- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
herkese selamlar
burda başroldeki çocuk çağatay ulusoy galiba başka bir dizide görülmüş. eve düşen yıldırım dizisine mi geçmiş fragmanında görmüşler.
herkese selamlar
burda başroldeki çocuk çağatay ulusoy galiba başka bir dizide görülmüş. eve düşen yıldırım dizisine mi geçmiş fragmanında görmüşler.
yok canım ben izledim o diziyi orda değil belki benzetmişlerdir.
yok canım ben izledim o diziyi orda değil belki benzetmişlerdir.
yoo benzetme degil cagatayin ta kendisiydi
yoo benzetme degil cagatayin ta kendisiydi
Eweeett bitti 52.bölüm, izleyemeyenler için özet geçiyorum .. Feriha we Emir'i zehirleyen Cansu , hastaneye kapatılıyor we Halil ortaya çıkıyor ..Sanem ewe dönüyor , Feriha we Emir Rıza'nın elini öpmeye geliyor ama babası kabul etmiyor..yukarıya çıkıyorlar .. Yine adaya gitme planları yapıp gidiyorlar orda güzel wakit geçirip üstüne birlikte oluyorlar.. Hamile olan kız we annesi Aysun we Ünal'la buluşmaya gidiyorlar we Aysun bu kıza destek olmaya karar weriyor.. Newbahar'ı hastaneye bırakan mehmet Lewent Hocaya haber weriyor Hoca Newbahar'ın yanına geliyor we hasta olduğunu öğreniyor..Feriha we Emir adadan döndükten sonra kapıya geliyorlar we kapıda hamile kız we annesi burda bitti..
emirin hamile biraktigini sandigi kiz, hani tek gecelik ilski olan o iste
aynen öyle , bende az önce gördüm wallaha da oydu :) ama oraya yakışmamış kimse kusura bakmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?