Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk emirden ya da değil sonuçta bu emirin ferihayı aldattığı gerçeğini değiştirmez. barışmaları için bir sebep olamaz
Öncelikle Emir'in Ece'yle öyle samimi konuşması cok saçma ve yanlıştı bence. Ece yüzünden Feriha'yla Emir oldukça kavga edecek gibi duruyor ve daha Rüya olayı çözülmemişken hemde.. Ece gerçekten güzel kız. Ben cok beğendim.. Feriha'yada Rüya'yada Hande'yede taş cıkarır. Ama tabi gıcık oldum tam bu soğuk rüzgarların estiği zamanlarda cıkıp gelmesine. Ece olayını geçelim, benim en cok hosuma giden o bölümde Mehmet'le Emir'in konuşması oldu. Azda olsa yakınlaşmaları. İlk kez böyle düzgünce konuştular cünkü
Fragmana bakıncada o Rüya'yı saçından başından yolasım geliyor. Bence cok cirkin bi kız. Gözleri ve çenesi özellikle. Çok itici. Umarım düşürür bebeğini. Ve Feriha'nın ordaki mimiklerine baktığımızda Rüya'ya doğru koşup yardım edeceği görülüyor. Bakalım.. Yalnız fragman baya erken geldi bu sefer. Umarım başka fragmanlarda cıkar.
Ruya cirkinmi bilemem ama cocugunu dusurmesini istemek buyuk bencillik degilmi? Tamam senaryonun seyri icin diyosun ama bence cok gaddarca.
O masumun ne sucu gunahi varki? Anne-baba halti yerken dusunselermis. Dunyaya cocuk getirmek oyle kolay degil. Bence dusururse zaten anasi yuzunden dusurecek.
Kadin ne yediriyor ne iciriyor kizi birde tuhaf pilates hareketleri yaptiriyor manyak. Aciyorum ben kiza aslinda. Safin tekine benziyor
Ben onun gerçekten bir bebek olabilceğini düşünerek yada öyle gerçek bi hayatın olabilceğini düşünürerek istemedim zaten öyle bir şey. Adı üstünde dizi. Oradaki herşey sahte, gerçek değil. Karnındakide bebek değil. Bu yönden bakarak öyle söyledim. Yoksa gerçekten bi bebeğin ölmesini isteyecek kadar aciz değilim. Ama sizde dizi yönünden baksanız daha iyi olur bence.
Bende oyle kast ettigini tahmin etmistim aslinda ama dizide de olsa oyle bisey olmasini istemem dogrusu..
Cokta dizidir mizidir dersek eglenceli olmaz ama, cok teknik, stratejik olur zevki kalmaz..
Zaten sadece oyle bi kitle olsaydik diziyi hic seyretmezdik
Of su Seher'in foyasi bi turlu ortaya cikamadi.. Mehmet doymasin salakligina.. Bi babasindan dayak yememisti bu yuzden o da oldu..
dizide seherin ekmegine yag suruldugu kadar kimseninkine surulmuyor zaten..sanemin bile hinlikleri ortaya cikacak yavas yavas bunun ne yuzuk caldigini bilen var ne feyyazi bilen var ne hamileliginin yalan oldugunu...
Aynen bende bekliyorum ortaya cikmasini ama cok beklerim bu gidisle.. Esim bakmiyor diziye, ara sira ben bakinca goruyor bi kac seyi.. O bile sordu gecenlerde Seher'in olaylari cikmadi mi ortaya diye..
unutuldu gitti ,ama saneminkiler tek tek çıkmaya başlıcak,ya bişey sorucam akıl hastanesinde cansunun boğazına dayandı halil,o rüya mıydı reklama girdi,kaçırdım orayı..
feriha güya handeden yardım istemicekti,yok malzeme olmucaktı ne oldu tıpış tıpış gidiyor ayağına,yalnız rüya nerden öğreniyor geçmişini araştırdığını ?