• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bu memet de namus bekçisi kesildi kızların başına,,, ne çabuk unuttu seher'le yediği haltları bea :26:... eğer hamileyim demese terk edecekti seheri işte,,, koray en azından delikanlı çıktı hamile olmasını beklemeden bastı nikahı :42: ,,, bide şu bülent le cansu yu tanıştırsalar yha :52: malum ikisinin de psikolojik sorunları var,,, körler sağırlar birbirini ağırlar misali :9: :52: :27:

bülent sanirim saneme takiliyor cocuk akliyla. cocuk cagirsa bence sanem baliklama atlar. herkese atlama tiki var ya onun :9:

Kardesimin okulu tatile girip İstanbula gelene kadar Hayat'ı seyrediyorduk. Onun ıstegi üzerine 3 bölümdür Feriha yı seyrediyoruz. Ama iyi ki seyrediyoruz..

Bu salak Memet ne hakla Feriha ya böyle davranır? Kendisi de evlenmeden sevisti yiyisti cocugu yaptı simdi hangi akla hizmet Feriha yı sucluyor. Bu duruma o kadar kızıyorum sinir oluyorum ki, önce dön bir kendine bak!

Ya sen Feriha? Baska öpüsecek yer mi yok? Cık 10 numaraya öpüyo musun kokluyo musun ne yaparsan yap. Kapının önündesin ya. Aslında Memete de hak vermek lazım sonucta kardesinin öpüstügü bilmesi ayrı sey görmesi daha ayrı sey.

Herneyse gene de tepki abartılı..
Rıza efendi Emire yapma der gibi bakması acıydı, Emir de orada duracak besbeelli.

Emir de su Ferihanın her dayak anına rastlamasa yaaa :1:

başından beridir hiç kaçırmadan izlediğim bir diziydi dün gece bi programda dizinin handesi olan Ceyda Ateş'de konuktu sununcunun feriha bu sene bitiyormuş dogrumu sorusu uzerine malesefki haziran ayında biticek diye cevapladı çok uzuldum açıkcası sehere bile alışmıştık birde bu cuma ve sonraki bölümlerde güzel süprizler olucağınıda söyledi bu akşamı iple çekiyorum

Emir'le Feriha Evleniyor!

"Adını Feriha Koydum" dizisiyle ilgili çok ilginç bir e-mail aldık. İçeriğini ekipten kimseye doğrulatamadık ama kimse yalanlamadı da. Aldığımız e-mail şöyle:

"Emir'le Feriha karlar altında evleniyor. Bu amaçla ekip bir süredir İstanbul dışında büyük bir gizlilik altında çekim yapıyor. Evlilik bu bölümde mi olacak bilmiyorum, bunu stüdyodaki arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz. Fragmandan evlilikle ilgili birşey çıkmıyor ama sürpriz finalleriyle ünlü dizinin bugün yayınlanacak bölümünün böyle bir finalle bitmesi mümkün.
Ancak evlilik bu bölüm gercekleşmese bile soylediklerimi hafife almayın. Ekibin büyük bir gizlilik içinde çektiği sahnenin Emir-Feriha ikilisinin evlilik sahnesi olduğundan eminim."
Aldığımız e-mail böyle. Çok emin bir dille yazıldığı için sizlerle paylasmaya karar verdik ama ne montaj stüdyosundaki arkadaşlarimiz ne de ekipten biri bunlari dogrulamadı. Ancak yalanlamadılar da ve "bizi izlemeye devam edin" demekle yetindiler. Akşamki bölümü daha da merakla izleyeceğiz artık.

-Alıntıdır.

şaşkınım şuan ne yorum yapsam bilemedim :64: :64: :52: :62:

bu ferihada samaroglanina döndü gelen vuriii giden vuriii:ssz:
tek vurusdada agzi gözü kanlar icinde kaliyo o nasi vurussa:37:
su dizilerde yapmasalar bari, erkek yapinca no problem kadin yapinca :4::57: cat pat güm:45:

koray gülsümü seviyor gibiydi ama
son zamanlar handeden nefret ediyor gibiydi..
hayatımda fazlalıksın falan demişti..
gülsümle yatınca büyüsü bozuldu mu
handeyı mı seviyor?

ooo şarkıda cukk diye oturdu yaa offff üzülme koray üzülmeeee:52:o kadar emirle ferihayı ayırmaya uğraştı hande hanm şimdide koraya aşıktım diyo püffff ne saçmaa

Son düzenleme:
ya bu unalin eski karisi baskasiyla evli degilmiydi ne oldu onlara oglu nerde...
simdi ne diye unalin baskasiyla iliskisine karisiyor iyice sacmalamis bu dizi:52:

Bir feriha daha bitti evet üzücüydü bu bölüm.Ferihaya kalkan eller kırılsın :kkk:

Back