• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

iste fragman=))

[video=youtube;4kHeCnQ3B68]http://www.youtube.com/watch?v=4kHeCnQ3B68[/video]

bu Hazal daha hoştu aşkı memnuda sanki..
niye saçlar sarıldığı halde o kadar bakımsız duruyo ki anlamadım..
yani Emirin bu kıza abayı yaktığına inanmak güçleşiyo bu haliyle..

evet yaaa hazal kaya aşkı memnuda cidden çok hoştu gerçi burda fakir bir aile kızını oynuo orası da var :44:

Orda Ziyagildi. Burda fakir bir ailenin kızı.

Mecburlar daha da çirkinleştirmeye inandırıcılığını yitirir yoksa.

Ama yine de okuldaki hali evdeki o bol bol pijamalara göre çok çok hoş

Maşallah üst komşusu zengin kızın bütün kıyafetleri de ferihaya cuk oturuyo, mesela o mor elbise, diğer kız gayet şişko ama ferihaya tam oldu elbise.
tabi ayakkabı numaraları da aynı.
ayrıca artık o elindeki koskoca sepete de bi kılıf bulursa-ki bulmuş- yuh derim ben.

Orda Ziyagildi. Burda fakir bir ailenin kızı.

Mecburlar daha da çirkinleştirmeye inandırıcılığını yitirir yoksa.

Ama yine de okuldaki hali evdeki o bol bol pijamalara göre çok çok hoş

tamam masalcım da,okulda apt komşusu arkadaşının kıyafetleriyle,ayakkabılarıyla geziyo.. saçları sarılmış,bukle falan..

Maşallah üst komşusu zengin kızın bütün kıyafetleri de ferihaya cuk oturuyo, mesela o mor elbise, diğer kız gayet şişko ama ferihaya tam oldu elbise.
tabi ayakkabı numaraları da aynı.
ayrıca artık o elindeki koskoca sepete de bi kılıf bulursa-ki bulmuş- yuh derim ben.

Diğer kız Hazal'dan çok farklı da değil. Hatta belki de daha zayıf.

Hazal zayıf biri değil, göğüsleri tutar o elbiseyi hiç bi tarafı tutmasa.

tamam masalcım da,okulda apt komşusu arkadaşının kıyafetleriyle,ayakkabılarıyla geziyo.. saçları sarılmış,bukle falan..

Yani canım onun kıyafetlerle gezmese kendi kıyafetleriyle gezse nasıl hoş görüncek ki. Saçlar da doğal halmiş gibi de duruyor açıkcası. Maşadan çıktığı o kadar da belli değil. Öyle saçlara sahip insanlar var. Ama dizide abartı çok fazla o konuda katılabilirim sana.

demek istediğim,
hazal bu haliyle,okulun en yakışıklı,zengin ve popüler erkeğini kendisine aşık edemez bence..
saçma yani..
vs vs..
ateşim var hastayım biraz da,düşüncemi doğru aktaramadım sanırım..

demek istediğim,
hazal bu haliyle,okulun en yakışıklı,zengin ve popüler erkeğini kendisine aşık edemez bence..
saçma yani..
vs vs..
ateşim var hastayım biraz da,düşüncemi doğru aktaramadım sanırım..

Geçmiş olsun megcim dikkat et kendine :43:

Evet haklısın Emir Feriha'ya fazla gelir bu halde. Nihal ziyagil olsa neysee :27:

Emir de çok hoş ama yaa

Geçmiş olsun megcim dikkat et kendine :43:

Evet haklısın Emir Feriha'ya fazla gelir bu halde. Nihal ziyagil olsa neysee :27:

Emir de çok hoş ama yaa

ferihayı bir kaç bölüm sora bebek gibi bir kız yaparlar genelde öle olur yaaa türk filmlerinde :52:

Bir de beni rahatsız eden görüntü Emir'in yanında Feriha'nın boyu çok kısa duruyor. Mor elbiseyi giydiği gece göğüsleri iğrençti. Saçları orada güzel olabilrdi ama süklüm püklüm saçlarla geziyor bu dizide Hazal Kaya'yı çok çirkin biliyorum.

Bir de beni rahatsız eden görüntü Emir'in yanında Feriha'nın boyu çok kısa duruyor. Mor elbiseyi giydiği gece göğüsleri iğrençti. Saçları orada güzel olabilrdi ama süklüm püklüm saçlarla geziyor bu dizide Hazal Kaya'yı çok çirkin biliyorum.

aynen cnm yaaa o nasıl bir göğüstü öleee :53::53: göğüs büyük olabilr ama bu kadar sıkıştırılıp çirkinleştirilmez yaaaa berbattıııı :50::50:

o mor elbiseyle cidden çok iğrençti :53:
o soğukta zaten çanta yok ceket yok elini kolunu sallaya sallaya geldi :27:

bence ferıha boylede çok guzel..yoksul bı alesı var sonuçta anca bukdr yapıyolar..nasıl fön çektırsın mesela :27: emır ın dıkkatınıde onun dıger kızlardan farklılıgı ve ıyılıgı çekıyo bnce.guzellık sonra

Back