un kadın partneri olacağı iddia edildi. Merve Sarı da Begüm Süzmen de iddiaları yalanladı.

Medyapım'sa diziye güçlü takviyeler yapma konusunda kararlı. Fatih Aksoy'un gündemindeki bir diğer isim de Cansu Dere...

böyle bir haber buldum internetten cansu dere mi ayyy buzdolabı insan hiç olmaz ya..

merve sarı çok şeker bir kızmış kim seçildi peki 2012 güzellik yarışmasında

cansu dere ve merve sari bir birlerine benziyolar bence
cansu-dere-4.jpg

399_1.jpg

Cok sacma birsey cikacak ortaya yeni sezonda, zaten birsey tadinda birakilsa sasarim. Baktilar reyting rekorlari tirmaniyor millet enayi bakar nasilsa…

tam anlamıyla saçmalık ..
tamam başrolü öldürdünüz hadi bari ağlatıcak bi sezon finali yapın
etraf saf saf gülüo emir feriha kendı çapında ağlıo bı bagrış haykırıs olsaydı ortalık karıssaydı
unutulmucak bı veda olsaydıda aglasaydık bızde hungur hungur
başrolünüz öldü be senarist ne yapmaya çalışıo acaba

tam anlamıyla saçmalık ..
tamam başrolü öldürdünüz hadi bari ağlatıcak bi sezon finali yapın
etraf saf saf gülüo emir feriha kendı çapında ağlıo bı bagrış haykırıs olsaydı ortalık karıssaydı
unutulmucak bı veda olsaydıda aglasaydık bızde hungur hungur
başrolünüz öldü be senarist ne yapmaya çalışıo acaba

Amac izleyicileri merakta bırakmak, simdi herkes kossa, bagırsa anlasılacak, böyle olunca kime ne oldugu da belli olmadı.
Herkes bakıyor saf, saf sanki sadece mutlu mutlu dans ediyorlarmıs gibi.. :ssz:

Ferihayı unuttururlarsa, ben bu diziyi izlemem abi.. :ssz:
Gözüm nasıl alısıcak ferihasız sahnelere hiiiiic bilmiyorum, garip geliyor bea.. :27:

cansu dere ve merve sari bir birlerine benziyolar bence
cansu-dere-4.jpg

399_1.jpg

Ben su merve denen kızı pek begenmedim acıkcası, gecelerin veliahtı icin son derece sıradan geldi bana, tamam feriha' da boy yoktu ama ne bileyim sirin, bebeksi yüzü, duru bir güzelligi vardı. Bu kıza bakıyorum, bakıyorum ne bileyim degisik gelebilecek hic birsey göremedim. Benim sahsi fikrim.. :34:

Ben su merve denen kızı pek begenmedim acıkcası, gecelerin veliahtı icin son derece sıradan geldi bana, tamam feriha' da boy yoktu ama ne bileyim sirin, bebeksi yüzü, duru bir güzelligi vardı. Bu kıza bakıyorum, bakıyorum ne bileyim degisik gelebilecek hic birsey göremedim. Benim sahsi fikrim.. :34:

aynen ben de hic begenmedim valla o begenmedigimiz ferihayi arar olduk:1:

kizlar ceyda Ates yeni bi diziye baslamis
star da Evlerden biri diye
evlerden%20%20biri%2001-1342600730.JPG

Show Tv ekranlarında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan Ceyda Ateş yeni sezonda yepyeni bir dizide rol alacak.
Ceyda Ateş ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı “Evlerden Biri” adlı yeni dizi çok yakında Star Tv ekranlarında başlıyor.
Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan güzel oyuncu yeni dizide yeni imajıyla izleyici karşısında olacak.Koyu renge boyanmış saçlarını bu haliyle çok beğendiğini belirten Ceyda Ateş, “Hem ailem, hem de arkadaşlarım bana bu saç renginin çok yakıştığını söyledi. Dizideki Nursen rolünü de çok sevdim. İdeallerine kavuşmak ve okulunu bitirmek için mücadele eden genç kızı tüm Türkiye çok sevecek” diyor. Evlerden Biri’nde Ceyda Ateş’e başrolde, Özgür Çevik ve Barış Aytaç eşlik ediyor

hani finalde koraya soyluyodu ya Amerikaya gidiyorum diye diziden ayrilmis
ay bu dizi izlenmez artik

Son düzenleme:
kizlar ceyda Ates yeni bi diziye baslamis
star da Evlerden biri diye
evlerden%20%20biri%2001-1342600730.JPG

Show Tv ekranlarında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan Ceyda Ateş yeni sezonda yepyeni bir dizide rol alacak.
Ceyda Ateş ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı “Evlerden Biri” adlı yeni dizi çok yakında Star Tv ekranlarında başlıyor.
Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan güzel oyuncu yeni dizide yeni imajıyla izleyici karşısında olacak.Koyu renge boyanmış saçlarını bu haliyle çok beğendiğini belirten Ceyda Ateş, “Hem ailem, hem de arkadaşlarım bana bu saç renginin çok yakıştığını söyledi. Dizideki Nursen rolünü de çok sevdim. İdeallerine kavuşmak ve okulunu bitirmek için mücadele eden genç kızı tüm Türkiye çok sevecek” diyor. Evlerden Biri’nde Ceyda Ateş’e başrolde, Özgür Çevik ve Barış Aytaç eşlik ediyor

hani finalde koraya soyluyodu ya Amerikaya gidiyorum diye diziden ayrilmis
ay bu dizi izlenmez artik

bu kiza sari sac cok yakisiyor bu renk olmamis bence....:ssz:

soklardayim neler olmas girmeyeli. yeni sevgilimi giriyormus feriahanin yerine öööööööööööög diyorum bu kadar olur yani biz simdi koskoca bi yalanami baktik 2 yildir. hemde o kiz kim cagatay kim. bari onun denginde güzel bi kiz koysalar............... peeehhhhhhhh bu ne arap sacini gecti artik. midemiz kaldirmaz duruma geldi

Back