• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

size geleceğin çiftlerini söyleyim.handeyle ferihanın abisi,ferihanın apartmandaki arkadaşıyla emirin arkadaşı

Ben de haftaya olacakları yazayım. Feriha bu otel yalanından da kurtulacak. Emir, Sanem Hanım'ı Feriha'nın annesi zannediyordu. Otele yıl dönümü kutlamaya geldiklerine göre Feriha mutlaka orada birşey uyduracaktır. Emir o oteli Feriha'nın babasının zannedecek:60:

Ben de haftaya olacakları yazayım. Feriha bu otel yalanından da kurtulacak. Emir, Sanem Hanım'ı Feriha'nın annesi zannediyordu. Otele yıl dönümü kutlamaya geldiklerine göre Feriha mutlaka orada birşey uyduracaktır. Emir o oteli Feriha'nın babasının zannedecek:60:

evet kesinlikle ;)
bizimkilerin evlilik yildönûmû bende jest olsun diye hizmet ediyorum diyecektir :))))))
ama hande gerçektende terbiyesizin önde gideniymis! bu kadar düsülmez ki bir insanin pesine cnm, annem izlerken arsiz kiz, terbiyesiz kiz diye sayiyordu :)))))

sanirim bu aksam tekrari var.. ole gormustum bi show tv nin yayin akisina bak.. mutlaka yazardir.. olmadi diziiizle. den izle.. reklamsiz ve rhat .d

filmin en saçma en gereksiz yeri
annenin ferihayı dövdügü döverken de
aç her yerine bakıcam kiminle yattın lafıydı
pardon ama ne alaka ya
neresine bakıpta ne anlayacaksın be kadın
sinirlerim bozuldu o sahnede o nedir ya

Ya bu kadar olur yani,fragman çıkmadan olabilecekleri yazmıştım,aynısı çıktı yaaa...:60:

Bu kadar mı klişe bi senaryo olur........çok sıkıcı,bayıyo resmen,hele annesinin konuşmasına

katlanamıyo insan...:27:

Hele bi de bütün olayların Ferihanın ve ailesinin başına gelmesi de çok ilginç...

ilk bölümünü ilgi ile izlmeiştim bendee
sıradan bir senaryosu var yaaa dedigin gibi herşey onların
başına geliyorrr
her ylandan kurtuluyorrr vee anneninn konuşmsıda bayıyorrr
ama izliyorum yinede ölesineee

hanımın çiftligini izlemekten iidir:9::9:

Feriha'nın annesi soyun aç memelerine bakacağım dedi ya :53: iğrençti o bölüm

Son düzenleme:
orasina burasina bakip anlasiliyor sanki? ne alakaydi o sahne, eskiden oyle biseymi vardi yoksa??

annesinin ferihaya oyle davranmasini begenmiyoruz ama bolumun en heyecanli yeri orasiydi, ikiside guzel oynamis bence. biraz heyecan gelmisti ama hemen yelkenleri suya indirdi zehra hanim teyze

Dizi çok basit senaryoyla hazırlanmış evet izlerken böyle olcak diye tahmin ettiklerimiz çıkıyo
ama ben yinede her hafta izliyorum merakla:90:
bence Lara'yla ferihanın abisi yakınlaşcak:27:
Rümeysa hanımın oğluda zehra hanım teyzeye yazılıyo zaten inceden:27:

beni de baba bayıyo.. sanki o bir cümle kurarken saatler geçiyo:1:

Evet senaristler yeni mezun herhalde bende onları proffesionel bulmadım, film işte gerçekle alakası yok zengin kapıcı ile evlenecek bizide inandıracaklar , davul dengi dengine çalar parada parayı çeker,günümüzde öğretmenler dahi evde oturan kız ile evlenmezken !

zehra ne güzel para kazanıyo eve katkı yapmaya çalışıyo rıza onada karşı çıkıyo sanki borç benim borcum
çok bayık bi dizi ama işyerinde vakit geçirmek için birebir:34:

ben en cok ferihanin annesinin pazardan geldiginde sevincle kocasina recellerini nasil dizdigini bir tanesini hemen sattigini anlatirken kocasinin ona terslemesine uzuldum..gercek hayatta gordugumuz seyler kucucuk bisey mutlu ederken insani sevincini paylasmak istediginde heyecaninin yerini hayal kirikligi almasi

feriha güya hep apartmandaki arkadaşının eski giysilerini giyiyormuş ya.okızda ben doğru düzgün bir giysi görmedimki.

Ne yapalım daha berbat dizilerde var kötünün iyisi, ben izlememde kızım ısrar ediyor bende eleştiriyorum oyuncular dandik olsa kesinlikle izlemem ,izletmem alay edip dururum var zaten alay ettiğim dandik diziler ruhlara zarar

Back