• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

tuyolarrrrr
Feriha : Baba ben geldim ..

(Rıza kızının gelmesıne cok sevınır fakat bellı etmez. Feriha hemen kosar babasının ayaklarının dibine babasının elini dudaklarına getirir öper.)

Feriha : Baba ben hata ettım nolur affet benı..

(Mehmet Ferihaya bagırır ve onu kapı dısarı etmek ister. Rıza Mehmete.. )

Rıza : Mehmet ! Ne yapıyorsun sen baban burda dururken !! bu evde kararları sen mı verır oldun !! Feriha hiçbir yere gitmeyecek.. onu okuluna hergun götürüp getireceksin.

Mehmet : Ama baabaa o bizim namusumuz………

Rıza : Mehmet dedim bitti dediğimi yapacaksın..

( Ferihanın gözleri parlar babasına sarılır Rıza da kızını cok özlemıstır ama belli etmez.. Rıza Ferihaya bundan böyle telefon yok ! okula mehmetle gidip geleceksın der.)

Rıza : Anlasıldı mı Feriha der !

Feriha : Tamam babam der..

( Feriha odasına gecer ve yatagına oturur babasını ve evını ozlemenın ozlemı ıle aglar aglar aglar… İçi adeta kavruluyordur aslında onun içini yakan Emırdır.. çünkü Feriha Halası ile konustuklarını Emıre soylememıstır.. Tekrar eve Emırle gorusmeme sartı ile donmustur bunları düşünüp düşünüp gece sabaha kadar aglar Feriha.. Emirsiz yapamayacaktır ama Babasıınında onun yuzunden kalp krızı gecırmesı Ferihayı içten etkilemiş ve korkutmustur ve bu yuzden babasına birsey olacak korkusu ile emire sırt cevırmstır… Sabah olur Ev halkı uyanır Feriha da kalkar ve kahvaltıyı hazırlamakta halasına yardım eder sabaha kadar agladıgı için Ferihanın gözleri şişmiştir.. Halası durumu anlar ve Ferihaya içten üzülür kafasını umutsuz bir sekılde sallar.. Emırse babasının teklıfını kabul etmıstır artık o eve gitmeyecektır tazmınat davasını da ıptal etmıstır.. Emır Ferihayı cok merak eder aradan topu topuna iki gun gecer ama Ferihadan çıt yoktur.. o gun sabah Feriha artık okula gitmek istedıgını babasına soyler rızada tamam der ve Mehmete Ferihayı okula bırak der. Yola cıkarlar Emirde okuldadır Ferihanın okula gelebilecegı düşüncesi ile okulda resmen nöbet tutuyordur.. Memet Ferihayı okula bırakır aksama alırım senı der ve okuldn ayrılır emır ferihayı gorur ve memetın gitmesını bekler sonra Feriha okula girer emırı gorur ama pek konusmaz selam bile vermez Emir hızlı hızlı Ferihanın yanına kosar ve Ferihaya ; ...

Feriha okula girer emırı gorur ama pek konusmaz selam bile vermez Emir hızlı hızlı Ferihanın yanına kosar ve Feriha ne oldu aksam der )

Feriha : Emır babam benı affetti der (ama hiç mutlu degıldır emır bunu anlar ve)

Emır : Sevındım buna Feriha hersey iyiye gidiyor tazmınat davasını da iptal ettirdim yalnız apartmanda oturmama karsılıg ile zaten bu pek sorun değil yakında herkess evlı oldugumuzu ogrenecek der.. ( Ferihadan ses cıkmaz aglayacak gibidir Emır Ferihaya Feriha ne oldu bir sorun mu var yoksa eder ve Feriha Emıre....)
Feriha : Emir ben cook ozur dilerim Ben eve senınle bir daha hiç görüşmeme şartı ile geri dondum özür dilerim Emir der.

Emir : Feriha sen ne diyorsun sakamı bu bana bunun saka oldugunu soyle bız senınle neler yaptık Feriha elendık biz senınle bunları nasıl hiçe sayarsın Feriha cevap ver Feriha !!

Feriha : Emır ben emır ben Gercekten ozur dilerim Emır biz imkansızız bunu gormuyormusun haa ailelerimiz düşman ben aileme bır kez sırtımı dondum ne oldu neler oldu gordun ben bu yükü kaldıramam Emır yapamam.

Emir : Feriha neyi yapamazsın ha neyi senın için herseyı yaptım mutlu ol diye ama sen Feriha bize ne yaptın ha nee Hayal kırıklı sadece hayal kırıklıgı.

( Feriha onune egılır ve aglar Emırse hala konusuyordur )

Feriha : Emır ben bosanmak istiyorum kımseler duymadan bosanalım Emir der..

Emir : Feriha sen bizden vazgeçmişsin resmen ….. ( Der ve Feriha ayaga kalkar Emır bu bizim için en iyi olanı inan bana der ve gider.)

Emiir ; ( Emir arkadan Ferihaya bagırır ne yanı bizim için iyi olan birbirimizden vazgecmek mi.. !! der ve arkadan bakakalır..)

