Emir'in Yolu Show Tv

seher ferhunddeye benziyor ferhunde leyla sayesinde oğuzun parasını yeni seherde gülsüm sayesinde korayın yatak odasını bile değiştirdi ne gelin

o kiz baskasindan hamile emire yamanmaya calisiyorlar. resim filanda cektiler santaj yapip para koparicaklar. ama kiz safya yakinda eleverir kendini.

cansu ise "ben naptim" deyip kesin kurtaricak onlari yada lara gelicek ama kücük ihtimal. lara gelse cansu kapiyi acmaz. ama riza beyde gelebilir. bakarki kiz dönmedi zaten cansudan killaniyor anahtari alip cikar acar o kurtarir da olabilir.

dizi sezon basindan beri sarmiyor. gittikce kötülesiyor. su ferisle emir iki asik rolü yapmayi becerebilselermis belki yine güzel olurdu ama izlerken kendini kaptiramiyorsun dizi izledigini unutturmuyorlar yani o kadar yapmacik oynuyor ikiside. hele feris ifadesiz ruh. ne diye onu oynatmislarsa bu dizide

Ben bayadır izlemiyorumda reklamlarda görmüştüm hamile olan Cansu mu ve cidden Emir den mi hamile:))

ayyy sonundfa ölediler ya ,ama rızada başa sarıyor hep:26:

olan bitenleri sizin yazilarinizdan ogreniyorum kizlar, cunku uzun suredir bu diziyi izlemiyorum. her seyi abarttikca abartiyolar. aptalca bir sey bulup, 5-10 bolum uzatiyolar ve izleyesim gelmiyo valla.reyting yukseltmek icin yapilan bir suru sey ters etki yaratiyo, ve benim gibi bir suru kisi artik bu diziyi izlemiyo ...

Rıza 50 ilk öpücük filmini seyretmiş izlediği ilk film o olunca etkisinde kalıyor başa sarması ondan galiba :))

herkese selamlar

burda başroldeki çocuk çağatay ulusoy galiba başka bir dizide görülmüş. eve düşen yıldırım dizisine mi geçmiş fragmanında görmüşler.

bu dizi de saykoya bagladi, normal pembe ask mesk dizisiyken neye döndü normal sahnelerde bile altta öyle bir fon müzigi varki , gerim gerim , geriliyorum valla :18:
yeni kizda ferihadan daha güzelmis

bu dizi de saykoya bagladi, normal pembe ask mesk dizisiyken neye döndü normal sahnelerde bile altta öyle bir fon müzigi varki , gerim gerim , geriliyorum valla :18:
yeni kizda ferihadan daha güzelmis

yenı kız mıı oda kımmıs yaw o nerden cıktıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…