• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Cansu Allah belanı versin senin Şizofren ya :47:
Çok gerildim bu bölümde Cansu iperi kopardı tamamen
Gülsüm iyice ma...llaştı
Çocuk olayı tamamen saçmalıktı ya bu ne böyle hayret bişey:27:

ya niye erken bitti ki
insanı bazen aptal yerine koyular nedense tlflarını kullanmak akıllarına gelmiyo salak salak dinliyolar :37:

Son düzenleme:
ya şu mehmet ölse ne kadar mutlu olucam. mal herif, bütün ailenin başına çorap ördü. gitti emir'in arabayı çarptı, feriha ile emir'in birbirlerine açılmalarını engelledi, fingirdek seher'e tutulup feriha'nın yüzüğünü sehere taktı, evlenip seher'i feriha'nın başına musallat etti, feriha'ya meydan dayağı çekip kızın evden kaçmasına sebep oldu, babasına yalan söyledi diye tazminat ödeyecekler şimdi de. şu mehmet ölsün artık of.

saclar peruktu yarıda kesmısler o yuzden

neden kusmadılar kı ya ,akıllarına gelen o olmalıydı once :)

ya şu mehmet ölse ne kadar mutlu olucam. mal herif, bütün ailenin başına çorap ördü. gitti emir'in arabayı çarptı, feriha ile emir'in birbirlerine açılmalarını engelledi, fingirdek seher'e tutulup feriha'nın yüzüğünü sehere taktı, evlenip seher'i feriha'nın başına musallat etti, feriha'ya meydan dayağı çekip kızın evden kaçmasına sebep oldu, babasına yalan söyledi diye tazminat ödeyecekler şimdi de. şu mehmet ölsün artık of.

zaten bu salağın taşkınlıkları, her gördüğü hareket eden nesneye saldırması yüzünden az daha apartmandaki işlerinden de olacaklardı. bıktım bu karakterin dangozluklarından. bu kadar kereste olunmaz.

evet gülsümün saçlrı peruktu ztn üst kısmını doğr dürüst göstermediler bile. ayrıca zehrlendi mi yani ikisi de nolamazzz

dizi iyice saçmalamaya gidiyor artık sarmamaya başaldı ama genede izlettiriyor....çocuk meselesi saçmalık....gülsümden bi cacık cıkmaz bunu anladım iyice.feriha desen onuda anlamakta güçlük çekiyorum o kız o kadar kötülük yaptı gitti gene onun evine.bu diziye biran önce heycan katmaları lazım basit numaralar buluyolar ya

Ne bu ya ilk önce Halil'in psiko halleri şimdi Cansu'nun neden diziye Testere görüntüsü vermek istiyorlar anlamadım..Hamilelik olayı iyice zırva olmuş..senaristlere sesleniyorum şu insancıklara ara sıra güzel roller yazında aşkı yaşasınlar hep acı hep acı..daha geredeğe giremeden ölecek zavallılar..bri şu Mehmetle karısını dövse sevabına ne güzel olacak..ve en son Koray mı salak yoksa Gülsüm mü anlamadım gitti..

resmen olayı brezilya dizilerine çevirdiler....hatırlayanlar bilir
aynı sahneler tanıdık:37: baştan güzel başlayıp sonuna
doğru bu kadar konuyu abartmanın mantığını da anlamış değilim...:52:

Severek izliyorum ama harbi saçmaladılar çocuk olayı başlı başına fiyasko.
Cansu gerçekten düzelse daha güzel olurdu tamam psikolojık sorunları var ama ille katil mi olması gerekiyor hayret bişey:51:
Gülsüm tam bi hayal kırıklığı zaten,Koray da öyle...

Bide şu Mehmet yokmu onun çıktığı sahnelerde tvyi değiştiresim geliyor,sanki bütün Dünyanın yükünü onun omzuna vermişler
Hayattan bezmiş konuşamya bile mecali yok gibi.
Birde acayip kılıbık Seher ne derse onu yapıyo Tam Ö..küz ya tam

ne olurdu yani, bir bölümde de mutlu olsa şu yavrucaklar (yavrucak derken emiri kastettim)
bence feriha onu haketmiyo
aslında o ölse de emir şu hamile kızlamı evlense ne

Severek izliyorum ama harbi saçmaladılar çocuk olayı başlı başına fiyasko.
Cansu gerçekten düzelse daha güzel olurdu tamam psikolojık sorunları var ama ille katil mi olması gerekiyor hayret bişey:51:
Gülsüm tam bi hayal kırıklığı zaten,Koray da öyle...

Bide şu Mehmet yokmu onun çıktığı sahnelerde tvyi değiştiresim geliyor,sanki bütün Dünyanın yükünü onun omzuna vermişler
Hayattan bezmiş konuşamya bile mecali yok gibi.
Birde acayip kılıbık Seher ne derse onu yapıyo Tam Ö..küz ya tam

aynen katılıyorum

ay resmen zehirledi ya manyak kız sinir bir tipi var zaten yani bende anlamıyorum okadar şey yaptı ferihaya kız git sen evine yani dizi işte .

acayip soğudum diziden, şu hamilelik davası çözümlenene kadar izlemiycem. en son yüzük meselesi yüzünden soğumuştum, izlememiştim 5 bölüm. uzatıcaz diye iyice saçmaladılar.

ooo halıl gıttı cansuu geldı
korku fılmı gıbı oldu ıyıce :26:
ama ben o emırden hamıle olan kıza bayıldım ya rüya mı neydı
gözlerı felan çok güzel :1: acaba aysun mu buldu bunları demeden edemıcem amaa :37:

feriha ile emir kavusamayacakmi yaa sonu nasil biteceekk
o kedi gozlu kiz nerden ciktii pisirik gebeymiss saf gibi bisey yaaa hamileligini bile gec ogrenmiss aklin nerde manyakk
hicmi regl tarihini bellemedinn
anasi olcak karii yasal tarihi cok tan gecmis kurtajin ogrendigimizde dedii demekki 4 aylikmiss saftirik seyy
ayyy yaa gerildimmmmm
once halil simdide cansuuu tam psikopatlarr nasil kurtulcaklar aceppp

Son düzenleme:
Back