( Aksam olur Memet Ferihayı gelir alır O aksam yemekler yenır ve Feriha yine odasına kapanır gunler boyle gecer Feriha artık okula da gitmiyordur çunku Emirsiz hiç birseyın anlamı yoktur.. Ferihanın bu durumu Rızanın da gozunden kaçmamıstır.. Bir aksam yine boyle olur Feriha odasına gecer ve kapı çalar tam o sırada gelen

devamı yarın :D:D

Feriha okula girer emırı gorur ama pek konusmaz selam bile vermez Emir hızlı hızlı Ferihanın yanına kosar ve Feriha ne oldu aksam der )

Feriha : Emır babam benı affetti der (ama hiç mutlu degıldır emır bunu anlar ve)

Emır : Sevındım buna Feriha hersey iyiye gidiyor tazmınat davasını da iptal ettirdim yalnız apartmanda oturmama karsılıg ile zaten bu pek sorun değil yakında herkess evlı oldugumuzu ogrenecek der.. ( Ferihadan ses cıkmaz aglayacak gibidir Emır Ferihaya Feriha ne oldu bir sorun mu var yoksa eder ve Feriha Emıre....)
Feriha : Emir ben cook ozur dilerim Ben eve senınle bir daha hiç görüşmeme şartı ile geri dondum özür dilerim Emir der.

Emir : Feriha sen ne diyorsun sakamı bu bana bunun saka oldugunu soyle bız senınle neler yaptık Feriha elendık biz senınle bunları nasıl hiçe sayarsın Feriha cevap ver Feriha !!

Feriha : Emır ben emır ben Gercekten ozur dilerim Emır biz imkansızız bunu gormuyormusun haa ailelerimiz düşman ben aileme bır kez sırtımı dondum ne oldu neler oldu gordun ben bu yükü kaldıramam Emır yapamam.

Emir : Feriha neyi yapamazsın ha neyi senın için herseyı yaptım mutlu ol diye ama sen Feriha bize ne yaptın ha nee Hayal kırıklı sadece hayal kırıklıgı.

( Feriha onune egılır ve aglar Emırse hala konusuyordur )

Feriha : Emır ben bosanmak istiyorum kımseler duymadan bosanalım Emir der..

Emir : Feriha sen bizden vazgeçmişsin resmen ….. ( Der ve Feriha ayaga kalkar Emır bu bizim için en iyi olanı inan bana der ve gider.)

Emiir ; ( Emir arkadan Ferihaya bagırır ne yanı bizim için iyi olan birbirimizden vazgecmek mi.. !! der ve arkadan bakakalır..)

( Aksam olur Memet Ferihayı gelir alır O aksam yemekler yenır ve Feriha yine odasına kapanır gunler boyle gecer Feriha artık okula da gitmiyordur çunku Emirsiz hiç birseyın anlamı yoktur.. Ferihanın bu durumu Rızanın da gozunden kaçmamıstır.. Bir aksam yine boyle olur Feriha odasına gecer ve kapı çalar tam o sırada gelen

devamı yarın :D:D

Bunları kendin uydurmuyodursun inşallah :1::1: ama geçen seferde tüyo verilmişti onu verende senmiydin hepsi doğru çıkmıştı nerden buluyosunn:27::27:

Bunları kendin uydurmuyodursun inşallah :1::1: ama geçen seferde tüyo verilmişti onu verende senmiydin hepsi doğru çıkmıştı nerden buluyosunn:27::27:
uydurdugumu dusnuyıorsan okuma gecen seferkıler dogru cıktı dıyorsun bıde senmı uyduruyorsun dıyoırsun tovbe estfrullahh dahada yayınlammm bekle haftaya kadar

ferihada sıktı artık ya evlenirken dusunmedi bunları simdi bosanalımmı diycek yani:53: emir bırak ya su kızı hep trip hep trip ben sıkıldım cocuk ne dese kız nem kapıyo:27:

Son düzenleme:
finale kadar bunlarin ayriliklarini izleyecegiz ..finalde de dugun yapip bitirirler..evli mutlu bolumler hic hayal etmeyelim :51:

Artık bu diziyi izlerken fenalık geçiriyorum. Ciddi manada of aman! moduna giriyorum. Bu nedir ya! Hiç mi gülmez bir insan? Saçmalamışlar iyice :27:

ben iki haftadır izlemiyorum ve hiçbir şey de kaçırmıyorum belli ki:24: fragmanı da merak edip izlemiyorum pek:19: yalan dünya izliyorum:21::21:

ben iki haftadır izlemiyorum ve hiçbir şey de kaçırmıyorum belli ki:24: fragmanı da merak edip izlemiyorum pek:19: yalan dünya izliyorum:21::21:

Aynen bende bakmıyorum artık Feriha'ya.Yalan Dünyaya bakıyorum ve bayılıyorum,çok güzel :1:

Bu olumsuzluklar abidesi Feriha yüzünden diziden soğumaya başladım..insanlara diziyi seyrettiriyorsunuz ama o insanlar o diziyi seyretmenin keyfini bazen olan küçük mutluluklarla seyretmek ister ne bu herkesin eline ver bir kalas vur vur vur hep mi böyle olur bir ya yeter yani..Emir bak çocum Feriha'nın durum belli sen bırak 5 6 bölüm daha oyalansın git biraz gecelere ak sonra dön gel o anca kapayı şarj eder annen yeteri kadar burnundan getiriyor Ferihanın..

Son düzenleme:
Back