Emir'in Yolu Show Tv

Aynı çocuklar duymasında ki pınar altuğun yerine zeynep tokuş gelmesi gibi olacak ise o zamanda hiç izlenmemişti bu dizide izlenmez.. Ben feriha - emir aşkı için izliyorum açıkcası bu diziyi..

Kızlar bu dizide niye Feriha böyle? Ne giyse emanet gibi duruyor.Aşk-ı Memnu ve Gencoda öyle değildi.

Kızlar cansunun elbisesindeki cidden tulumunun askılık kısımları mı bana mı öle geldi?

Son düzenleme:
Ben hic dikkat etmemistim ona nasi gordunuz kizlar ne dikkatlisiniz
Bide bu cansu ne giyerse giysin hic birseye benzemiyo bi kiyafet bu kadarmi yakismaz insana

Bazen yakışıyor ama.Saçları çok kalın telli sanırım bi de.Yaşı çok büyük olmadığı için giydiği kıyafetlerle küçük bir kadın gibi gözüküyor bence.

Bu arada Feriha 'nın boynu kalın kızlar dikkat ederseniz.Bunu diğer dizilerde saç modeli ve kıyafetle kamufle edebiliyodu.Ama bu dizide çok da sallamıyo sanırım.:99:

biryerde okudum feriha kalicakmis galiba ve dizi final yapmiycakmis dogrumu bilmiyorum. yapimci hazal kaya ile görüstügü görülmüs biryerlerde. oynasin bari bi sezon daha gerci vicigi cikti ama böyle paldir küldür oldu bittiye gelmeside iyi olmazdi zaten. madem 3 yil atlamis yeni konular bulabilirler yine az cok. bi süre feriha emir savasi sürer filan. ferihanin intikam icin bu sekilde gelmis olmasi hosuma gitti acikcasi

Hiç bukadar saçmalayan bi dizi görmedim yettiniz artık dozunda bıraksalar bıseylerı hele o emirin hırsımı yokmu ohh ıyı yapmış ferıha gıtmekle

Ne zaman bu Ece diziye girdi o zaman sapıttılar iyice,
hani 65. bölümde bitiyordu?

son bolumler hic guzel olmadı ya ferihaya gıcık oldum hadi kızdın adama evi terkettin ne diye hocasıyla giderki emir kızmakda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…