• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

katılıyorum kızlar bu dizi böyle giderse biter tamam hayal ürünü ama biraz gerçekçi olsun ya her bölümde 50 tane tesadüfmü olur biz hiç gerçek hayatımzda bu kadr tesadüfle karşılaşmıoruz sanki hepsi aynı sokakta yaşıyorlar ferihanın abisi emirin arabasını çarpar
lara ile emirin telefonu karışır
senemin şu üvey kızı emire aşıktır
ferihanın annesi handenin evinde çalışır
hande ve annesi lara ve annesiyle samimidir

başka daha neler vardı kızlar unuttuğum
birde şu günce midr nedir ne kadr ahlaksız bişey :D ben normalde ileri görüşlü bir insanım ailemde aynı şekilde ama bu kadarı da ayıp yaa nereye gidiosun eve mi hmm demek eve benmde biraz yatağa ihtiyacım var geliimmi e hadi gel bi ihtiyacını gideriiim sonra .... hadi eywallah yuh yaaa

vahide gördüm hep aynı rollerde
hazal kaya dan iyi bi performans beklemek zaten hata:52:
bi ferihanın babası iyi
diğerlerini bas çöpe:37:
kadroda senaryoda berbat:82:
yarısında kapattım

giderek soğumaya başladım hele o laramıdır nedir nerden buldularsa torpilli falanmı acaba kızda rol yeteneğini bırakın tipte yok odun yutmuş gibi sinir oluyorum,senaryo sıfırın altına indi önceleri ilgimi çekmişti ama şimdilerde çok sıkılıyorum bugün doğru düzgün takip etmedim açıkçası

Son düzenleme:
giderek soğumaya başladım hele o laramıdır nedir nerden buldularsa torpilli falanmı acaba kızda rol yeteneğini bırakın tipte yok odun yutmuş gibi sinir oluyorum,senaryo sıfırın altına indi önceleri ilgimi çekmişti ama şimdilerde çok sıkılıyorum bugün doğru düzgün takip etmedim açıkçası

Yemin ederimki daha ilk gördüğümde aynı şeyi düşündüm örneğin kızda ki göbeği görünce bu bence torpilli girmiştr bu diziye dedm çünkü gerçekten odun gbi bi kız

arkadaşlar ben başını izleyemedim de geçen bölümde feriha elinde ekmek sepetiyle emiri görmüştü orda ne oldu??

Emir Feriha'ya yüzünü dönene kadar ekmek sepetini oradaki bi arabanın arkasına attı.
Emir, Sanem Hanım'ı Feriha'nın annesi zannetti. Üstünde eşofman olduğundan, sabah yürüyüşümü falan filan dedi :49:

Katılıyorum sizlere, çok tesadüf dolu.. Saçmalamaya başladılar iyice.. Her şeyin sonunda bir tesadüf çıkıyo .. Böyle giderse dizi iyice bayıcak .. :97:

film i begeniyordum ama saçmalamaya başladılar.kaptıramadım kendımı. bencede annenin konuşması cok yapmacık:19:su modacının kızı vaya piskopat tipli sinir oluyorum kıza bıde yurumesi acayıp gobegını sısıresısıre yuruyor .ayakları falan yururken acayıp robot gıbı:27:boyle gıderse tutmaz bıter:19:

çok hoşsun yaa çok güldüm yazdıklarına ben de laraya sinir oluyorum o nasıl bir göbek yaa birde özellikle kiloş giydiriyorlar kıza daha bir komik oluyor

nasıl bişeyse her olayda feriha bi şekilde aklanıyo ve herşey onun istediği gibi oluyo
böyle oldukça inandırıcılığı kalmıyo bence dizinin:19: bidahaki bölümde ne olcağını az buçuk kestirebiliyosun

Bir dahaki bölümde,Hande Feriha Emir ve arkadaşlarını evindeki bi partiye davet eder,o gün de ne

tesadüftür ki annesi temizliğe gelmiştir,hizmetçi yetişemez işlere o da yardım eder ve ŞOKKKKKKKK..!:53::53::53:

Annesiyle Feriha gözgöze gelir,Hande Ferihanın gözü önünde annesini aşağılar,o da korumaya çalışır

ve Emirin gözünde fakirlere sahip çıktığı için bi derece daha yükselir...

Aynı senaryo Ferihanın evimiz diye tanıttığı Cansuların evinde de gerçekleşebilir,tabi onlar mutlaka

yurt dışındadır vb.... böyle devam etmesi muhtemel...

Ha sonra da Hande Ferihanın gerçek kimliğini öğrenir ve ona şantaj yapar,Emirin yakasını bırak yoksa

herşeyi anlatırım diye,o da zavallım kendinden soğutmaya çalışır çocuğu ...

Daha yazayım mı?
:27:

Ya bu kadar olur yani,fragman çıkmadan olabilecekleri yazmıştım,aynısı çıktı yaaa...:60:

Bu kadar mı klişe bi senaryo olur........çok sıkıcı,bayıyo resmen,hele annesinin konuşmasına

katlanamıyo insan...:27:

Hele bi de bütün olayların Ferihanın ve ailesinin başına gelmesi de çok ilginç...

Back