• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

feriha güya hep apartmandaki arkadaşının eski giysilerini giyiyormuş ya.okızda ben doğru düzgün bir giysi görmedimki.

hakkaten yaa orda bi çelişki var ztaen..kız hiç topuklu giymiyor ne bileyim elbiseler falan..ama ferihanın kiler hep öyle
bu arada feriha bişey uydurdu galiba çünkü fragmanda handenin suratı bozuktu diğerleri gülümsüyordu.bide saçam gelen şu..
zehra ferihanın görüntülerini gördü kızdı bağırdı çağırdı..demediki senin ne işin var o kızın cd sinde..ben bi eve temizlğe gittim handeydi adı bilmemne bişeyler diyebilirdi..ferihada sormadı hiç..böyle saçmalık olurmu ya

Feriha diziden kovulursa izlemem

yeni fragman çikmis show tv'de , mehmet dayak yiyor emir'in babasinin adamlarindan (konusmaya gitmisti)
sonra feriha neden cansu'ya emir senin için ne kadar önemli diye sordu anlam veremedim???
cumayi bekliyorum sabirsizlikla :)))

proje için garsonluk yapıyorum falan gibi saçma sapan ama ordaki herkesin koşulsuz inanacağı bi yalan bulur çıkar işin içinden :36: saçmaa:19:

gelecek vaad eden bir diiz degil zaten klasik bir senaryoo
bi dolu yalan ama hepsinden sıyrılan bir kızz:27:

8. Bölüm
EMİR FERİHA'NIN YALANINI YAKALIYOR...
ZEHRA'YA BÜYÜK ŞOK...

Otelde gerilimli anlar yaşayan Feriha, ailesinden gelen haberle neye uğradığını şaşırır. Hastanede geçen gece, aile fertleri için kolay olmayacaktır. Zehra ve Feriha, olanlardan kendini sorumlu tutan Mehmet'e destek olmaya çalışır.

Babasının başına gelenlerden büyük vicdan azabı duyan Mehmet, borçla ilgili Ünal'la konuşmak isteyince Ünal'ın korumalarından dayak yer. Mehmet, yardımına koşan Emir'le de karşı karşıya gelir.

Öte yandan aşıklar, Feriha'nın kısıtlı özgürlüğü ve altında ezilmeye başladığı yalanlarının etkisiyle ilk aşk heyecanının tutukluğunu üzerlerinden atamaz. Emir, kalbinin ezberini bozan Feriha'yı ürkütmemek için, ona bir şey belli etmemeye çalışsa da, aşklarındaki bu tutukluğun içten içe sıkıntısını çeker. Cansu'nun takıntılı duyguları ise Feriha'yı Emir'le ilgili Cansu ile konuşmaya iter.

Zehra, Mehmet için endişeliyken bir yandan da baba oğul arasındaki buzları eritmeye çalışır. Bu sırada, başı sıkışan Gülfidan'a da yardım elini uzatır. Okulda ise, hamile olduğunu öğrenen Günce'ye uzanan dostluk eli Feriha'dan başkasının değildir. Doğum günü gecesinden eli boş dönen Hande ise tam yenilgiyi kabul etmek üzereyken eline Feriha'yı zor durumda bırakacağı büyük bir koz geçer.

Feriha'yı beğenen Halil ve ailesi Rıza'yı ziyaret etmek ister. Rıza ve Zehra, basit bir geçmiş olsun ziyaretinin ötesinde olduğu belli olan bu ziyaret yüzünden ters düşer. Ne var ki, tam da misafirlerini ağırlarken çalan kapı, Zehra ve tüm aile için kötü bir sürprizin habercisi olur. Öte yandan Emir ise, bir anda Feriha'nın yalanlarından biriyle yüzyüze gelir ve büyük bir şok yaşar.

üffff acaba hangi yalani ortaya çikacak.... ??? :18: :18:

Anne rolünü iyi oynamıyor çok yapmacık

Kesin ferihanın annesinin şimdi gideceği ev emirlerindir :d

Son düzenleme:
Evet kesin Emir'in evine temizliğe gidecek. Bu kadar tesadüfler baygınlık getirdi. Birazdan nöbete gideceğim oyalanayım diye izliyorum. Sıkıldığım halde izlemekten de vazgeçmiyorum. :1:

günce mağdur mu oldu şimdi.bi anda masum oldu.korayın yerinde olsam ne yaparsan yap derdim.utanmazın tekiydi,şimdi kimse duymasın oldu

ben şu laraya sinir oluyorumm yaa
ne biçim giyindiriyorlar kızı sanki emanet gibi gydikleir birde yürümesi varkiii
evlere şenlikkk

kibir desen o biçimmm diizninn en gıcık karekterii handedenn sonra

bizde komedi dizi niyetine izliyoruz.Dizi başlarken sonunun nasıl biteceğinide hemen anlıyoruz seneryo evet çok basit hep aynı şekilde ilerliyor ama izlemeyi nedense seviyorum.

lara akıllara zarar..nerden bulmuşlar..hiç gitmemiş diziye..sosyete ortamını hiç bilmiyorum ama her imkana sahip,anneler manken gibiyken bakımlıyken bir kızın bu kadar kilolu olması saçma geldi..ailesi ya dr a götürür ya spora herşeyi sağlar..o traz insanlar için görünüm çok çok daha önemli..kaldıki biz sıradan avam tabaka bile takıyoruz görüntümüze:1::1::1:

Lara denen kız bence dizi ekibinden birinin kızı ya da akrabası..
yani imkansız bişey o kızın bi dizide ''güzel alımlı sosyetik' bi kızı canlandırması..

Son düzenleme:
Back