Emir'in Yolu Show Tv

herkese selamlar

burda başroldeki çocuk çağatay ulusoy galiba başka bir dizide görülmüş. eve düşen yıldırım dizisine mi geçmiş fragmanında görmüşler.

yok canım ben izledim o diziyi orda değil belki benzetmişlerdir.

o kısmı bende gördüm canım benzetme değildi !
tyeni yayınlanıcak olan bölümün fragmanında geçiyor.. hatta çağatay yeni bir mekan açılmış oraya gidiyoruz sizde gelin diyor. Konuk oyuncu olarak katılıyor. Haberi için ;

Cuma ekranının ilgiyle takip edilen yapımlarının başında gelen “Adını Feriha Koydum” dizisinin Emir'i Çağatay Ulusoy'un Emir Sarrafoğlu karakteriyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacağı “Eve Düşen Yıldırım”da, Şayeste tarafından babasına söylenenleri gururuna yediremeyen Muazzez çıkış yolu aramaktadır. Evdekiler, onun gözyaşlarına dayanamayıp üstüne titrerler. Tüm bu olayları Emine’den haber alan Ahmet Şükrü, yıllardır kızı gibi gördüğü Şayeste’yi, “Muazzez’den özür dile” diyerek köşeye sıkıştırır. Şayeste beklenmedik bir anda ocağına düşen bu yıldırımla uğraşamayacağını düşünür ve Namık'la olan evliliğini dahi gözden geçirecek hale gelir. Muazzez sadece Şayeste’nin değil, artık Pınar’ın da hedefindedir. Pınar, kendisiyle yan yana dahi görünmek istemeyen Sait’in hareket alanını giderek kısıtlar. Pınar’ın nefesini ensesinde hissetmekten sıkılan Sait, bir masal perisinin onu yeni bir hayata uyandırması için her şeyi göze alacaktır...

Eweeett bitti 52.bölüm, izleyemeyenler için özet geçiyorum .. Feriha we Emir'i zehirleyen Cansu , hastaneye kapatılıyor we Halil ortaya çıkıyor ..Sanem ewe dönüyor , Feriha we Emir Rıza'nın elini öpmeye geliyor ama babası kabul etmiyor..yukarıya çıkıyorlar .. Yine adaya gitme planları yapıp gidiyorlar orda güzel wakit geçirip üstüne birlikte oluyorlar.. Hamile olan kız we annesi Aysun we Ünal'la buluşmaya gidiyorlar we Aysun bu kıza destek olmaya karar weriyor.. Newbahar'ı hastaneye bırakan mehmet Lewent Hocaya haber weriyor Hoca Newbahar'ın yanına geliyor we hasta olduğunu öğreniyor..Feriha we Emir adadan döndükten sonra kapıya geliyorlar we kapıda hamile kız we annesi burda bitti..

Emir'le Feriha muradına erdi kızlar bızde rahatladık oh sonunda onlarda da bı halvet gördük
eve düşen yıldırım'a konuk oyuncu olarak gırcek emir..dizi yeni diye yapıyolar..
yer gok aşk-lale devrı tarzında ama okdar ılerler mı bılınmez.

bolum fena sayilmazdi bazi seyler cok iyiydi.mesela Gulsum,cok akillanmis o ne tavirdi oyle Hande yeya Koray a

Feriha ne kadar guzellesmis oyle o kirmizi montlu haline bayildim resmen ya

ama su ilk gece yi cok soguk cekmisler.bu kadar zaman bekleyen iki asik icin cok sadeydi.

bizi dusunselerdi hic olmazsa o kadar bekledik dimi 5 dakikalik falan cekseydiniz sunu

Son düzenleme:

ferihaya aferin durdu durdu yüzüğü parmağa takınca hoopp yatak ne sahneydi öyle

Ne warsa bundan sonra war bakalım Feriha hamile kızı öğrenince ne yapacak ..birlikte de oldular babasının ewine de gidemez.. Bana öyle geliyor ki ; ilerleyen bölümlerde Feriha'da hamile olacak Aysun we ünal bunların sewgisini görüp Feriha'nın para için Emir'le ewlenmediğini anlayınca işler düzelecek galiba.. O hamile kızla ilgili bir fikrim yok şimdilik..

bu emirin anasına da gıcığım yani tuttrumuş kapıcının kızı diye .kızın ilk sevgislisi ya bi parası yok diye şey muamelesi yapıyor ama tek gecelik bir kıza onlarda bizim gibi diyor pes yani ne pes emir o kızın adını bile bilmiyordu yatarken ne mantalite var kadında böyle sırf maddiyatçı tiplerden nefret ediyorum gerçek hayatta da var bunlar .

Çağatay Ulusoy Spartacus: Vengeance isimli dizinin 23 Mart 2012 de yayınlanacak olan Monster bölümünde yakışıklı gladiator olarak küçük bir rolde yer alacak..

bu haber ne kadar dogrdur acaba haftaya monsters bolumu yayınlancak fragman cıksa bakıcam salladılarmı yoksa varmı cidden cagatay ulusoy :26:

Artık kesin kararımı verdim bu Emir ve Feriha modern arabeskler hiç gülmücek bu gariplerin yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…