• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bu dizi deli ediyor beni.bu hamilelik de nerden çıktı.biri hamile diye mecburmu ya ferihadan boşanmaya.ne oluyo şimdi of oof

anaa kım hamıle desenıze bırı dogurcak :D bu arda ben bayagdır ızlemıorum ferıhayı cumagunku bolumde pek bı guzel geldı ferıha bana ya enteresan demkı evlılık yaradı hatuna:D

Artık daha bakımlı Feriha eskisi gibi paspal çıkarmıyolar bende dikkat ettim.
Son bölümde baya bir fark vardı :31:

bari bi gerdege soktursalardi su garipcikleri. zaten hic sevgili rolü yapamiyorlar birlikte iyice kabak tadina dönmeyebasladi. yaa sanki birbirleriyle zorla dizi cekiyorlarmis gibi hic iki sevgiliyi sevenleri yansitmiyorlar. insann biraz daha samimi icten oynar. sanki gercek hayatta birbirlerinden nefret ediyorlarmis gibi aralarinda bi husumetmi var bunlarin. belkide sevgilileri izin vermiyordur kiskancliklarindan.

hamilelik masalida diger dizileri tekrarliyor gibi. herseyin bi ömrü oldugu gibi dizilerinde bi ömrü var onu uzatmasalarda is tadinda kalsa....

levent cici cocuk onu al sen ferihada bari de, bize emirle sevgililerin bir arada olduklarinda sürekli kafa kafaya tokusturduklari masalini yazmayin. belki leventle daha iyi yansitirsiniz iki sevgili rolünü. daha dogrusu levent yansitir en azindan.

ruya falandir diye dusunmustum fragmanni gorunce degilmis aaa zehirledi vallahi:47::47::47:

Son düzenleme:
Back