• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

alla alla niye feriha diye bir kizi yokmuski :19:

yasi yasina uygun evli degil hemde zengin cocuk , sevmislerde birbirlerini:123::38:

kötü örnek oluyosun tüm babalara :20::57::ssz:

alla alla niye feriha diye bir kizi yokmuski :19:

yasi yasina uygun evli degil hemde zengin cocuk , sevmislerde birbirlerini:123::38:

kötü örnek oluyosun tüm babalara :20::57::ssz:

evet cok haklisin..tamam kizabilir onlara gore arkadaslik normal olmayabilir ama emir'le konusurker diyecekti eger ciddisen gel iste feriha'yi :) ama bu seferde dizi biterdi demek ki dizi uzasin diye riza'yi boyle yaptilar :1:

zaten ferihanın başına halil delisinide rıza salmıştı,iyi yapmış valla ben olsam cillop gibi çocuğuda bulmuşum dakika durmam kaçarım öyle bi babam varken niye bekleyeyim,iyi yapmış aferin ferihaya:46:

Kızlar Feriha neden olmadı anne diyo acaba? Kaçmadan önce yoksa sonra mı diyor onu??

bence kaçmadan önce diyor.istanbul hayelleri üniversite hayalleri bitti diye.annesi okuyp büyük insan olacaksın diyordu ya ona diyordur.ayrıca emir ve feriha evlenceklermiş kesin bilgiymiş.karşılarına evli olarak çıkacaklarmış.

bence kaçmadan önce diyor.istanbul hayelleri üniversite hayalleri bitti diye.annesi okuyp büyük insan olacaksın diyordu ya ona diyordur.ayrıca emir ve feriha evlenceklermiş kesin bilgiymiş.karşılarına evli olarak çıkacaklarmış.

galiba evlendikten sonra Emirin ailesi polisle dag evini basicakmis.oyle duydum

Son düzenleme:
yaa bırakın şu kültür çatışmasını vs bir kenara -maddiyat demiyorum bile- bunlar,kaç yıl olmuş İstanbul' a geleli ...Bir takım değer yargıları değişmez ama hala geldiği gibi yaşamaya devam edenleri anlamıyorum ben...nedir bunun altında yatan anlam veremiyorum..her şeyin farkındalar, onca acıya kız ailesi yüzünden katlandı belkide yer yer hataları olsa da ...ama çifte standart uygulamaları sinir bozucu gerçekten...:20:

internette gördm ne kadar gerçek bilmiyorum

Dizi Finalinde Feriha hamile kalacakmış. Doğururken ölecekmiş..Emir de Adını Feriha Koydum Dicekmiş..Öyle bitcekmiş dizi!

[video=youtube;tELYn1mQoXI]http://www.youtube.com/watch?v=tELYn1mQoXI[/video]

GüLsüm Ve Koray Feriha iLe Emirin Kaçmasına Yardım Edecek.

Seher Bunu Duyacak

Gidip Aysuna Söyleyecek

Aysun Ünalla Emirle Ferihanın Yanına Gidicek

PoLisleride Çagıracak.

Rızalarda GeLicek.

Rıza Ferihaya : Çık Feriha Gidiyoruz Diyecek.

Emir Rızaya : Sen Benm Karımı Hiçbir Yere Götüremessn Diyecek !

ne yani evleniyorlarmi simdi bunlar?? :27:

402438_289284251131925_145226355537716_850793_1563554396_n.jpg

Back