• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

dizinin su ikinci fregmandaki hareketli müzigine ve emire bayiliyorummmmmm
bu müzik önceleri sanem tekneye cikarken cok calardi sonra kesilmisti simdi bizimkilerle emir feriha sahnelerinde yine caliyor bayiliyorum yaaa süper bi müzik emirde süper bi cocuk :52:

dizinin su ikinci fregmandaki hareketli müzigine ve emire bayiliyorummmmmm
bu müzik önceleri sanem tekneye cikarken cok calardi sonra kesilmisti simdi bizimkilerle emir feriha sahnelerinde yine caliyor bayiliyorum yaaa süper bi müzik emirde süper bi cocuk :52:

aynen aynen bende o müziğe bayılıyorum yaa:51::51:

o ses çok dikkatimi çekti birlikte olduğu bir kız vardı ona ait olabilir tahminlerimde yanılmıyorsam tabii :36:
hamile mi acaba :31: aradan kaç ay geçmiş eğer hamileyse karnı belirginleşmiş olmalı yoksa saçma bir durum olucak :51: hem ne malum başkasından olmadığı bebeğin her gün biriyle birlikte oluyordur sanki emirle birlikte oldu ilk defa :9:
emirin bebeği geledursun ferihada bunu duyduktan sonra boşansın (o vuslatın olmaması boşuna değil belliydi ayrılacakları) sonra gidip leventle evlensin işte alın size mutlu son senaristlerinde istediği bu değilmiydi zaten reytingler gittikçe düşüyor :63::63:
çok saçmaladım ama gidişat bu yönde :51::51:

Huylu huyundan vazgeçmezmiş, Feriha'nın babası kızı yine tepeden inme vericek "madem ciddisin al!" nerde kaldı bu adamın evlat sevgisi anlamadım

şu koraya sinir oluyorum ne güzel seven biri var seni sen git handenin peşine daha .kız hırsından üzülüyor seviyormuş elde edemediği için hırs yaptı kız yenilmek istemiyor inadından yapıyor eskiden sevmiyordu korayı sallamıyordu emire aşıktı baktı emiri elde edemedi şimdi korayı istiyor .erkekler çok kör ben olsam yüz vermezdim ona neler çekti koray onun yüzünden şimdi hemen affetti kızı ne saçma.

şu koraya sinir oluyorum ne güzel seven biri var seni sen git handenin peşine daha .kız hırsından üzülüyor seviyormuş elde edemediği için hırs yaptı kız yenilmek istemiyor inadından yapıyor eskiden sevmiyordu korayı sallamıyordu emire aşıktı baktı emiri elde edemedi şimdi korayı istiyor .erkekler çok kör ben olsam yüz vermezdim ona neler çekti koray onun yüzünden şimdi hemen affetti kızı ne saçma.

aynen öylee vallahh..sacmalık ıste

Bende Mehmete sinir oluyorum kendi evlenmeden önce Seherle Yatmıyomuydu
Kendileri çokmu namuslu yani?? Feriha namuzsuz oldu hayret bişey ya.
Elime verseler boğacam şu Mehmet ö,,küzünü

Bu dizi artık o kadar zekice kurgulanıyor ki bir sonraki bölüm de ne olacağını tahmin bile edemiyor insan ! Çook ilginç olaylar oluyor şaşıyorum doğrusu :53: Acaba bu zeki senaryoları yazmak için kaç günlerini heba ediyorlar :26: :37::37::37:

[video=dailymotion;xp798p]http://www.dailymotion.com/video/xp798p_adyny-feriha-koydum-51-bolum-1-fragman_shortfilms[/video]

Son düzenleme:
anaa kım hamıle desenıze bırı dogurcak :D bu arda ben bayagdır ızlemıorum ferıhayı cumagunku bolumde pek bı guzel geldı ferıha bana ya enteresan demkı evlılık yaradı hatuna:D

Back